Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Ευχές για την Έναρξη των Σχολείων

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, θέλουν από καρδιάς να εκφράσουν...

τις πιο θερμές ευχές τους για επιτυχίες στους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας, για τη χρονιά που αρχίζει.
Πολλές ευχές στους εκπαιδευτικούς μας που αποτελούν τη δεύτερη οικογένεια για τα παιδιά μας,  προσφέροντας σε αυτά το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.
Στους γονείς και κηδεμόνες, στους αφανείς αυτούς ήρωες, ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά και στους αγώνες τους.
«ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ» 
«ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ»

6 σχόλια:

  1. Όλοι εσείς οι βολεμένοι κομματάρχες που κλείνεται τα μάτια σας στα τόσα δεινά της Πατρίδος μας μόνο Οίκτο και Γέλιο προκαλείται γύρω σας . Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε βγάλει τόσο Δειλούς και Φοβισμένους που σαν Γνήσιοι Ραγιάδες κρύβονται πίσω από την μιζέρια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γεγονός και κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει ,ότι όλοι εσείς της Αντιπολίτευσης είστε μια θλιβερή μειοψηφία χωρίς στόχους και οράματα και κανείς από εσάς δεν κάνει για Δήμαρχος . Ο Αποστολόπουλος θα κυριαρχήσει και στις επόμενες εκλογές χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός αν .......... Εάν βρεθεί μια Ισχυρή προσωπικότητα από τον χώρο της κεντροδεξιάς με καθαρό Δεξιό λόγο και αλήθειες που θα ακουμπήσουν λαϊκές οικογένειες τότε ο Αποστολόπουλος θα έχει πρόβλημα και μεγάλο . Ο Αποστολόπουλος έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα που ίσως το πληρώσει ακριβά . Δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με απλούς πολίτες και είναι απόμακρος πολύ από το σύνολο των κατοίκων . Μια ισχυρή παρουσία ενός Ισχυρού άνδρα θα θέση τις Βάσεις για μια Ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη . Ο χρόνος θα δείξει . Ο χρόνος περνά και είναι λίγος και κάθε μέρα που περνά είναι εις βάρος όλων μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωμώ απόλυτα με το σχόλιό σας. Ο Αποστολόπουλος έχει απομακρυνθεί από τους δημότες και έχει έπαρση αυτοκράτορα. Κλείστηκε στο ανάκτορο της Περικλέους και δεν δίνει δεκάρα για τα προβλήματα των δημοτών. Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται που θα κάνει πάταγο. Υπομονή λίγους μήνες....

      Διαγραφή
  3. Πρέπει μια μέρα να γίνει μια μεγάλη έρευνα για τα φρικιαστικά Εγκλήματα των κομμουνιστών στην Πατρίδα μας και να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . Μόνο έτσι εκατοντάδες χιλιάδες σφαγμένοι Έλληνες από τους φονιάδες του ΚΚΕ θα βρουν Δικαίωση και θα αναπαυθούν οι Ψυχές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι πρέπει να ντρεπόμαστε για το κατάντημα της Ελλάδος αλλά από ότι βλέπω κανείς δεν ιδρώνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μεγάλο σεβασμό και αγάπη στην Ιστορία , τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις του Τόπου μας πρέπει μια μέρα να κάνουμε να κάνουμε ένα Μνημόσυνο για τους άγρια δολοφονημένους Έλληνες από τις φονικές λεπίδες των Προδοτών κομμουνιστών .Έτσι θα βρουν ανάπαυση οι αμέτρητοι νεκροί που περιμένουν Μάταια Δικαιοσύνη . Πιστεύω ότι στον Άι Γιώργη στου Παπάγου είναι το κατάλληλο μέρος . Στο άρθρο του Βραχιολίδη για τον Τσαγανέα και τα εγκλήματα του ανθελληνικού ΚΚΕ οι επισκέψεις ξεπέρασαν τις 45.000 . Το μεγάλο Σχόλιο για την ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΊΚΟΥΣ σου προκαλεί Ρίγος και Ανατριχίλα . Φονιάδες και Καθάρματα σαν τους κομμουνιστές δεν έχει ξαναβγάλει η Οικουμένη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή