Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΚΜΕΠΑ

Δελτίο τύπου

Καθήλωσε το ακροατήριο  η Νατάσα Παζαίτη στην εκδήλωση του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του δημαρχείου...

Παπάγου – Χολαργού  η ενημερωτική – επιστημονική  εκδήλωση του Δημοτικού οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής , στο πλαίσιο των δράσεων για το μήνα Οκτώβριο, ως μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Καθήλωσε το κοινό στην ομιλία της με θέμα   « Καρκίνος του Μαστού. Τι πρέπει να γνωρίζω; Η σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Κλινική διάγνωση και θεραπεία» η Ιατρός – Χειρουργός Μαστού κ. Νατάσα Παζαίτη με την πολύπλευρη, αναλυτική και γεμάτη ευαισθησία προσέγγιση του θέματος.
Συγκινητικό το ντοκιμαντέρ « Βυζιά» της  που προβλήθηκε στην διάρκεια της εκδήλωσης,το οποίο είναι βασισμένο σε μια ιδέα της συνδημότισσας μας ανθρωπολόγου Λιόπης Αμπατζή. Πρόκειται για ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ-πορτραίτο του γυναικείου στήθους, το οποίο αναδεικνύει  τους διαφορετικούς ρόλους που επιτελεί κοινωνικά, ενώ στέκεται με ευαισθησία στους ασθενείς με καρκίνο του μαστού. Το ντοκιμαντέρ  συμμετείχε στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στο 1ο Life Art Media Festival και το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας. Έχει επιλεγεί από το festival-market Medimed 2017.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το ΙΑΣΩ General (Μεσογείων 264, Χολαργός) θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης και να συμβάλει στην έγκαιρη διάγνωση παθήσεων μαστού, προσέφερε 5 πακέτα  εξετάσεων προληπτικού ελέγχου τα οποία περιλαμβάνουν  Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών
Για την πρόληψη  της Υγείας  είναι αναγκαία η ενεργοποίηση της κοινωνίας και η συμμετοχή όλων. Ο ΔΟΚΜΕΠΑ είναι σαφέστατα προσανατολισμένος προς την κατεύθυνση αυτή και αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για την πρόληψη της υγείας των δημοτών.


Χρύσα Παρίση
Πρόεδρος Δ.Σ.
Δημοτική Σύμβουλος


2 σχόλια:

  1. Αυτη τι σόι γιατρος ειναι που πηρε μεταπτυχιακο πρωτα και μετα το πτυχιο της ?

    Αυτη που ξεπεταγε τις πανεπιστημιακες χρονιες σε 2 μηνες ?
    Αυτη που δεν περασε ολα τα μαθηματα αλλα μερικα μοναχα κατ επιλογην ?
    Ποιος την εμπιστευεται αυτην σαν (καλα λεω ΣΑΝ, και οχι ΩΣ) γιατρο ??
    Επειδη ειναι η γυναικα του προδοτη μουγκου ???

    Ας πανε σ αυτην ολες οι λεπροοβριες να τους κοψει τα βυζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...κάτι μου θύμισε αυτό το σχόλιο με το..."πτυχίο"...
    Αν είσαι "διαβαστερός, παίρνεις πτυχίο" και σε μια εξεταστική
    περίοδο(!) και ας "εξεταστείς" και 23 μαθήματα!!!
    Αμέ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή