Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΒΙΑΙΑ! ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Ή ΌΧΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;;

"Οι εφοριακοί κάνουν τη δουλειά τους", λένε όσοι βγαίνουν στα...

παράθυρα της TV και καταδικάζουν τις αντιδράσεις των φορολογούμενων πολιτών-επαγγελματιών τους οποίους πάνε να ελέγξουν! Το ερώτημα είναι τι κρύβονται πίσω από τους ελέγχους των υπαλλήλων της εφορίας; Κρύβονται φόροι επί φόρων, νέοι φόροι και χαράτσια και ένα ανελέητο κυνηγητό των φορολογουμένων στο οποίο αν δεν είναι συνεπείς, χαρακτηρίζονται φοροφυγάδες, απατεώνες, κλέφτες κ.λ.π. Δηλαδή το κράτος, η Πολιτεία που επιβάλλει τα χαράτσια, όπως η προκαταβολή φόρου 100% για τον επόμενο χρόνο, το κράτος που επιβάλλει ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, κατάργηση αφορολόγητου και ό,τι άλλο σκαρφιστεί, δεν είναι κλέφτης και απατεώνας, είναι ο πολίτης που αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτή τη φοροκαταιγίδα! Και ο εφοριακός κάνει τη δουλειά του! Ποια είναι η δουλειά του; Να κάνε ό,τι του λέει το κράτος. Αν δηλαδή το κράτος (το κατοχικό κράτος) επιβάλλει προκαταβολή φόρου 200% στον επαγγελματία και ο επαγγελματίας δεν θα μπορεί να πληρώσει ούτε το 1/10 του φόρου, τότε ο εφοριακός θα...κάνει τη δουλειά του! Πώς λοιπόν θα τον αντιμετωπίσει αυτό τον εφοριακό ο επαγγελματίας; Ως δήμιο! Ως δήμιο που έρχεται να του πάρει το κεφάλι και να τον στείλει στην ανεργία και να του...κλείσει το σπίτι και το μαγαζί! 
Ο κάθε φορολογούμενος πολίτες που βλέπει απέναντί του το κράτος και τους εκπροσώπους του (εφοριακούς-ΜΑΤ) είναι σα να βλέπει δήμιους που έρχονται να σφαγιάσουν αυτόν και την οικογένειά του!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου