Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

"ΒΟΜΒΑ" ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!

Η πληροφορία έσκασε σαν βόμβα στα γραφεία της εφημερίδας μας: "Ο...

Δ. Νικολάου επαναδιεκδικεί τη Δημαρχία στον Χολαργό-Παπάγου έχοντας τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ"! 
Επειδή ακόμη είναι πολύ νωρίς και αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, μιλάμε για πληροφορίες οι οποίες όμως δεν απέχουν από το να μετουσιωθούν σε πράξη. Ο Δ. Νικολάου, επί 8 έτη Δήμαρχος Χολαργού, είναι εδώ και πολύ καιρό κοντά στον Πάνο Καμμένο (και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου), κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να έχει εύκολα και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στον Χολαργό-Παπάγου, μετά την αποχώρηση του Περικλή Ζήκα, δεν έχει ουσιαστική εκπροσώπηση και με δεδομένο επίσης ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πάνε χέρι-χέρι και θα πάνε έτσι σε πολλούς δήμους, η περίπτωση Νικολάου φαντάζει ως μία άριστη λύση. Και αυτό διότι ο Νικολάου δεν θεωρείται κακός δήμαρχος, αντίθετα πολλοί είναι αυτοί που αναπολούν τη θητεία του. Και ιδού το θετικό σημείο: αυτοί που θέλουν επιστροφή του Νικολάου βρίσκονται στον χώρο της δεξιάς. Ο Νικολάου θα εμφανιστεί ως δεξιός και παραμένει δεξιός, άσχετα αν τον στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ως...επιτυχημένο Δήμαρχο! 
Αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν στις άλλες δημοτικές παρατάξεις και υπάρχει έντονη...αναταραχή. Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι και μην ξεχνάμε ότι ο Νικολάου εδώ και 2 χρόνια είναι...δεξί χέρι του Καμμένου. Αυτά τα απτά στοιχεία είναι υπέρ του και όπως φαίνεται μπορεί να δούμε ένα τέτοιο σενάριο να παίρνει σάρκα και οστά... οσονούπω! 
Ίδωμεν, εδώ είμαστε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου