Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΣΚΑΕΙ-"ΒΟΜΒΑ"! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!

Η πληροφορία έσκασε ως...βόμβα! Τα ελληνικά νησιά κυριολεκτικά πνίγονται καθημερινά από νέες εισβολές λαθρομεταναστών οι οποίοι κατακλύζουν κυρίως τη Λέσβο. Η ΕΕ έχει πάρει απόφαση να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη καραντίνα υποδοχής μεταναστών οι οποίοι...

θα μένουν εσαεί εγκλωβισμένοι στη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο δεν προτίθεται να κάνει κάτι προς την κατεύθυνση ανακούφισης της χώρας μας, όχι μόνο δεν απαιτεί από τους Ευρωπαίους να απαλλάξουν την Πατρίδα μας από τις αδιάλειπτες εισβολές, αλλά συνεννοείται μαζί τους για την διασφάλιση της μόνιμης παραμονής τους εντός Ελλάδος! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, υπάρχει συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης να παραμείνουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες και μάλιστα να φτιαχτούν νέα, μεγάλα κέντρα υποδοχής. Τι γίνεται όμως τώρα που η συντριπτική πλειοψηφία όσων μπουκάρουν στη χώρα μας δεν είναι πρόσφυγες αλλά αμιγώς λαθρομετανάστες; Μάλλον, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πάνε για δημιουργία κέντρου κράτησης-κρατουμένων. Και αυτό θα γίνει στη Λέσβο, αλλά το χειρότερο όλων φαίνεται να είναι ότι θα συνδυαστεί με την κατάργηση του στρατοπέδου Πολιχνίτου για την μετατροπή του στο 1ο Ευρωπαϊκό κέντρο κρατουμένων! Θα ξηλωθούν δηλαδή οι φαντάροι και οι αξιωματικοί μας για να μπουν μέσα οι λαθρομετανάστες.  
Αναμένουμε από τους αρμόδιους επιβεβαίωση ή διάψευση (αν και μια διάψευση, από αυτή ειδικά την κυβέρνηση δεν μπορεί να μας πείσει εύκολα).  

1 σχόλιο:

  1. Τωρα θα διωξουν τους στρατιωτες απο το στρατοπεδο και συντομως τους νησιωτες απο το νησι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή