Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Μια τρομακτική φωτογραφία από το μακελειό με τους 59 νεκρούς στο Λας Βέγκας αποτυπώνει το μέγεθος της τραγωδίας και προκαλεί σοκ.

Ελάχιστα λεπτά μετά την σφαγή, μόλις οι σφαίρες του Πάντοκ έχουν...

σταματήσει να διασχίζουν τον αέρα και τα «ποπ-ποπ-ποπ» των αυτόματων όπλων του έχουν σιγήσει, στο γήπεδο όπου μέχρι πριν από λίγο ο κόσμος διασκέδαζε, τώρα επικρατεί ο θάνατος.

Δεκάδες άψυχα κορμιά των θυμάτων του μακελάρη κείτονται στο έδαφος, ανάμεσα από μπουκάλια μπύρας, παπούτσια που χάθηκαν καθώς ο κόσμος έτρεχε να σωθεί, καουμπόικα καπέλα που έφυγαν από τα κεφάλια όσων μέχρι πριν από ελάχιστη ώρα τα φορούσαν και χόρευαν και τραγουδούσαν ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική.

Κάποιοι από τους νεκρούς κείτονται μόνοι τους στο έδαφος ενώ κάπου διακρίνονται και δυο δυο, γεγονός που υποδεικνύει φίλους που πέθαναν μαζί.
Λίγο πιο κει, επιζήσαντες προσπαθούν να συνέλθουν και να φροντίσουν τους τραυματίες, αγκαλιάζονται μεταξύ τους και κλαίνε. Μια τρομαγμένη κοπέλα που φορά καουμπόικες μπότες κοιτά το φακό και το βλέμμα της τα λέει όλα...

Πίσω τα λαμπερά φώτα από τα ξεονοδοχεία και τα καζίνο της κεντρικής λεωφόρου του Λας Βέγκας, της μεγαλούπολης του τζόγου και του χρήματος, όπου όλα μπορούν να συμβούν και που βάφτηκε με το αίμα 59 ανθρώπων, στην χειρότερη μαζική επίθεση της ιστορίας των ΗΠΑ.
<iframe width="729" height="410" src="https://www.youtube.com/embed/jnRO12yEjmE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου