Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΕΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ...

από τη Ραχήλ Μακρή
Μετά τα παλλόμενα πέη, Με χρηματοδότηση του υπουργείου πολιτισμού...

καλλιτέχνες εκθέτουν κεριά στους πρωκτούς τους, ως ένδειξη αλληλεγγύης σε δομές φιλοξενίας προσφύγων. 
Την Δευτέρα θα νομοθετήσουν και την μετατροπή 15 χρόνων αγοριών σε σκλάβες του σεξ και έτσι καταλαβαίνουμε όλοι μας για ποιό λόγο ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τους πρόσφυγες, ασυνόδευτους ανήλικους ή συνοδευόμενους 15 χρόνους, όλοι αυτοί οι αριστεροί του πρωκτού και των ΜΚΟ Σόρρος. 
Κυρά υπουργέ πολιτισμού από που και ως που χρηματοδοτείτε με τα χρήματα μας τέτοιου είδους εκθέσεις; 
Είστε άρρωστοι και χρήζετε ιατρικής βοήθειας άμεσα γιατί αρχίζετε πλέον να γίνεστε επικίνδυνοι για την κοινωνία και τα παιδιά.

25 σχόλια:

  1. Ε δεν πάμε καλά...
    Βάζουν τα σπαρματσέτα στον πρωκτό τους, τα "ανάβουν" και "καμαρώνουν" κι'όλας πως κάνουν...ακτιβισμό, φωτογραφούμενοι με αυταρέσκεια;;;
    Ή εγώ είμαι πολύ οπισθοδρομικός και δεν συμβαδίζω με το..."πνεύμα" της εποχής, ή αυτοί όλοι είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ και θέλουν ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, για να σώσουμε από την "μολυσματική επιδημία", την υπόλοιπη ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ που ακόμη είναι σε κατάσταση νορμάλ, ανθρώπινη και σε λογική κατάσταση...!
    Ρε ΟΥΣΤ "ξέκολα"...με τους διαλυμένους εγκεφάλους από την πρέζα, από την αριστεροθολοκουλτούρα, την κοκαΐνη και από τον ακτιβισμό του...πο#τσ@υ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκολιασμένη αχόρταγη αριστερά ........... Δεν σας χορταίνουμε με τίποτα .

      Διαγραφή
  2. ...εκτός και αν "παρεξήγησα" το concept και όλη αυτή
    η "χορογραφία(!)" να εντάσσεται στο πλαίσιο της
    "δημιουργικής απασχόλησης" της αριστερής ηθικολογίας...!
    Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην με έχουν "πιάσει" οι ψεκασμοί και να....παραμένω λογικός;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά οι μαλάκες που χώνουν στον κ@λο τους ότι βρουν μπροστά τους, αυτοί είναι πούστ#δ3ς και τους αρέσει!
    Οι άλλοι οι...τριμάλακες που κάθονται γύρω-γύρω και "απολαμβάνουν" το θέαμα...;
    Πόσα "κιλά" εκφυλισμού μπορεί να ΄χεις στο κεφάλι σου, για να περνάς έτσι..."εποικοδομητικά" τον χρόνο σου;;;
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρό είχα να σας διαβάσω! Χαίρομαι!

    Κοιτάζω τη φωτογραφία και βλέπω, για παράδειγμα, αυτές τις κυρίες στα αριστερά, με τι σπουδή παρακολουθούν το θέαμα! Η μία δε, έχει γείρει και το κεφάλι της, δείγμα ότι προσπαθεί να εντρυφήσει στο θέμα. Ένας άλλος, φαίνεται καθαρά, βιντεοσκοπεί με το κινητό του. Ωραία! Μετά, φεύγοντας από κει, θα το ανεβάσει στο facebook, θα μαζέψει μερικά Like και θα χασκογελάει με τους φίλους του, και θα νιώθει υπερήφανος που παρευρέθηκε σε μια εκπάγλου κάλλους παράσταση!

    Πάντως, δεν ξέρω εάν η κυρία Υπουργός απάντησε ή σκοπεύει να απαντήσει στην κυρία Μακρή. Χλωμό το βλέπω!

    Το σημαντικό όμως στην όλη ιστορία είναι ότι μάλλον με μας τους υπόλοιπους υπάρχει κάποιο θέμα. Και εννοώ, γιατί δεν παίρνουμε ένα πήλινο κεσεδάκι με ληγμένο γιαούρτι να πάμε να το πετάξουμε στην μουρίτσα της κυρίας Υπουργού;
    Μάλλον επειδή θα μας περάσουν για ρατσιστές και θα μας κλείσουν στη στενή. Δημοκρατία, γαρ!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΛΑΜΠΑΔΟΧΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ" ΘΕΑΜΑ ΩΣ ΦΙΛΟΘΕΑΜΩΝ ΚΟΙΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΗΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΧΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρώτη "αλλαγή φύλου" σε Έλληνα, έγινε στις Βρυξέλλες
    και διήρκεσε δέκα επτά(17)ώρες...!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό είναι που λένε πολλοί, ο πολιτισμός του κώλου;;
    Τι άλλο έχουμε να δούμε;; Πολύ-πολύ χειρότερα θα δούμε...
    Δεν θα τα χωράει ο νους μας, θα μένουμε με το στόμα ανοικτό!
    Η ΝΤΠ, "αυτός ο μηχανισμός" εφαρμόζει την..."τελική επίθεση" ενάντια στο ανθρώπινο είδος και έχει στους "ανιχνευτές", ρεμάλια σαν και αυτά στις φωτογραφίες, ηθοποιούς, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, αλληλέγγυους, "καθηγητές & διανοούμενους" πολιτικάντηδες, χωρίς ψυχή, χωρίς βούληση, "λοβοτομημένους και...φλεβοτομημένους". Αλλοτριωμένοι όλοι τους και γενικώς, το κάθε παρτάλι χωρίς καμμιά αξία, που εμείς με την αφέλειά μας του δίνουμε το "βήμα" για να μας περάσει τα "μηνύματα" και την προπαγάνδα της χυδαιότητας και της διαφθοράς!!!
    Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή.
    Πριν μόλις τρία χρόνια, ποιον "καλλιτέχνη" βράβευσαν στην eurovision;;; Ασφαλώς και θυμάστε, "τον/την τριχωτή"...
    Αντέδρασε κανείς γι'αυτό το θέαμα; ΟΧΙ!!!
    Και για όσους προσβλήθηκε η αισθητική τους και αντέδρασαν, υπήρχαν πολλαπλάσιοι "μισθωμένοι ανιχνευτές" που χρησιμοποίησαν το "δημόσιο βήμα" την tv και ό,τι άλλο διαθέσιμο μέσο και, τους κατακεραύνωσαν άμεσα, αποκαλώντας τους..."ρατσιστές και οπισθοδρομικούς"!

    Ο Πιραντέλλο είπε κάποτε,
    ``εγώ είμαι όπως με θέλετε΄΄

    Για όλους αυτούς τους "προοδευτικούς νόμους", που οι αριστεριστές φέρνουν προς ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων(;;)
    έχω να πω πως, έναν σκοπό έχουν...
    ``τον πλήρη εξανδραποδισμό του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ΄΄

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
    (...και όποιος το επιθυμεί ας με χαρακτηρίσει και Ρατσιστή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά όλοι στον ΣΦΥΡΙΖΑ είναι Φλώροι και καμαρώνουν . Οι μ@λ@κες που τους ψηφίζουν δεν ντρέπονται με αυτά που βλέπουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναρωτιέμαι κι'εγώ για αυτά τα χάλια, τις ίδιες απορίες πρέπει να έχουν και εκατοντάδες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, αλλά "αυτά" τα παχύδερμα, ανήθικα έκφυλα "σκουλήκια", που επέλεξαν να σέρνονται αντί να βαδίζουν όρθιοι, όπως οι άνθρωποι, δεν παίρνουν είδηση, δεν "χαμπαριάζουν" στην γλώσσα τους την τουρκική, δεν "ιδρώνει το αυτί τους" που λέμε εμείς οι Έλληνες, αλλά εξακολουθούν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα ακόμα περισσότερο...
    Υποθέτω πως, αυτά τα αίσχη, αυτή η συμπεριφορά, δεν προέκυψε από την μία στιγμή στην άλλη, χρόνια και χρόνια αυτοί οι "ενήλικες" σήμερα, διαπαιδαγωγήθηκαν από τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους, το περιβάλλον τους και τώρα, απλά "βλέπουμε το αποτέλεσμα" αυτής της "εκπαίδευσης"!
    "Συμπεριφορές" σαν αυτές εμένα με προσβάλουν ως άνθρωπο...εγώ δεν έχω "δικαιώματα";;; Μόνο "αυτοί" έχουν το "δικαίωμα" να με...ενοχλούν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και όμως κανείς σας δεν αντιλήφθηκε το..."μήνυμα"
    Παριστάνουν τα κηροπήγια, είναι απλό ρε παιδιά,
    απορώ πώς δεν το καταλάβατε;
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσβάλουν κάθε ανθρώπινη Αξία και και υποβαθμίζουν τον εαυτόν τους στο τελευταίο σκαλοπάτι ανθρώπινης αξιοπρέπειας . Αυτό το είδος κτηνανθρώπων μόνο σε κομμουνιστές μπορείς να βρεις . Ζουν μέσα στα Σκατά και τρώνε από αυτά γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρέπει να παραξενεύει κανέναν . Το ωραίο είναι ότι ο σύντροφος Π@π@ρίδης μας αποκαλεί φασίστες επειδή του τα χώνουμε . Περαστικά σύντροφοι ........ Και στα δικά σας σύντροφοι ....... Με το καλό να δούμε και λαμπάδες σύντροφοι της αριστεράς ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Ε όχι και λαμπάδες, είναι χονδρίτερες και υπάρχει ο "κίνδυνος" να το απολαύσουν!!
      Ο σκοπός είναι να νιώθουν τον "πόνο των προσφύγων" πακιστανοσομαλοαφγανιγηριανομπαγκλατεσυρίων και να κάνουν "θυσίες" για την αλληλεγγύη και τον..."ακτιβισμό"!!!
      Η "κίνηση" έχει το νόημά της και αυτό είναι:
      ``ο κώλος μου συμπάσχει για την κωλοζωή που κάνεις φίλε μετανάστη΄΄

      club 21

      Διαγραφή
  14. ....................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το παραπάνω σχόλιο είναι κενό όχι τυχαία.
    είναι κενό όπως κενοί είναι και αυτοί που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντροπή Ρε Κατσαπλιάδες συριζαίοι . Ντροπή σας ανώμαλοι . Παλιάνθρωποι . ξεφτιλισμένοι και βρομιάρηδες είστε . Τσίπα δεν έχετε . Ας τα δουν και οι συριζαίες των συλλόγων γονέων που χειροκροτούν τον Τσίπρα . Τα ίδια θα κάνουν και στα σχολεία με τα παιδάκια . Είναι αλήτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μην βάζεις ιδέες.
      Είναι ικανές να κάνουν καμμιά τέτοια "παράσταση" στο τέλος της χρονιάς και να μας πουν ότι είναι η "ακολουθία του επιταφίου" με τα αναμμένα κεριά!
      Από αυτές όλα τα περιμένω, είναι ικανές για όλα!!!

      Διαγραφή
  17. Μια κλανια να αφησει ο γονατιστος στα δεξια...
    θα του φυγει το κερι απο τον πρωκτο και θα πεταχτει σε καμμια κοπελια απεναντι που θαυμαζει την τέχνη του κωλου και τον κωλο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χάλια μαύρα σαν την αριστερά . Υπόκοσμος και μαυραγορίτες της κατοχής οι συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτοί οι αλήτες είναι ικανοί αυτά τα αίσχη να τα κάνουν πράξη και στα σχολεία μας για να ενισχύσουν την επαναστατική τους αλληλεγγύη στις Κολομβιανές συντρόφισσες και PUTA που στενάζουν κάτω από την μπόχα της Μαριχουάνας .VIVA LA REVOLUTION ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ . ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ANTIFA - CIA . ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΜΕΝΟ ADELFATO ΤΩΝ ΚΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . VIVA KOMANTATE MASTURA TSE GEVARA ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΠΑΣΑ MR ALEXIS MADE IN USA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το "θεσπέσιο θέαμα" και δράση..."ακτιβισμού", πραγματοποιήθηκε στην "Αλεμάνια" και συγκεκριμένα στο Βερολίνο!
    ΕΚΕΊ ΕΊΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΆ να "απολαύσουν" τον "φωτεινό πρωκτό" και την διαμαρτυρία της πορδής που δεν έχει..."διέξοδο"!!!

    club 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αριστερά σημαίνει Μεσαίωνας , σκοτάδι , οπισθοδρόμησις και άγρια εκμετάλλευση εργαζομένων από κομμουνιστικά καθεστώτα . Οι αριστεροί είναι σκουπίδια , ανθέλληνες και αποβράσματα που καθημερινά πλένουν κατουρημένες ποδιές της Μέρκελ . TSOGLLANIA KOMMOYNISTA MPASTARDO ARISTERA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ημέρα Ντροπής σήμερα για την Ελλάδα . Οι Γερμανομπολσεβίκοι του ΣΦΥΡΙΖΑ ψηφίζουν το Νόμο έκτρωμα εξαφάνισις της Ελληνικής νεολαίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή