Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΜΗΤΕΡΑ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!

Η μητέρα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα - Οι αστυνομικοί...

ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία - Δίπλα στις σορούς βρέθηκε το μαχαίρι

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Μαρκόπουλο Αττικής, όταν μία μητέρα 51 ετών σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 


Τραγική φιγούρα ο 53χρονος πατέρας, δικηγόρος, ο οποίος αντίκρυσε νεκρές τις τη σύζυγο και την κόρη του. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 51χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε μέσα. 

Όταν μετά από αρκετή ώρα και, ακούγοντας φωνές, από το υπόλοιπο σπίτι, κατάφερε ο άνδρας να βγει από το υπόγειο, ανέβηκε πάνω και βρήκε τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους νεκρές.

Η άτυχη 17χρονη μαθήτρια 

Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ο 53χρονος πατέρας, η σύζυγός του είχε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και τα φάρμακα τα οποία έπαιρνε η 51χρονη.

Την εν λόγω φωτογραφία η 17χρονη είχε ανεβάσει στο Instagram 40 λεπτά πριν το τραγικό συμβάν

Το όπλο του εγκλήματος, ένα μαχαίρι, βρέθηκε δίπλα στις δύο σορούς. 

Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει και τα αίτια που πιθανόν να οδήγησαν τη μητέρα σε μία τέτοια πράξη. 

Το μήνυμά της ένα 24ωρο πριν πέσει νεκρή από τα χέρια της μητέρας της

Οι γείτονες ανέφεραν στο protothema.gr, ότι η οικογένεια ήταν καινούρια στη γειτονιά, ωστόσο ακούγονταν συχνά τσακωμοί από το διαμέρισμα. 
«Ήταν ένα ήσυχο παιδί και μέσα σε όλα», λένε οι συμμαθητές της 17χρονης


Έναν γλυκό λόγο για την άτυχη 17χρονη είχαν να πουν οι συμμαθητές της. Όπως δήλωσαν στο protothema.gr, ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί και μέσα σε όλα».

«Ήμασταν συμμαθητές. Ήταν ένα πολύ ησυχο παιδί, μέσα σε όλα (...) Την είχαμε δει πολλές φορές με τη μητέρα της», δήλωσε συμμαθητής της 17χρονης. 

Μία από τις συμμαθήτριές της ανέφερε ότι ανέβασε στην ιστορία της στο Instagram πριν από μία ημέρα ένα περίεργο μήνυμα για «κάτι που έχασε» και ότι «κάτι θα γίνει». 

Όπως ανέφεραν οι συμμαθητές της, δεν είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχαν προβλήματα στο σπίτι, καθώς έδειχναν μία  χαρούμενη οικογένεια. 

Ακούστε τι δήλωσαν οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας: 



Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου