Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ"

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η «Εφημερίδα των Συντακτών» παρουσιάζει βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις τόσο του....

Ν. Μιχαλολιάκου όσο και συνεργατών του, για τη Χρυσή Αυγή. Όπως αναφέρει η ΕΦ.ΣΥΝ: «η ηγεσία της Χ.Α. επιβεβαιώνει με τα δικά της λόγια όσα περιγράφει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που την παρέπεμψε να δικαστεί ως εγκληματική οργάνωση».

Και σημειώνεται: «Το βίντεο που ανεβάσαμε σήμερα στο efsyn.gr περιλαμβάνει μόνο δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου και των συνεργατών του, όπου ομολογούν πλήρως την ενοχή τους σε όσα τους καταλογίζονται». Όπως τονίζει η «Εφημερίδα των Συντακτών», «ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή έχει παραστρατιωτική δομή, κάθετη ιεραρχία και λειτουργεί με απόλυτη πειθαρχία». Και προσθέτει: «Ομολογούν την εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου και το γεγονός ότι η μοναδική «πολιτική» τους είναι η βία, καθώς επίσης και το κίνητρο των εγκλημάτων τους, που δεν είναι άλλο από τη ναζιστική ιδεολογία τους. «Ομολογούν, τέλος, και την απέχθειά τους για το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, αλλά και τη στρατηγική τους να διαλύσουν το Κοινοβούλιο και να εγκαθιδρύσουν και στην Ελλάδα το καθεστώς που “ακολούθησε μετά τη Βαϊμάρη”, δηλαδή το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς του Χίτλερ», επισημαίνει η ΕΦ.ΣΥΝ. Μάλιστα, η εφημερίδα, τόσο στην έντυπη έκδοση όσο και στην ιστοσελίδα της, παραθέτει τα όσα έχουν υποστηρίξει ο Ν. Μιχαλολιάκος αλλά και πρώην και νυν συνεργάτες του.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών, το διαβάσαμε στο tilestwra.com

6 σχόλια:

  1. Εγώ γνωρίζω εκ του αποτελέσματος ότι είναι αξιοκατάκριτοι και ο μαύρος και ο κόκκινος φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν κόμματα που δεν συμφωνούν με το σύνταγμα; Το δηλώνουν;
    https://www.youtube.com/watch?v=yZA50DYEUY4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς κάνατε και είδατε το βίντεο. Να ξέρετε όμως ότι τα αποσπάσματα πολλές φορές παραπλανούν, γιατί δεν δείχνουν ολοκληρωμένα τα ''πιστεύω'' ενός πολιτικού ή ενός κόμματος.

    Κάποτε είδα στο youtube ένα βίντεο με γνωστό πολιτικό να λέει: ''ναι είμαι φ α σ ί σ τ α ς, ναι είμαι φασίστας''.

    Του έκοψαν όμως τη φράση που ήταν η εξής:

    ''Αν ο π α τ ρ ι ω τ ι σ μ ό ς
    θεωρείται φασισμός, ναι είμαι φασίστας'' !!!!

    Ένα απόσπασμα, λοιπόν, του λόγου του, έτσι, όπως παρουσιάστηκε σε έκανε να σχηματίσεις εντελώς διαφορετική αντίληψη γι' αυτόν τον πολιτικό.

    Εάν βλέπετε δημοσίευμα που αναφανδόν είναι προπαγανδιστικό, τότε καλόν είναι να είσαστε επιφυλακτικοί, να ερευνήσετε για την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ακούσει επανειλημμένα τον Μιχαλολιάκο σε συνεντεύξεις σε μη πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι να καταδικάζει τα εγκλήματα του Χίτλερ.
    Στο βίντεο που παρακολούθησα δεν είδα κάποιο απόσπασμα από αυτές τις συνεντεύξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε μου δειχνουν οτι ακριβως θελουν,παραποιουν τα παντα,αναλογα με τον σκοπο τους.

      Διαγραφή
    2. Κάποτε μας έπεισαν ότι το κόμμα αυτό έχει οπλοστάσιο
      και χρηματοδότες.

      http://elldiktyo.blogspot.gr/2014/03/binteo-1-google.html

      http://kolotoubes.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3832.html

      Διαγραφή