Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ! ΘΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ...ΝΟΜΙΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ...ΙΣΟΒΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ! ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

γράφει η Ραχήλ Μακρή
Στο Αφγανιστάν κυκλώματα αρπάζουν από τις οικογένειες τους...

15χρονα αγόρια και τα μετατρέπουν σε "παιχνίδια". 
Τα κυκλώματα που συντηρούν αυτή τη βιομηχανία σκλάβων του σεξ αποσπούν τα παιδιά από φτωχές οικογένειες, με υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρούνται και τα μετατρέπουν αυτούς τους ανθρώπους σε ισόβιες απλήρωτες πόρνες που το μόνο που ξέρουν είναι να χορεύουν και να βιάζονται από ηλικιωμένους.
Τα αγόρια αυτά ποτέ δεν πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους. 
Για τις οικογένειες τους είναι σα να μην υπήρξαν ποτέ. Και φυσικά ούτε λόγος για να φτιάξει ένα τέτοιο αγόρι ξανά τη ζωή του, να δουλέψει, να παντρευτεί ή να κάνει δική του οικογένεια.
Οι «ιδιοκτήτες» τους, οι κύριοι που τους παρέχουν στέγη και τροφή, συνήθως είναι άνθρωποι που στο Αφγανιστάν θεωρούνται… σύμβολα για την ευμάρεια τους. Κανένας δεν ασχολείται με το ότι αυτοί οι επιφανείς κύριοι φυλακίζουν ουσιαστικά νεαρόκοσμο σε 4 «χρυσούς» τοίχους.
Με το νομοσχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που ψήφισαν στην επιτροπή ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ ικανοποιείται πρώτη φορά στην ιστορία, η απαίτηση αλλαγής φύλλου στα 15χρονα, από μια παγκόσμια κοινότητα δήθεν προασπιστών των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. 
Οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με την στήριξη ΠΟΤΑΜΙΟΥ και ΠΑΣΟΚ μετατρέπει σε Αφγανιστάν των Βαλκανίων την ΕΛΛΑΔΑ και έτσι, με νόμο κυκλώματα παιδεραστών θα παρασέρνουν αγοράκια, θα αρπάζουν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, θα τα οδηγούν σε αλλαγή φύλου και θα τα μετατρέπουν σε ισόβιες πόρνες που θα προωθούνται σε ηλικιωμένους και πελάτες που με διεστραμμένες φαντασιώσεις προκειμένου να τα βιάζουν. Συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου