Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΌΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΙΜΑ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΚΡΟΝ....
από τον Απόστολο Βραχιολίδη


*** Κι όμως ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Μακρόν...
έχει ...μακρύτατη περσοναλιτέ... ΄Εχει οράματα, και προ παντός το πείσμα να τα υλοποιήσει.

Έδωσε τα ρέστα του στην Πνύκα κι όπου αλλού ελάλησε...εν Αθήναις!

*** Και δεν υπάρχει έως στιγμής η παραμικρή ...,ένσταση ...ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Είναι σημαδιακό πως η πρώτη επίσημη εξοδός του από τη Γαλλία είχε την επιλογή την πολυσύνθετη ΕΛΛΑΔΑ!... Η πλάκα είναι ότι ΟΥΔΕΙΣ εκ των εσωτερικών καραγιόζηδων δεν προέβη στην παραμικρή...ένσταση!

Για μας ευτυχής στιγμή κι ευτυχέστερη για τον Μεσιέ Μακρόν. Επέλεξε την ιδανική χώρα για να επισκεφθεί!...ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΩΡΑ!

*** ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝΩ. ...Χωρίς βέβαια να είμαι συμπαθής προς την εν γένει πολιτική της Γαλλίας γενικώς και ειδικώς.
Δυστυχώς η σημερινή πολιτική πραγματικότητα σε υποχρεώνει να είσαι επιφυλακτικός ακόμη και σε παραδοσιακούς φίλους, όπως οι Γάλλοι...

Όμως ο Μεσιέ Μακρόν... άνοιξε ορίζοντες...ελπίδες για όλη την Ευρώπη...και βέβαια για την Ελλάδα και τη Γαλλία...
Θα πείτε ...με τα λόγια... Μα ο λόγος είναι μια τεράστια δυναμική για πολλές ανάσες! Κι ο λόγος που μας απηύθυνε ο Γάλλος αρχηγός ήταν μεστός κι ελπιδοφόρος.  Και κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό! ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. 
*** Κατά την άποψη μου ...η συνέχεια ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... και επειδή ο μπαγασάκος ΕΧΕΙ ...ΦΛΟΓΑ-ΤΣΑΓΑΝΟ! ΕΙΘΕ!

*** Δυό λόγια για τον δικό μας κ. Τσίπρα. Στάθηκε σε ελληνκό ύψος! Δεν παρασπόνδισε. Κι αυτό είναι καλό σημάδι κι ελπίδα!Και το λέω αυτό διότι ο άνθρωπος είναι ...ιδεογραφικά  περιπεπλεγμένη πτοσωπικότητα... που όμως φιλότιμα δίνει μάχη να ισοροπιστεί...Κι αυτό επίσης πολύ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ!  ΕΙΘΕ ...ΜΑΚΑΡΙ! 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

4 σχόλια:

  1. Ο Μάνουέλ Μακρόν άδειασε και έκανε ασήμαντο τον Αλέξη Τσίπρα και ανύπαρκτη την λαθρομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ..ΤΙ ΚΟTΣΑΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?
    Η Μέρκελ μιλά στην μητρική της γλώσσα
    https://www.youtube.com/watch?v=Yj7e76hfDAk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Μακρόν ανθρωπος του 4 ΡΑΙΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή