Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 319 Μw ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ!!!

ΑΗΣ(Ατμοηλεκτρικός Σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας) Καρδιάς Νο3 στην Πτολεμαΐδα, η ώρα είναι 21.48, απόσταση από Αθήνα 555 χλμ. Μας...

έστειλε ο συνάδελφος Aλεκος Aλεξανδριδης τη φωτογραφία του, στην ώρα της βάρδιάς του. Από πίσω δείχνει τη ζήτηση της Θεσσαλονίκης εκείνη την στιγμή σε Mw 319!
Ένα λάθος να γίνει και η Θεσσαλονίκη θα βυθιστεί στο σκοτάδι!
Το εργοστάσιο αυτό, σύμφωνα με τους εκτιμητές, έχει μηδενική αξία γιατί απλά (γι' αυτούς) έχει περάσει τα 10 έτη λειτουργίας!!!
Επίσης, οι οικολόγοι πράσινοι, της Ελλάδος και όλου του κόσμου, θεωρούν ότι τα εργοστάσια του τύπου αυτού (λιγνιτικά) βοηθούν στο λιώσιμο των παγετώνων και στη μείωση της θερμοκρασίας του κλίματος, οπότε πρέπει να κλείσουν!!! Εάν ισχύσει αυτό το φανταστικό σενάριο, ήθελα να ήξερα πώς θα ζεστάνουν το κοκκαλάκι τους, αυτοί οι πράσινοι; Με τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά, που κοστίζει η μεγαβατώρα 150 ευρώ ή με τα λιγνιτικά που η μεγαβατώρα κοστίζει λιγότερο από 7 ευρώ;
Μπράβο στα παιδιά που εργάζονται στα λιγνιτικά εργοστάσια, κάτω από δυσμενείς συνθήκες για να έχουμε εμείς αυτό το αγαθό στα νοσοκομεία, σπίτια μας κλπ.
Γρήγορα να πάει στον ιδιώτη και να δούμε πόσο θα αυξηθεί ο λογαριασμός του ρεύματος!
Γρήγορα να βάλουμε και άλλες ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και να δούμε πόσο θα φτάσει ο λογαριασμός! 
Αυτό θέλουμε;

1 σχόλιο:

  1. Μεσα στο 2018 οι ελληνες δεν θα εχουν ΡΕΥΜΑ το ΝΕΡΟ θα δηλητηριαστει
    απο τουρκους,δεν θα υπαρχει καμμια ενημερωση δεν θα λειτουργει το ιντερνετ ουτε το ραδιοφωνο
    ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΣΚΟΤΗΣΙΣ...ΑΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑ
    ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ...Θα ξεσηκωθει το ρεμπελο δηλαδη ολοι οι αναρχικοι οι λαθροπιθηκοι και οτι περιθωριακο στοιχειο υπαρχει στο τοπο.
    ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή