Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΑΜΠΕΡΗ! ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία Ζέμπερη
Στα κεντρικά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρίσκεται εδώ...

και μερικές ώρες ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, στις 18 Οκτωβρίου, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. 

Από αστυνομικές πηγές προκύπτει πως το άτομο αυτό, το οποίο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές ασφαλείας για υποθέσεις ναρκωτικών, ταυτοποιήθηκε μέσω φωτογραφιών από κάμερες στο κέντρο της Αθήνας, όταν επιχείρησε να πουλήσει το κινητό τηλέφωνο της Ζέμπερη, επί της οδού Μενάνδρου. 

Το άτομο ανακρίνεται και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δράστης είναι μεσήλικας, ηλικίας 55-60 ετών, και φέρεται να έχει ομολογήσει.

Eάν αποδειχθεί ότι ο ύποπτος είναι και ο δολοφόνος, τότε ανατρέπονται όλα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία άλλοτε οδηγούσαν στο ενδεχόμενο ο δράστης να προερχόταν από το επαγγελματικό περιβάλλον της εφοριακού κι άλλοτε από τον οικογενειακό της κύκλο, ενώ ορισμένα σενάρια ασχολήθηκαν και με το ενδεχόμενο να υπάρχει ερωτική διάσταση στη δολοφονία αυτή. 
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου