Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο παπα-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: "Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ"! ΒΙΝΤΕΟ

pappas-tourkos-kalos-750x400
Τα συμπεράσματα δικά σας. Ακούστε τι διδάσκει ο Πρωτοπρεσβύτερος...

Θεόδωρος Ζήσης στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι εξαλλοσύνες, διότι πολλοί βιάζονται να καταφερθούν με μανία εναντίο9ν του. Παρόμοια με αυτά που λέγει ο ιερέας είχε πει και ο Σπυρίδων Ζαμπέλιος:

3 σχόλια:

  1. Ο Θ ΖΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΕΣΗΣΕ ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΘΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΤΑΝ ΟΛΙΚΩΣ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Θ,ΖΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που υποστήκαμε επί τουρκοκρατίας θα μοιάζουν με σταγόνα νερού μπροστά σ' αυτά που θα υποστούμε από την παγκοσμιοποίηση.
    Ήδη τα νταούλια της παγκοσμιοποίησης άρχισαν να παίζουν και εμείς χορεύουμε στον ρυθμό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λιγο θα αρχισει να χορευει η παγκοσμιοποιηση στον ρυθμο της ελλαδας και της ορθοδοξιας.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΥΡΙΟ..ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή