Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ "ΘΕΣΜΙΑ"! Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Είναι γεγονός και επίσημα ο νέος πολιτιστικός-Φιλανθρωπικός Σύλλογος...

που φέρει το όνομα "Θέσμια". Το περασμένο Σάββατο έγινε η πρώτη εκδήλωσή του στο Da Vinci (Αγία Παρασκευή) και πολλοί γνωστοί τοπικοί παράγοντες του Χολαργού-Παπάγου και όχι μόνο, έδωσαν το παρών. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Βαλυράκης ο οποίος εμπνεύστηκε και το όνομα "Θέσμια" (όχι βεβαίως σαν την τρόικα που κακώς χρησιμοποιείται για τον προσδιοτρισμό της το όνομα "θεσμοί"), όπως φαίνεται έχει δυνατά οράματα γι' αυτό τον Σύλλογο. Ο Γιώργος Συλλούρης, η Ιωάννα Μαλαγαρδή, η Χαρά Πολίτη και άλλοι είναι τα μέλη του ΔΣ. Καλή αρχή και εποικοδομητικό έργο. 
Να σημειώσουμε κάτι σημαντικό. Η πρώτη του Συλλόγου "Θέσμια" έγινε την ημέρα των γενεθλίων του Θανάση Βαλυράκη, που τυχαίνει να είναι και η επέτειος του γάμου του. Άρα όλα συνηγορο΄πυν για την επιτυχία του Συλλόγου. 
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που έγινε στο Da Vinci, φωτογραφίες του Γιώργου Μπότση. 


15 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ . ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ . ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ένα καθαρά Δεξιό Δήμο κάνουν κουμάντο οι πασοκοι και και αριστεροί γιατί όλοι οι άλλοι κοιμούνται όρθιοι με τα τσαρούχια . Δεν υπάρχει Δεξιά Παράταξη στον Δήμο Παπάγου Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι μαζί για την καρέκλα μας,συγγνώμη για την πόλη μας.ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,"αριστερά" και ολίγον από ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ.Προσέξτε τις φωτογραφίες!

      Διαγραφή
  3. Βολεμένοι όλοι τους και με προνόμια μας κάθονται στον σβέρκο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε κάπου το καταστατικό του εν λόγω συλλόγου. Τους στόχους του, τους πόρους του, κ.λπ.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλανθρωπικό έργο και ο δήμαρχος έβαλε "χαράτσι" στο ηλεκτρικό ,δήθεν για τα σχολεία .
    Ποιός σύμβουλός του είχε αυτή την "φαεινή" ιδέα ;
    Όχι, για κάτι άλλο ,αλλά για να του πούμε "καλοφάγοτα" .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον προορίζει για διάδοχο ο Λιάκουρας αφού ξέρει ότι δεν ξανακερδίζει εκλογές ούτε στον ύπνο του. Εξ ου και η παρουσία Ξύδη. Με τις ευλογίες του. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μην τα "τσουβαλιάζουμε" όλα.
    Ομολογουμένως, η σημερινή δημοτική διοίκηση είναι προβληματική,
    λίαν επιεικώς, αλλά...
    Ο Θ.Βαλυράκης, καθώς και ο Δ.Οικονόμου, είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή η δημοτική Αρχή. Αμφότεροι, είναι αξιόλογες προσωπικότητες και κυρίως, σε ότι ανέλαβαν έως τώρα, είχαν επιτυχία και δεν είναι "ευθυνόφοβοι"!!!
    Μετά, υπάρχει το..."έρεβος"!(συμπεριλαμβάνεται και ο επικεφαλής)
    Αυτή είναι η δική μου άποψη, ίσως υποκειμενική αλλά, αυτή είναι...
    πέρα από τα στενά παραταξιακά, κομματικά ή άλλα κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια,ποιο σημαντικό έργο ανέλαβαν αυτοί οι δύο κύριοι,αγαπητέ ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ,που δείχνει οτι έχουν προσωπικότητα και δεν είναι ευθυνόφοβοι;Η προεδρία του δημοτικού συμβουλίου είναι θέση χωρίς χρώμα και οσμή.Την είχε άλλωστε και ο σημερινός δήμαρχος πριν επιλέξει την σιγουριά του ΔΟΚΜΕΠΑ (τραπεζώματα,εκδρομούλες,παιδικές γιορτούλες).Μετωπική οργάνωση του δημάρχου είναι τα ΘΕΣΜΙΑ,ένας ακόμη πολιτιστικός-φιλανθρωπικός φορέας ανάμεσα στους πολλούς στον δήμο μας,αφού οι επόμενες εκλογές θα είναι δύσκολες για τον δήμαρχο.

      Διαγραφή
    2. Είσαι ευγενής και η διατύπωση της ερωτήσεως σου είναι με την αρμόζουσα αξιοπρέπεια, γι'αυτόν τον λόγο προ είπα ότι είναι η άποψή μου, έστω και υποκειμενική...
      Τώρα, σου απαντώ φίλε συνδημότη 9:01μ.μ. ότι, ο κ.Βαλυράκης είχε αναλάβει τα οικονομικά πριν τοποθετηθεί πρόεδρος του Δ.Σ και η θητεία του, στον τομέα αυτόν, κρίθηκε επιτυχής κατά γενική ομολογία.
      Ο κ.Οικονόμου επίσης, έχει αναλάβει τον ΔΟΠΑΠ και έως τώρα έχει και αυτός κάνει καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα.
      Εκτιμώ επίσης, πως και οι δύο διατηρούν "χαμηλό προφίλ" και δεν έχουν δείξει σημάδια αλαζονείας, όπως "κάποιοι συνάδελφοί τους...!"
      Επαναλαμβάνω όμως, είναι η δική μου άποψη και δεν ζητώ από εσένα να την ενστερνιστείς, έχεις και εσύ για κάποιους λόγους την δική σου άποψη, αγαπητέ συνδημότη.

      Διαγραφή
  8. Ρε σεις!
    Που ειναι η 7καπακη μουναρα, η δασκαλα απ' το Ναυπλιο;




    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχουν πολλοί Σύλλογοι στον Χολαργό που δεν έχουν προσφέρει τίποτα . Σε τι διαφέρει αυτός από τους άλλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και βέβαια διαφέρει. Οι πρώτες φωτογραφίες από την ίδρυσή του περιείχαν τη μουράκλα του Λιάκουρα ! Αυτό και μόνο τον κάνει ξεχωριστό σύλλογο. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χιλιάδες Αλβανοί , Αφγανοί , Γεωργιανοί και Ισλαμοφασίστες δολοφόνοι σκοτώνουν χωρίς έλεος αθώους πολίτες και σιδερώνουν Γέροντες και Γερόντισσες για λίγα ευρώ . Όλα αυτά τα αποβράσματα είναι βαρυποινίτες και με τον Νόμο του ΑΛΗΤΗ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Παρασκεύοπουλου της ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ και Δοσίλογων του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κυκλοφορούν ελεύθεροι . Η αριστερά ήταν η ΚΑΤΑΡΑ και είναι η ΠΑΝΟΥΚΛΑ της χώρας . ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ . Τον Δεκέμβριο του 1944 ο τότε πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου έστησε τα πολυβόλα και τους εξόντωσε μέχρι ενός στην Πλατεία Συντάγματος . ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ούτε οι σύλλογοι ούτε τα "κονέ" ούτε ο Ξύδης. Κανείς δεν σας σώζει από το ΜΑΥΡΟ που θα φάτε στις εκλογές. Θα ανασάνει ο Χολαργός από τον πιο άχρηστο δήμαρχο που πέρασε ποτέ. Που είσαι άρχοντα Νικολάου που μας αντιμετώπιζες όλους σαν φιλαράκια. Για να σε δεχτεί τώρα ο Αποστολοπουλος πδέπει να κάνεις αίτηση και να περιμένεις μια βδομάδα. Στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή