Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!

Οι πολιτικοί εγκληματίες που μας κυβερνούν και παραδίδουν τα σπίτια του λαού στους τοκογλύφους και στα κοράκια (funds) διαπράττουν έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Πρόκειται για παράνομη πράξη, μια και οι...

τράπεζες έχουν ήδη πληρωθεί με την υπεξαίρεση που διέπραξαν όταν ενθυλάκωσαν τα 233 δις ευρώ που πήραν από το κράτος, ενώ είχαν υποχρέωση να τα ρίξουν στην οικονομία. Οι 4 συστημικές όμως τράπεζες πήραν όλο το χρήμα και από πάνω ήρθε η Πολιτεία με ΦΕΚ να βεβαιώσει ότι τα 233 δις ευρώ θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι πολίτες! Πρόκειται για πρωτοφανές έγκλημα το οποίο δενέχει σημειωθεί ποτέ σε δημοκρατικό κράτος: να πληρώνονται οι τράπεζες με το παραπάνω από τον ελληνικό λαό και σήμερα ο λαός, ο οποίος εξαναγκάσθηκε να πληρώσει τα 233 δις ευρώ των ιδιωτών τραπεζιτών (μια και τα υπεξαίρεσαν), να υποχρεώνεται να πληρώσει εκ νέου το δάνειό του (ενώ όπως είπαμε έχει ήδη πληρωθεί). Πρόκειται για δόλιο σχέδιο για να αρπάξουν οι δανειστές όλη την ιδιωτική περιουσία! 
Υπάρχει όμως τρόπος να ανακοπεί η διαδικασία των κατασχέσεων. 
Μας το εξηγεί ο έμπειρος οικονομολόγος Παναγιώτης Θεοδωρίδης
Δείτε και ακούστε το βίντεο από το 28.10'' ακριβώς και μετά. Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΏΣΕΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου