Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΓΕΓΟΝΟΣ! ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LanguageCert ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LanguageCert – 
ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Στα πλαίσια των συνεχώς αυξανόμενων παρεχόμενων υπηρεσιών μας, εγκαινιάζουμε τη νέα μας συνεργασία με τον Όμιλο PEOPLECERT, τον...

παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των πιστοποιήσεων, ο οποίος διεξάγει εξετάσεις σε περισσότερες από 160 χώρες. Από τον Σεπτεμβριο του 2017, το Κέντρο μας είναι εγκεκριμένο Κέντρο εξετάσεων LanguageCert, καλύπτοντας όλα τα επίπεδα πιστοποίησης αγγλικών από Α1 έως και C2.
ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ LanguageCert Οι πιστοποιήσεις LanguageCert International ESOL είναι σχεδιασμένες με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, καλύπτοντας όλες τις γλωσσικές δεξιότητες.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ LanguageCert 
Σε μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας, σε όλο τον κόσμο που θέλουν να παρέχουν τεκμηριωμένη απόδειξη της γνώσης των αγγλικών τους, για ακαδημαϊκούς ή επαγγελματικούς λόγους.
Σε μαθητές που φιλοδοξούν να εισέλθουν σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό, όπου η απόδειξη της γνώσης της αγγλικής γλώσσας αποτελεί προϋπόθεση. Σε άτομα που χρειάζονται απόδειξη των γλωσσικών δεξιοτήτων τους στα αγγλικά για καθημερινή χρήση ή κατά την επαγγελματική τους καριέρα.
Σε όλους όσους παρακολουθούν μαθήματα αγγλικών και επιθυμούν μια σειρά διαβαθμισμένων εξετάσεων, από αρχάριο επίπεδο μέχρι το επίπεδο της άριστης γνώσης της γλώσσας.

Στις 16-17 Δεκεμβρίου 2017 διοργανώνουμε τις πρώτες εξετάσεις Lower και Proficiency και ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ θα επιλέγουμε διαφορετική ημερομηνία εξετάσεων. Οι εξετάσεις θα διεξάγονται στον χώρο μας (Λ. Μεσογείων 256) με εξετάστρια την Διευθύντρια του Ομίλου Κα Μαρία Σκαπέρα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6521223."

Λεζάντα φωτογραφίας "Η Διευθύντρια του Ομίλου Μαρία Σκαπέρα με τον Βύρωνα Νικολαΐδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της PEOPLECERT."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου