Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ 560.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!

Με προηγούμενο μήνυμα μας, ενημερώσαμε για την προσφυγή Έλληνα πολίτη (υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία συμπολιτών μας) προς το ...


Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση του νόμου 4332/2015 περίΚώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας λόγω εξόφθαλμης παραβίασης πολλαπλών άρθρων του Συντάγματος μας. 

Υπενθυμίζουμε ότι η ημερομηνία που έχει οριστεί για να συζητηθεί η αίτηση
συμπολιτών μας στο ΣτΕ είναι η 10/10/2017 ...

Πρόσφατα και λόγω της ανακοίνωσης από ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση έχει πρόθεση να δώσει δικαίωμα σε 560.000 αλλοδαπούς να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, πολίτης άσκησε το δικαίωμα του αλλά και καθήκον του νααπευθυνθεί για ένα ζήτημα μείζονος εθνικής σημασίας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (επισυνάπτεται το κείμενο της αναφοράς). 

Σας μεταφέρουμε τα λόγια του:

«Ανακοινώθηκε  στα ΜΜΕ ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν 560.000 αλλοδαποί.
Μετά από αυτό, ό,τι  μας παρέδωσαν οι άγιοι της ιστορίας μας, ό,τι αγαπήσαμε σαν μάνα, ό,τι αγάπησαν οι φωτισμένοι άνθρωποι ανά τους αιώνας, η ελληνική δημοκρατία που απεκτήθη με τόσο αίμα,  παύουν να υπάρχουν με τον πιο απαίσιο τρόπο ...
Διά να μην μείνουν αφύλακτες «αι Θερμοπύλαι» και χάσουν το νόημα τους, απευθύνομαι προς τον κ. εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εκλιπαρώντας για την σωτηρία της πατρίδος μας»

Η αίτηση του αυτή δεν έγινε λόγω μένους κατά αλλοδαπών για τους οποίους υπάρχει συμπάθεια αλλά αντιθέτως για την προστασία της πατρίδος, του λαού και προπάντων της νεολαίας μας

Θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια συμπολιτών μας σε έναν αγώνα που ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει.  Η επιτυχία τους αφορά όλους μας. Το κάνουμε με όποιον νόμιμο τρόπο μπορούμε. Και  το κάνουμε  τ ώ ρ α . 

Πάτρα, 17/9/2017
Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας
«
ελλήνων ευθύνη»
ellinoneuthini@gmail.com
Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 560.000 αλλοδαπούς; Η αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
* * *

Με προηγούμενο μήνυμα μας, ενημερώσαμε για την προσφυγή Έλληνα πολίτη (υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία συμπολιτών μας) προς το Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση του νόμου 4332/2015 περί Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας λόγω εξόφθαλμης παραβίασης πολλαπλών άρθρων του Συντάγματος μας.
Υπενθυμίζουμε ότι η ημερομηνία που έχει οριστεί για να συζητηθεί η αίτηση συμπολιτών μας στο ΣτΕ είναι η 10/10/2017 ...
Πρόσφατα και λόγω της ανακοίνωσης από ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση έχει πρόθεση να δώσει δικαίωμα σε 560.000 αλλοδαπούς να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, πολίτης άσκησε το δικαίωμα του αλλά και καθήκον του να απευθυνθεί για ένα ζήτημα μείζονος εθνικής σημασίας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (επισυνάπτεται το κείμενο της αναφοράς).

Σας μεταφέρουμε τα λόγια του:
«Ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν 560.000 αλλοδαποί. Μετά από αυτό, ό,τι μας παρέδωσαν οι άγιοι της ιστορίας μας, ό,τι αγαπήσαμε σαν μάνα, ό,τι αγάπησαν οι φωτισμένοι άνθρωποι ανά τους αιώνας, η ελληνική δημοκρατία που απεκτήθη με τόσο αίμα, παύουν να υπάρχουν με τον πιο απαίσιο τρόπο...
Διά να μην μείνουν αφύλακτες «αι Θερμοπύλαι» και χάσουν το νόημα τους, απευθύνομαι προς τον κ. εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εκλιπαρώντας για την σωτηρία της πατρίδος
μας»
Η αίτηση του αυτή δεν έγινε λόγω μένους κατά αλλοδαπών για τους οποίους υπάρχει συμπάθεια αλλά αντιθέτως για την προστασία της πατρίδος, του λαού και προπάντων της νεολαίας μας.
Θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια συμπολιτών μας σε έναν αγώνα που ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει. Η επιτυχία τους αφορά όλους μας. Το κάνουμε με όποιον νόμιμο τρόπο μπορούμε. Και το κάνουμε τ ώ ρ α .
Πάτρα, 17/9/2017 Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας «ελλήνων ευθύνη» ellinoneuthini@gmail.com

4 σχόλια:

  1. Να μην έχουν δικαίωμα ψήφου οι λαθρομετανάστες!
    ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παγκοσμιοποίηση αποκτάει ένα ακόμη ατού χωρίς να κοπιάσει καθόλου. Ενισχύει την αριστερά, με την οποία περνάει όποια αντιλαϊκά μέτρα επιθυμεί.
    Η αριστερά ως γνωστόν φημίζεται ως ''φιλολαϊκή''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 'Η' ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ !!!!!!! ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ 6 ΕΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ !!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ !!!!! ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ :ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 40 ΕΤΩΝ !!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕ 3000 ΠΛΗΘΥΣΜΟ !!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ !!!! ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΙ ΠΡΟ 15ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!! ΣΕ 2--3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ !!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!!! ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ?????? ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!!!!!!! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 56ΟΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ !!!!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Φημίζεται" ως φιλολαϊκή αλλά, αλλά ουδόλως η "αριστερά" είναι από αυτό το πράγμα.
    Ανέκαθεν από καταβολής της "Οκτωβριανής επανάστασης",
    ήταν -και παραμένει- αντεργατική, αντιαγροτική, αντιλαϊκή με "πολιτικές" μίσους για την αστική τάξη και κυρίως,
    δήθεν πολιτική, εναντίον του κεφαλαίου...απ' όπου χρηματοδοτείται!
    Αυτό το "Κεφάλαιο", που χρηματοδότησε αρχικά την θεωρία του
    Μαρξισμού-κομμουνισμού,μπολσεβικισμού!!!
    Rothschild και ποια η σχέση του, -ή διατυπωμένα το ερώτημα καλύτερα-
    ποια η...οικογενειακή του συγγένεια με τον Κάρολο(Μάρξ)Μαρδοχάϊ;;;
    Και ύστερα από την επικράτηση του μαρξισμού και την δημιουργία των Σοβιέτ, δεν έπαψε στιγμή να..."χρηματοδοτεί" τους κομμουνιστές!!!
    Ο "υπαρκτός σοσιαλισμός" από το 1991 έχει καταρρεύσει σαν "πύργος από τραπουλόχαρτα", αλλά οι Rothschilds δεν πτοήθηκαν και εξυπακούεται, πως δεν έπαψαν να "χρηματοδοτούν" τους κύκλους ανωμαλίας στο εσωτερικό των κρατών.
    Ήθελαν μόνο ένα..."καινούριο αφήγημα", ένα "νέο ιδεολόγημα"
    και δεν άργησαν να το "δημιουργήσουν"!
    Είναι οι Αριστεριστές και η "προοδευτική ιδεολογία των ανοικτών συνόρων", η "πολιτική ορθότητα", που συμπεριλαμβάνει στους κόλπους της και τα αλωμένα Δεξιά και Κεντρώα φιλελεύθερα κόμματα, που στον νέο τους ρόλο μετατράπηκαν σε μια "τραβεστί κατάσταση". Ένας "ιδεολογικός αχταρμάς" αριστεριστών, με δεξιούς κεντρώους και νεοφιλελεύθερους και που "όλοι μαζί" προωθούν με..."λύσσα"
    την ΝΤΠ και την πολυπόθητη(για τους Rothschilds)Παγκοσμιοποίηση!
    Δηλαδή ΜΙΑ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή