Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ!

Με αφορμή την εκδήλωση που θα γίνει στον Χολαργό-Παπάγου και τη...

βράβευση που ετοιμάζει ο Δήμος για την κα Αρβελέρ, υπήρξαν σχόλια σε βάρος μας ότι...κάνουμε την πάπια και δεν γράφουμε κάτι σε βάρος της Γλύκατζη Αρβελέρ η οποία είναι ανθελληνίστρια. Ας μάθουν να διαβάζουν την εφημερίδα μας όσοι μας κατηγορούν και θα δουν πόσα δημοσιεύματα έχουμε γράψει σε βάρος της συγκεκριμένης ιστορικού. 
Σας θυμίζουμε λοιπόν: 
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ: "ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ"! Το δημοσίευμα αυτό γράφτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2014. Την ίδια ημέρα γράφαμε τις δηλώσεις της Simon Le Baron: "Η Αρβελέρ είναι Εβραία Ανθελληνίδα"
Υπάρχουν και άλλες δυσμενείς αναφορές μας για τη Γλύκατζη Αρβελέρ τις οποίες θα αναζητήσουμε στο αρχείο της εφημερίδας μας για να τις παρουσιάσουμε. 
Βεβαίως λοιπόν και διαφωνούμε με τη βράβευσή της από τον Δήμο Χολαργού-Παπάγου. Ωστόσο, δελτίο Τύπου δημοσιεύσαμε. Οι θε΄σεις μας για την κα Αρβλέρ είναι γνωστές. Όσοι δεν τις γνωρίζουν μη σπεύδουν να μας κατηγορούν.

46 σχόλια:

  1. Μπράβο κύριε Βραχιολίδη. Πολλά συγχαρητήρια για την ανάρτηση . Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους ! Ο δήμαρχος είναι εξαιρετικά εκτεθειμένος και καλά θα κάνει να ακυρώσει την παρουσία της άθεης και ανθελληνίστριας Αρβελέρ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PERSONA NON GRATA Η ΑΘΕΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΗ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Μάκη κανείς δεν σε κατηγόρησε για την ανάρτηση, εκτός ενός, που από παρανόηση σχολίασε να μην "διαφημίζεις" την Αρβελέρ.
    Και αυτό, γιατί δεν αντιλήφθηκε ότι έτσι επιβάλλει η δεοντολογία της ελεύθερης δημοσιογραφίας!
    Εσύ όφειλες να ενημερώσεις τους συνδημότες μας για την εκδήλωση.
    Άλλωστε δεν θα είναι η μόνη που θα τιμηθεί, η Κα Αρβελέρ.
    Μαζί θα τιμηθούν και οι εξαίρετοι και σπουδαίοι ΈΛΛΗΝΕΣ,
    Σαρ.Καργάκος και Παυλ.Τούτουζας που αμφότεροι έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στην Πατρίδα, καθώς επίσης και ο Αντ.Πολύδωρας, που έχει βάλει και αυτός το "λιθαράκι του" στην τοπική κοινωνία.
    Και βέβαια θυμόμαστε τις παλαιότερες αναρτήσεις του blog και έπραξες συνετά να ξαναβάλεις όσα κατά καιρούς έχει πει δημόσια η Κυρία Αρβελέρ!
    Άλλοι είναι οι "εκτεθειμένοι" έναντι των δημοτών...

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάθος μεγάλο της Μουντάκη που κάλεσε την Αρβελέρ . Όλοι οι κάτοικοι αυτού του Δήμου τιμούμε τον Περικλή , εκτός τους βρομοκομμουνιστές , αλλά δεν θέλουμε αυτήν στην πόλη μας . Η συγκεκριμένη κυρία έχει κάνει δηλώσεις εναντίον της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τώρα, μερικές φορές...τις περισσότερες δηλαδή εδώ που τα λέμε, δεν είναι "από λάθος" μερικές ενέργειες...Είναι "κατευθυνόμενες"!
    Τηλέφωνα, e-mail και άλλα μέσα "πίεσης", για "προβολή" συγκεκριμένων προσώπων, ιδεών, καταστάσεων ή πραγμάτων...

    Βεβαίως, η κυρία Αρβελέρ έχει κατά καιρούς "απασχολήσει" την ελληνική κοινή γνώμη, με τις δημόσιες τοποθετήσεις της που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά γεγονότα, ή δεν είναι ο "κανόνας" έστω, των καταστάσεων.
    Παρόλα αυτά, θα έρθει στον δήμο μας. Όσοι από εμάς έχουμε ενοχληθεί από τις απόψεις που έχει γνωστοποιήσει στο παρελθόν, θα έχουμε την ευκαιρία(ίσως, αν δεχθεί)να τις υποβάλουμε δημόσια ερωτήματα...
    Πιστεύω, πως δεν θα δεχθεί μια διαδραστική συζήτηση, αλλά αυτό θα είναι ένας λόγος επιπλέον, για την εξαγωγή "χρήσιμων" συμπερασμάτων για το τι "είδους...πρέσβειρα(!)" είναι η κυρία Γλυκατζή-Αρβελέρ.

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή η τοποθέτηση του ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ.Σίγουρα δεν θα δεχτεί ερωτήσεις γιατί δεν θα μπορει να δώσει απαντήσεις. Κανείς από την αντιπολίτευση δεν ασχολήθηκε με το οικονομικό κομμάτι αυτής της εκδήλωσης. Πόσο θα στοιχίσει η μισάωρη το πολύ παρουσία της Αρβελέρ. Κάτι διάβασα για πεντοχίλιαρο. Και υπερβολή να είναι και ένα χιλιάρικο να στοιχίσει δεν βλέπω τον λόγο να παρευρεθεί ενώ υπάρχουν ανθρωποι που πεινάνε. Καμμιά όρεξη δεν έχουμε να μας βρωμίσει τον δήμο.

      Διαγραφή
    2. ...και σένα πολύ σωστή η "οικονομική παράμετρος" που έθεσες στο σχόλιό σου, για την Αρβελέρ.

      Διαγραφή
  6. Καργάκος Τούτουζας Πολύδωρας. Ο καθένας ξεχωριστός στην υπηρεσία που προσφέρει στην πατρίδα και στην τοπική κοινωνία. Μόνη παραφωνία η παρουσία της άθεης εβραίας ανθελληνίστριας Αρβελέρ. Και πολύ καλά έκανες κε Μάκη που παρουσίασες το δελτίο τύπου. Διαφορετικά δεν θα αντιλαμβανόμασταν ότι θα παρευρεθεί η Αρβελέρ να μαγαρίσει την εκδήλωση. Και πάλι σωστά έπραξες που προέβαλες τις εύλογες αντιδράσεις των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΏΤΗΣΗ:
    Ο Ζαχάρος που θα βραβευθεί ποιος είναι;
    Ήξερα έναν Ζαχάρο του κκε. Αυτός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός είναι . Κομμουνισταράς και κατσαπλιάς . Ούτε αυτός έχει θέση σε μια τόσο ωραία εκδήλωση . Η Μουντάκη τα έκανε σκατά . Είναι απαράδεκτη . Οι βρομο κομμουνιστές βρίζουν και συκοφαντούν τον Πολιτισμό και της Παραδόσεις της Πατρίδος μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ε αυτό ήταν!!!
      Το "αποκορύφωμα". Τώρα είναι που δεν πρόκειται να πατήσω στο αμφιθέατρο...!
      Ήμαρτον, ρε και τα κομμούνια...Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν αυτοί οι άνθρωποι;;;

      Διαγραφή
  9. Η Ιστορία για τις ημέρες Περικλέους ξεκινάει εδώ και 20 χρόνια περίπου επί Δημαρχίας Σκούρτη . Το 1998 δύο πούλμαν με Ιάπωνες τουρίστες σταματούν στην Περικλέους δίπλα στην τότε κατεστραμμένη προτομή του Περικλή και ψάχνουν να βρουν το Μουσείο Χολαργού . Μουσείο δεν υπήρχε , ούτε υπάρχει . Εκείνη την εποχή υπήρχαν οι περίφημες Επιτροπές Κατοίκων με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ και μεγάλη αντιπαλότητα με το ξενόφερτο ΚΚΕ . Ισχυρή ομάδα κατοίκων με επικεφαλής τον ............ γνωστό Χολαργιώτη πήρε την κατεστραμμένη προτομή του Περικλή στο Δημαρχείο όπου και έγιναν μεγάλα επεισόδια με τους μπολσεβίκους . Από την ημέρα εκείνη οι Επιτροπές Κατοίκων ξεκινούν Αγώνα για τον Ανδριάντα του Περικλή και για τις Ημέρες Περικλή . Οι Επιτροπές στηρίζουν και κάνουν τον Νικολάου Δήμαρχο με Συμβόλαιο Τιμής πρώτο Έργο στον Χολαργό τον Περικλή και μετά τις Ημέρες Περικλή . Ο Νικολάου στον Περικλή κρατάει τον Λόγο του και κάνει πίσω στις Ημέρες Περικλέους . Ταυτόχρονα ξεκινάει μεγάλος αγώνας για τον Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δημαρχείο και του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Ιερόν Ναό της Φανερωμένης . Οι Επιτροπές Κατοίκων με Συνεχή Παρουσία 300 και 500 ατόμων υποχρεώνουν Δυναμικά τους Δημοτικούς Συμβούλους και ψηφίζουν τον Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Ο Ανδριάντας , ένα εκπληκτικό Άγαλμα με τον Μέγα Αλέξανδρο έφιππο , είναι έτοιμος κατά 85% από τον Γλύπτη Γιάννη Μπάρδη στα Μεσόγεια . Ο Νικολάου έκανε πίσω και αυτή η προσπάθεια εκατοντάδων Ελλήνων Πατριωτών για τον Κοσμοκράτορα Αλέξανδρο Απέτυχε ........... Τον Ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου τον ματαίωσε ο ........ δυστυχώς . Για όσους δεν γνωρίζουν οι Επιτροπές Κατοίκων , Βουτσινά , Αρκαδίου , Σερίφου και Άνω Χολαργός είχαν μαζέψει 2.000 άτομα για τον Υμηττό , 500 για το τένις και 800 για τον Μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο . Οι Επιτροπές κατοίκων ήταν Έλληνες Πατριώτες και αντικομμουνιστές με μπροστάρηδες τους κατοίκους της Οδού Σερίφου . Έτσι έχει η Ιστορία με τον Περικλή . Σύντομα θα ξεκινήσουμε να μαζεύουμε υπογραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο . Είναι Όρκος Τιμής στα Ιερά και Πάτρια της Φυλής μας .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκατά κι απόσκατα τα έκανε η Μουντάκη. Μια άσχετη που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Προεκλογικά γραμμάτια του Λιάκου που τα ξεπληρώνει τώρα αλλά θα τα πληρώσει μια και καλή στις εκλογές. Περνάει ο καιρός σιγά σιγά. Αυτός νομίζει ότι θα κάτσει 20 χρόνια σαν τον Ξύδη. ΕΞΩ Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ. ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ _ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ_ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΘΕΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ . ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι σχέση έχει ο Περικλής με τον κομμουνιστή Ζαχάρο ; Οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν στην Πατρίδα . Και μία ερώτηση κυρία Μουντάκη . Την εποχή που ο Νικολάου ζήτησε την στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Ανδριάντα του Περικλή τι ψήφισε το ΚΚΕ και ο Ζαχάρος ; Ο Ζαχάρος ήταν Δημοτικός Σύμβουλος . Θα έχει μεγάλη πλάκα να μας πεις . Και εσύ τον βραβεύεις ............. ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, οι απάτριδες πιστεύουν στην δημοκρατία;;;
      Στην "δικτατορία του προλεταριάτου" πιστεύουν και στον Μπολσεβίκο Στάλιν. Πουθενά αλλού. Α! και στα...δολάρια!

      Διαγραφή
  13. Δήμαρχος,Μουντάκη και λοιποί ελάχιστα γνωρίζουν για το έργο του καθενός που θα βραβεύσουν.Αιτιολογικό της βράβευσης υπάρχει;Ισορροπίες τηρούνται,προεκλογικές συμμαχίες σχεδιάζονται και φωτογραφίες θα βγουν,για δημόσιες σχέσεις. Οσο για τον Πολύδωρα,που πολλά έχει προσφέρει,κάποιοι από αυτούς που θα τον βραβεύσουν τον είχαν καταψηφίσει ως συμπαραστάτη του δημότη.Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέλω να δω από μια μεριά πώς θα "τιμήσει" κομμουνιστές και άθεους ανθέλληνες ενώ θα παρευρίσκεται ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ ο Σαράντος Καργάκος!!!
    Απαξιώθηκαν τα βραβεία, απαξιώθηκε και ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...του χρόνου και πριν σε "διώξουν" οι δημότες, να μην ξεχάσεις να "βραβεύσεις" και τον ταβλαρίδη και όλο το κουκουέ της περιοχής.Και μην "ξεχάσεις Ακάκιε" και τον Βαλλιανάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να γεμίσεις το αμφιθέατρο με δικούς σου, ε όσο να'ναι, 200-220 μπορείς να τους μαζέψεις. Από δημότες δεν θα δεις ούτε απ'έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...και τον Βαλλιανάτο!
    Όσο και να μην πεις, έχει και αυτός δώσει "μεγάλους αγώνες"
    στο κίνημα...των ομοφυλόφιλων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαζί με την ΑΘΕΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ ΑΡΒΕΛΕΡ τους κομμουνιστές και τους άχρηστους γιατί δεν καλείς και καμμιά λούγκρα να βραβεύσεις για να συμπληρώσεις την εικόνα της ξεφτίλας όπως κατάντησες τον Χολαργό. Δήμαρχε μάζευε τα μπογαλάκια σου σιγά σιγά. Οι μέρεες της παντοκρατορίας σου τελειώνουν. Όλοι θα σε θυμούνται σαν τον πιο άχρηστο δήμαρχο που πέρασε από τον Χολαργό. Τον δήμαρχο του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε Ξ Ω Η Α Θ Ε Η Α Ρ Β Ε Λ Ε Ρ Α Π Ο Τ Ο Ν Χ Ο Λ Α Ρ Γ Ο. ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αμφιταλαντευόμουν για το αν θα πάω ή όχι την Κυριακή...
    Κρίμα γιατί ήθελα να χειροκροτήσω και τον κ.Καργάκο και τον κ.Τούτουζα, για όσα σπουδαία έχουν προσφέρει στην πατρίδα!!
    Βλέπω όμως με λύπη, ότι η "εκδήλωση" έχει να κάνει με την προβολή άθεων, ανθέλληνων και κομμουνιστών...που έχουν "προσφέρει χολή" στην Ελλάδα.
    Ας είναι, μια άλλη φορά ίσως σταθώ τυχερός και να ακούσω τους κκ Τούτουζα & Καργάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑΣ ΑΡΒΕΛΕΡ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΕΞΩ Η ΑΘΕΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λάθος μεγάλο η απουσία μας από την Μεγάλη εκδήλωση Ημέρες Περικλέους . Τιμούμε την Ιστορία , τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις του Τόπου μας και όχι τον Ζαχάρο . Οι κομμουνιστές αυτό θέλουν , να μην γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις γιατί θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα . θα είμαστε όλοι εκεί έτοιμοι για τυχόν παρεκτροπή του κομμουνιστή ζαχάρο ο οποίος μπορεί να εκμεταλλευτεί την παρουσία του κόσμου και να φωνάξει για το TSOGLAN KKE . Στις αρχές τις δεκαετίας του 2000 μια ομάδα κατοίκων με Εθνική Συνείδηση συναντήθηκε με τους μπολσεβίκους του Ταβλαρίδη έξω από την Δωδώνη . Αυτοί αντιδρούσαν για την ανέγερση του Περικλή και μας αποκαλούσαν φασίστες , αλλά κατάλαβαν .......... ότι δεν έχουν θέση στον Χολαργό . Οι Επιτροπές Κατοίκων δεν άφησαν ποτέ τους κομμουνιστές να αλωνίζουν στο Δημαρχείο γιατί είχαν συνεχή παρουσία 200 και 300 ατόμων μέσα και έξω από αυτό . Όλοι στο Δημαρχείο για να τιμήσουμε τον Περικλή και να Υπερασπίσουμε τις Ημέρες Περικλέους από τους μπολσεβίκους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να μας απαντήσει η Μουντάκη εάν ο Ζαχάρος ψήφισε υπέρ η κατά της ανέγερσης Ανδριάντα του Περικλή επί Δημαρχίας Νικολάου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να μας απαντήσει η Μουντάκη με ποιό σκεπτικό κάλεσε την ΑΘΕΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ ΑΡΒΕΛΕΡ που δήλωνε ότι δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων και ότι οι ιερείς συνεργάζονταν με τους Τουρκους κατα την τουρκική κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ;17 Οκτωβρίου 2017 στις 1:00 μ.μ.

    Έπρεπε μια τέτοια ημέρα με τόσο σημαντική εκδήλωση , όπως οι Ημέρες Περικλέους , να επικρατήσει η λογική και ο Δήμος Παπάγου Χολαργού να τιμήσει σημαντικούς συμπολίτες και όχι άτομα που δεν πιστεύουν σε Αξίες και Ιδανικά των Ελλήνων . Εύχομαι να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε πριν δύο χρόνια στον Ναό Φανερωμένης όπου κομμουνιστής δάσκαλος του ΑΝΤΑΡΣΙΑ δυσφήμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου . Και το μεγάλο μου ερώτημα είναι Γιατί τον Ζαχάρος και όχι τον Στάικο . Ο Ζαχάρος καταψήφισε τον Ανδριάντα του Περικλή , ενώ ο Στάικος χρηματοδότησε τον Ανδριάντα του Φιλίππου και πολλά άλλα έργα . Είναι μεγάλη αδικία η αχαριστία που δείχνουν όλοι αυτοί στο πρόσωπο του Στάικου . Ο κόσμος κρίνει και αν υπήρχε μια σοβαρή υποψηφιότητα από τον Δεξιό χώρο οι ημέρες όλων αυτών θα ήταν μετρημένες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ για την ανάρτησή σου. Το μεγαλύτερο βραβείο το λαμβάνω με την μνεία της προσφοράς μου από ανώνυμους φίλους και συνδημότες σαν κι εσένα. Ο δήμαρχος σίγουρα έχει τους δικούς του λόγους για να μη με τιμά. Οι δήμαρχοι όμως έρχονται και παρέρχονται. Η αγάπη των φίλων όμως είναι αυτή που έχει την μεγαλύτερη διάρκεια. Και πάλι σ ευχαριστώ και να είσαι παντα καλά !

      Διαγραφή
  26. Η αλαζονεία τους δεν έχει όρια . Έχουν ξεφύγει τελείως . Δεν ακούν κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτός ο Δήμαρχος Θα βγάλει τα μάτια του μόνος του . Θα την πατήσει σαν τον Νικολάου και μάλιστα χωρίς αντίπαλο . Δημιουργεί εχθρούς από το πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ . ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και μη χειρότερα . Βραβεύουν άθεους και κομμουνιστές . Σε λίγο θα βραβεύσουν και τον Τσίπρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...γιατί όχι, από αυτούς ας τα περιμένουμε όλα.

      Διαγραφή
  30. ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ17 Οκτωβρίου 2017 στις 5:41 μ.μ.

    Ζούμε στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης , σε μια εποχή απόλυτης προδοσίας και καταπίεσης που εξαθλιώνει μέρα με την ημέρα την ανθρώπινη ζωή και Αξιοπρέπεια . Η Πατρίδα μας σήμερα αποτελεί σκιά ενός ένδοξου παρελθόντος όπου αγέλες Λύκων κατασπαράζουν τον τόπο μας . Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός Εφιάλτη χωρίς ιστορικό προηγούμενο . Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμόν σε μια διεφθαρμένη κοινωνία συμβιβασμού και παθητικότητας που ευδοκιμούν λιποτάχτες και ριψάσπιδες . Σήμερα στην Ελλάδα δικαίωμα λόγου έχουν οι απατεώνες , οι ανθέλληνες , οι κλέφτες και οι κομμουνιστές .
    Ο Μπάμπης Στάικος χρηματοδότησε και έφτιαξε τον επιβλητικό Ανδριάντα του Έλληνα Μακεδόνα Βασιλέα Φιλίππου που υπερήφανα κοσμεί μία από τις πλατείες του Παπάγου . Είναι ένα έργο Τιμής και Αξιοπρέπειας για όλους εμάς που θέλουμε την Πατρίδα μας Ελεύθερη και Ελληνική . Σε Δύσκολους και Σκοτεινούς Καιρούς ο Μπάμπης Στάικος χρηματοδότησε πολλά έργα στον Δήμο Παπάγου Χολαργού διδάσκοντας παράλληλα σε όλους μας ξεχασμένες Αξίες και Ιδανικά . Χρέος του σημερινού Δημάρχου είναι να τιμήσει , χωρίς καμία αναβολή , τον εξαίρετο αυτόν Άνδρα όπως αρμόζει σε Έλληνες που Τιμούν τις Παραδόσεις του Τόπου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και οι ομοφυλόφιλοι!!!
      Μαζί με αυτούς που προανέφερες φίλε και τα διεστραμμένα κατακάθια.
      Αυτοί έχουν λόγο σήμερα και "διαμορφώνουν την τάση" στην κοινωνία που τους έχει σιχαθεί, ευτυχώς, αυτό φαίνεται και από τις αντιδράσεις των φυσιολογικών ανθρώπων.

      Διαγραφή
  31. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ; ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ; ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φτιάχνουν άσχημα παοχνίδια πίσω από την πλάτη μας . Σκηνοθετούν εξελίξεις σύμφωνα με τα συμφέροντα τους . Ο Περικλής είναι πρόσχημα . Δεν πιστεύουν στον Περικλή . Μας δουλεύουν όλους . Κρίμα . Δεν ντρέπονται καθόλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φτιάχνουν συμμαχίες για τις καρέκλες τους . Χρησιμοποιούν τις Ημέρες Περικλέους για Δημόσιες Σχέσεις .Ξεφτίλησαν τον Περικλή . Ντροπή σας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας μαζευτούμε πολλοί και να βροντοφωνάξουμε να μιλήσουν οι Σ.Καργάκος Π.Τούτουζας και Α.Πολύδωρας, μόνο...!
    "Οργή λαού φωνή Θεού!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι θανάσιμο αμάρτημα...
    Ο Μ.Στάϊκος είναι συνδημότης που έχει προσφέρει στην περιοχή,
    αλλά πολλοί τον εχθρεύονται.
    Όμως το λέει και ο θυμόσοφος λαός μας,
    ``ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετημένο΄΄
    Αντί λοιπόν να τιμήσουν τον κ.Στάϊκο, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης,
    θα "βραβεύσουν" κομμουνιστές, που δεν έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ που να είναι άξιο λόγου!
    Έλεος!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ


    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 4η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΚΕ 28-7-194817 Οκτωβρίου 2017 στις 9:02 μ.μ.

    Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό και κατέκτησε δια της βίας την Θράκη και την Μακεδονία . Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι του Μπολσεβικισμού το δικαίωμα του αποχωρισμού των σκλαβωμένων Μακεδόνων από την φασιστική Ελλάδα . ΠΗΓΗ ΚΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΜΟΣ 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτός είναι ο ρόλος του ανθελληνικού ΚΚΕ και πρέπει όλοι να καταδικάσουν αυτό το φασιστικό μόρφωμα για να μάθουν τα νέα παιδιά την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή