Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ HALL OF FAME ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Το όνομα του Νίκου Γκάλη θα βρίσκεται και επίσημα στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στο Σπρινγκφιλντ της Μασαχουσέτης των Η.Π.Α, εκεί...

όπου θα δει το όνομα του να φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ. Νέισμιθ Μεμόριαλ Χολ οφ Φέιμ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ την Ελλάδα», είπε σε σημερινή εκδήλωση πριν την τελετή ο «γκάνγκστερ», ο οποίος βρίσκεται στην τάξη του 2017 μετά από επτά διαδοχικές χρονιές που ήταν υποψήφιος για το Μουσείο του παγκόσμιου μπάσκετ και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας στο Naismith Hall of Fame. Νέισμιθ Μεμόριαλ Χολ οφ Φέιμ.  Υπενθυμίζεται ότι την τάξη του 2017 απαρτίζουν εκτός του Γκάλη, που είναι ήδη μέλος του Hall of Fame της FIBA από το 2007, οι Τρέισι Μακ Γκρέιντι, Μπιλ Σελφ, Ρεμπέκα Λόμπο, Μάφετ ΜακΓκρόου, Ρόμπερτ Χιουζ, Τζέρι Κράουζ, Τζορτζ ΜακΓκίνις, Τομ Γιάρνστεντ, Ζακ Κλέιτον και Μάνι Τζάκσον. Νέισμιθ Μεμόριαλ Χολ οφ Φέιμ.

 [contra] [news]


1 σχόλιο:

  1. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης έιπε τα εξής:

    "Ο Νίκος Γκάλης αξίζει όλες τις τιμές που μπορούν να του αποδοθούν. Είναι ένας από τους λόγους που όλοι εμείς παίζουμε μπάσκετ. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί κρατά την ελληνική σημαία ψηλά. Ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ χάρη σε τέτοιους παίκτες.

    Αυτοί έκαναν το μπάσκετ γνωστό και άφησαν τεράστια κληρονομιά για εμάς. Ο Έλληνας έχει το μπάσκετ στο DNA και πιστεύω ότι το ελληνικό μπάσκετ θα συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες. Ο Γκάλης άφησε τεράστια κληρονομιά και είμαστε ευλογημένοι που εξαιτίας του παίξαμε μπάσκετ”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή