Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΡΒΕΛΕΡ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ; Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, Η ΑΛΛΗ ΘΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Διερωτώμεθα για ποιο λόγο ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου δεν τιμά τον...

Μπάμπη Στάικο. Ένας αποδεδειγμένα ευεργέτης του Δήμου, ο οποίος θα έπρεπε να τιμηθεί από τον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Δυστυχώς όμως, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Οι δωρεές που έχει κάνει ο κ. Στάικος στον Δήμο είναι αυτές που επωφελείται καθημερινά η Δημοτική Αρχή και οι δημότες. Το Πολυϊατρείο του Παπάγου (κάτω φωτό) είναι δωρεά-χορηγία του κ. Στάικου. Δείτε κάτω την πλακέτα που υπάρχει στην είσοδο του Πολυϊατρείου. 
Το Κηποθέατρο Παπάγου στο οποίο γίνονται οι σημαντικότερες παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, είναι δωρεά του κ. Στάικου (αναφερόμαστε στην ανακαίνιση του Κηποθεάτρου με τα καθίσματα). Ο τότε Δήμαρχος Παπάγου Ξύδης είχε τιμήσει τον κ. Στάικο. Δείτε κάτω φωτό. 

Πιο κάτω βλέπουμε την κα Κούτρα και τον κ. Ίσκο (προφανώς ως μέλη του ΔΣ για την ανέγερση του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου), οι οποίοι επίσης τίμησαν τον Μπάμπη Στάικο. Επάνω ψηλά, βλέπουμε και την Χρύσα Παρίση (πριν εκλεγεί δημοτική Σύμβουλος) επίσης είχε τιμήσει τον κ. Στάικο. 
Όμως, η παρούσα Δημοτική Αρχή του ενιαίου Δήμου δεν θέλει να τιμήσει τον κ. Στάικο και αντ' αυτού προτίμησε την...Γλύκατζη-Αρβελέρ. Την "ανθελληνίστρια", όπως την έχουν αποκαλέσει κορυφαία πρόσωπα του πνεύματος και των γραμμάτων. 
Ο κ. Στάικος έχει προσφέρει πολλά και, όπως μαθαίνουμε έχει βγει καθαρός από τις δικαστικές περιπέτειες που είχε και εξ αιτίας των οποίων είχε διασυρθεί το όνομά του. Δεν θα έπρεπε λοιπόν για ένα λόγο παραπάνω να τον αποκαταστήσει ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου; 

18 σχόλια:

  1. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι θανάσιμο αμάρτημα!
    Ο Μ.Στάϊκος είναι συνδημότης που έχει προσφέρει στην περιοχή
    αλλά, "κάποιοι" εξακολουθούν να τον εχθρεύονται.
    Όμως, το λέει και ο θυμόσοφος λαός μας,
    ``ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετημένο!΄΄
    Αντί λοιπόν να τιμήσουν τον κ.Στάϊκο
    ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης,
    θα..."βραβεύσουν" κομμουνιστές, που δεν έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ
    που να είναι άξιο λόγου!
    Θλιβερό...

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν μοίραζε δωρεές ο Στάικος ήταν καλός και τον τιμούσαν όλοι. Όταν σταμάτησε τον ξέχασαν και τον απαξίωσαν . Είναι μεγάλη ντροπή για τον Αποστολόπουλο να μην τιμήσει τον μοναδικό σύγχρονο ευεργέτη του δήμου. Ποιός από τους τιμώμενους στην εκδήλωση της Κυριακής έκανε το παραμικρό για τον δήμο ; και μάλιστα χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα και δημόσια αξιώματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πάγια τακτική της δημοτικής αρχής (τέως και νυν) να απαξιώνουν αυτούς που προσφέρουν στο δήμο ,και να βραβεύουν τις ποιό πολλές φορές αυτούς που τους "σκάβουν τον λάκκο" .
    Όταν πέσουν "μέσα" τότε θα είναι πλέον πολύ αργά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Μαρία Μουντάκη δεν έχω τίποτε προσωπικό μαζί σου αλλά θα σου πω μερικά πράγματα που συζητούν εκατοντάδες Δημότες του Δήμου Παπάγου Χολαργού , όσο αφορά την εκδήλωση ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ . Όλη η Δεξιά σε κατακρίνει για την απαράδεκτη ενέργεια σου να βραβεύσεις έναν ΑΘΕΟ και κομμουνιστή που δεν πιστεύει στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση και Πίστη . Δεν πιστεύει στον Ελληνικό Πολιτισμό και στην Ιστορία αυτού του τόπου και για αυτό καταψήφισε την ανέγερση Ανδριάντα του Περικλή επί Δημαρχίας Νικολάου . Κανείς κομμουνιστής δεν έχει μέσα του αγάπη στην Πατρίδα ενώ απεχθάνονται τις Ελληνικές Αξίες και Ιδανικά . Λατρεύουν μόνο την μαρξιστική λογοτεχνία του δρόμου και τον Εγκληματία Στάλιν . Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια τόσο υπέροχη εκδήλωση την υποβαθμίσατε τόσο χαμηλά και την ταυτίσετε με άτομα που δεν που δεν θέλουν τον Περικλή στον Δήμο μας . Έχεις μια μεγάλη ευκαιρία κυρία Μουντάκη για να σώσεις το κύρος του Δήμου μας αλλά και το δικό σου . Η ματαιώνεις την βράβευση του κομμουνιστή και βραβεύεις τον Μπάμπη Στάικο , η........ υποβάλλεις την παραίτηση σου ........... Η απόφαση δική σου . Εμείς θα σε κρίνουμε και θα σε κρίνουμε σκληρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύεις,φίλε ανώνυμε 10.45,οτι ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχός του γνωρίζουν επακριβώς την προσφορά εκείνων που βραβεύουν και εκείνων που δεν βραβεύουν;Ηρθε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της βράβευσης και του θεσμού γενικότερα των ημερών Περικλέους;Βραβεύουν εαυτούς και αλλήλους,αλληλοθαυμάζονται και συνάπτουν συμμαχίες για τις επόμενες εκλογές.Να παραιτηθούν είπες;Και με τί θα ασχοληθούν;Πριν εκλεγούν ποιό ήταν το βιογραφικό τους,ποιά η επαγγελματική τους δράση;

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλό το σχόλιό σου φίλε 10:54μ.μ, και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
    Θα απευθυνθώ όμως στον δήμαρχο απ' ευθείας και όχι "δια της πλαγίας οδού", διότι δεν είμαι θιασώτης του "αξιώματος"(ειρωνικά)
    "...κτυπώ το σαμάρι αντί του γαϊδάρου!"
    του λέω λοιπόν ευθέως,
    η "αντιπαλότητα" που εκφράζεται ανεύθυνα και εχθρικά
    οδηγεί στην παράβαση κανόνων Ηθικής!!!
    Συμφωνείς δήμαρχε;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Μουντάκη και κύριε δήμαρχε με όλο το σεβασμό τα κάνατε σκατά. Καταφέρατε να μετατρέψετε με τις επιλογές σας μια σπουδαία εκδήλωση σε συσπείρωση εναντίον σας μιας μεγάλης μερίδας συμπολιτών. Μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα όσο έχετε χρονο ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Ζαχάρο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία . Ψήφισε συνειδητά εναντίον της τοποθέτησις Ανδριάντα του Περικλή στον Χολαργό γιατί το κόμμα του είναι ένα ανθελληνικό κατασκεύασμα σκοτεινών δυνάμεων και δεν πιστεύουν στον Ελληνικό Πολιτισμό . Το ΚΚΕ αιματοκύλισε την Ελλάδα και κατακρεούργησε εκατοντάδες χιλιάδες αθώους Έλληνες . Με ποιο δικαίωμα όλοι εσείς εκεί στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού βραβεύετε έναν κομμουνιστή που στηρίζει μια απάνθρωπη ιδεολογία Μίσους και Αίματος , την ώρα που υπάρχουν πολλοί σαν τον Μπάμπη Στάικο που πρόσφεραν τα πάντα για την Πατρίδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΚΤΗΝΗ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ; ΠΟΙΟΣ ΡΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χίλιες φορές η περσινή εκδήλωση της Παρίση από το φετεινό έκτρωμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .18 Οκτωβρίου 2017 στις 9:32 π.μ.

    Μητρός τε και Πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ΄σνθρώποις τοις νουν έχουσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο δήμαρχος τιμά τους κομμουνιστές ππυ αιματοκύλισαν την πατρίδα στον συμμοριτοπόλεμο και μάλιστα κοντα στις 28 Οκτωβρίου. Ντροπή ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πουλάμε τα Ιδανικά μας σε κανέναν πατριδοκάπηλο και είμαστε πολλοί και θα γίνουμε ακόμη περισσότεροι . Ας το καταλάβουν αυτό οι παρατρεχάμενοι γυρολόγοι ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαζεύονται σιγά σιγά κε Δήμαρχε όλα τα σφάλματά σου. Οι Χολαργιώτες δεν ειναι τόσο ζώα όπως νομίζεις. Χιονοστιβάδα θα σούρθει στις εκλογές. Και θα είναι μαύρη όχι άσπρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρώτα τον Αποστολόπουλο αυτός μόνο ξέρει. Και βάλε την απάντησή του εδώ. Γιατί όμως κάνει την πάπια σε ένα δημόσιο ερώτημα που του απευθύνει το πιο έγκυρο μπλογκ της περιοχής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ φίλε Μάκη , κατ αρχήν σε ευχαριστώ από καρδιάς που αφιέρωσες την ανάρτησή στο πρόσωπό μου. Κατά δεύτερον επιθυμώ να εκφράσω τα εξής: από το Πολυιατρείο Παπάγου μέσα στα δέκα χρόνια λειτουργίας του από την ημέρα της δωρεάς από εμένα του ιατρικού εξοπλισμού των επίπλων και της ανακαίνισης , έχουν εξετασθεί πάνω από 100.000 πολίτες. Στο ανακαινισμένο κηποθέατρο Παπάγου κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουν τις εξαιρετικές παραστάσεις του Φεστιβάλ πλήθος συνδημοτών. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και η μέγιστη των τιμών στο πρόσωπό μου. Οι δωρεές και οι χορηγίες πιάνουν τόπο όταν εξυπηρετούν τον σκοπό τους. Όπως έγραψα και σε ένα ανώνυμο σχολιαστή που ανέφερε την προσφορά μου στον δήμο : οι δήμαρχοι έρχονται και πατέρχονται , οι εκδηλώσεις και τα βραβεία ξεχνιούνται. Η έννοια που μένει αναλοίωτη στο βάθος του χρόνου είναι η αγάπη του συμπολίτη η αγάπη του γείτονα. Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε από τον Χολαργό ήταν ο Νικολάου . Κάθε μέρα άκουγε δεκάδες πολίτες . Κρίμα . τώρα όλοι καταλαβαίνουμε την Αξία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλοί Χολαργιώτες το καταλάβαμε αργά δυστυχώς. Μας παραμύθιασε ο Ξύδης για δήθεν ατασθαλίες στο δήμο.που δεν αποδείχτηκαν ποτέ. Μας τιμώρησε για αυτή την ηλιθιότητα και μας φόρτωσε το "πουλέν" του. Τρώμε τώρα στη μούρη και στη ζωή μας τον πιο άχρηστο ανίκανο δήμαρχο που πέρασε ποτέ από τον Χολαργό. Καλά να πάθουμε. Με τη μόνη διαφορά ότι ο χρόνος περνάει και οι εκλογές θάρθπυν. Το δημαρχείο ο Αποστολόπουλος ούτε με κιάλια δεν το ξαναβλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή