Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ! ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ

vou1Ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, Γιώργος Βούτσης, ήταν...

μεταξύ αυτών που υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Στη φωτογραφία διακρίνεται να φορά καπέλο, λίγο μετά την έξοδο του Κουφοντίνα, για την 48ωρη άδεια του, μαζί με μερικούς ακόμα που είχαν συγκεντρωθεί για τον ίδιο λόγο, το μεσημέρι εκεί.
vou2
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, Γιώργος Βούτσης.
Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» βγήκε χαμογελαστός από τις φυλακές και τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς. Εκεί ήταν και ομάδα νεαρών που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά». Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Ποιος είναι ο Γιώργος Βούτσης
Ο γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, έχει στο παρελθόν συλληφθεί (Οκτώβριος του 2007) και καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη. Ο ίδιος είχε αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τη ληστεία, όχι όμως και για τη χειροβομβίδα που βρέθηκε στην τσάντα του, λέγοντας ότι η ιδεολογία του δεν θα του επέτρεπε να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο το 2010, έχοντας εκτίσει την ποινή του. Ο Νίκος Βούτσης, μάλιστα, είχε καταθέσει τότε ως μάρτυρας υπεράσπισης, αν και είχε δηλώσει πως έμεινε έκπληκτος με την ενέργεια του γιου του.
«Με τη ληστεία ήθελα να δείξω την αντίθεσή μου στο τραπεζικό σύστημα» φέρεται να είχε πει ο γιος του Νίκου Βούτση και της πρώην συζύγου του, Σοφίας Βογιατζή, τον Απρίλιο του 2008, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που θα αποφάσιζε για την παράταση ή όχι της προσωρινής κράτησής του.
Το γράμμα που απέστειλε στους συντρόφους του μέσα από τη φυλακή στις 19 Ιανουαρίου 2009 είναι ενδεικτικό της στάσης του «ιδεολόγου αναρχικού», που είχε κρατήσει όλο το προηγούμενο διάστημα. «Η επιλογή της ληστείας αποτελεί έναν σταθμό της πορείας μου προς την άρνηση» είχε γράψει χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακή για τη ληστεία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού εξέτισε 17 μήνες και έκανε 223 μεροκάματα στο τυπογραφείο των φυλακών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο Γιώργος Βούτσης παρέμενε ενεργός και εντός της φυλακής, όντας μάλιστα ένας εκ των πρωτεργατών της «εξέγερσης» του Νοεμβρίου του 2008, με τη συμμετοχή κρατουμένων από όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.
Λίγο αργότερα, ήταν ο ίδιος που κρέμασε, έξω από την Ε” πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ένα πανό, που έγραφε: «Τιμή και δόξα στον Αλέξη». Είχε προηγηθεί, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, ο θάνατος του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από την σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, στα Εξάρχεια.
Το 2016, τέλος, ο Γιώργος Βούτσης είχε βρεθεί και πάλι στη δημοσιότητα, καθώς διαπίστωσε ότι ήταν καταχωρισμένος στις μαύρες λίστες των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης -και συγκεκριμένα της βρετανικής MI6 και της CIA- καταγγέλλοντας «υπερατλαντική απαγωγή» στο ταξίδι του προς Μεξικό, με στάση στο Λονδίνο!
 crashonline.gr (τίτλος: δικός μας)

25 σχόλια:

  1. Ο ένας Λήσταρχος τραπεζών , γιος του προέδρου της Βουλής υποδέχεται τον Αλήτη και Δολοφόνο Κουφοντίνα που εκτέλεσε εν ψυχρώ ένα νέο παιδί τον Αξαρλιάν . Κάθαρμα Κουφοντίνα το αίμα του παιδιού που δολοφόνησες σε περιμένει και θα σε ξεσκίσει . Δολοφόνε σαδιστή Καταραμένος να είσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο τον Αξαρλιάν ??? ξερεις πόσους εχει δολοφονησει??

      Διαγραφή
  2. Αυτός ο δολοφόνος ακροδεξιός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΗΝΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΥΣΙΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!!! ΘΑ ΕΠΙΡΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΧΙ ΕΔΩ. ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΞΕΚΛΗΡΗΣΕ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αλαζονικό ύφος Δολοφόνου και Αμετανόητος βγήκε από την Φυλακή ο διεστραμμένος φονιάς που σκότωνε αθώους ανθρώπους για να ικανοποιήσει τα άγρια ένστικτα του . Το ανθρωπόμορφο Κτήνος της 17 Νοέμβρη / CIA MOSAND έτυχε θερμής υποδοχής από αληταράδες του πεζοδρομίου με επικεφαλής τον ΤΣΟΓΛΑΝΟ Βούτση που καθημερινά λεηλατεί την Αθήνα . Τα καθάρματα αυτά ρουφιάνοι ξένων συμφερόντων μια μέρα θα σφάξουν πάλι μικρά παιδιά και ανυπεράσπιστους πολίτες . Πίσω από αυτούς είναι η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΗΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ . ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ . Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΚΤΗΝΟΣ κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσα μας . Ο Στυγερός Φονιάς της Σιωνιστικής οργάνωσης 17 Μοέμβρη χλευάζει τους δεκάδες αθώους που δολοφόνησε . Η σημερινή άδεια ατιμάζει τα αδικοχαμένα θύματα του . Ο Σφαγέας και Χασάπης Ξένων Ανθελληνικών Συμφερόντων Σιχαμερός Κουφοντίνας είναι έτοιμος για νέο αιματοκύλισμα . Θα σφάξει ξανά χωρίς κανένα Έλεος . Αυτός ο Γενίτσαρος δεν έχει μέσα του ανθρωπιά . Είναι γεμάτος Μίσος για αυτή την χώρα . Από κοντά και το Απόβρασμα ο γιος Βούτσης το Μίασμα που έχει κάψει την Αθήνα πολλές φορές με συμμορίες Λαθρομεταναστών . Οι περισσότεροι φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά και να γράψουν δύο λόγια . Αυτή η Χώρα δεν έχει Μέλλον .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ολα φταιει ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ
    που τα ανεχεται ΟΛΑ...ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...!!!!
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2018
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΛΕΦΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ10 Νοεμβρίου 2017 στις 12:27 μ.μ.

    Το ΚΤΗΝΟΣ κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσα μας . Ο Στυγερός Φονιάς της Σιωνιστικής οργάνωσης 17 Μοέμβρη χλευάζει τους δεκάδες αθώους που δολοφόνησε . Η σημερινή άδεια ατιμάζει τα αδικοχαμένα θύματα του . Ο Σφαγέας και Χασάπης Ξένων Ανθελληνικών Συμφερόντων , Σιχαμερός Κουφοντίνας είναι έτοιμος για νέο αιματοκύλισμα . Θα σφάξει ξανά χωρίς κανένα Έλεος . Αυτός ο Γενίτσαρος δεν έχει μέσα του ανθρωπιά . Είναι γεμάτος Μίσος για αυτή την χώρα . Από κοντά και το Απόβρασμα ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ γιος Βούτσης το Μίασμα που έχει κάψει την Αθήνα πολλές φορές με συμμορίες Λαθρομεταναστών . Οι περισσότεροι φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά και να γράψουν δύο λόγια . Αυτή η Χώρα δεν έχει Μέλλον ............. Η Βρωμιά και η Σαπίλα των απάτριδων της αριστεράς δεν έχει όρια . Θέλουν να πυρπολήσουν την Ψυχή του Έλληνα στο Καμίνι της Παγκοσμιοποίησης και να καταστρέψουν κάθε Λαϊκή Παράδοση την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Τόπου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί σας παραξενεύει το γεγονός αυτό;;

    1) Ο Στάλιν έκανε φοβερά εγκλήματα (εκατομμύρια τα θύματά του), εντούτοις όμως υπάρχουν άνθρωποι που τον εξυμνούν.

    2) Ο Μάο έκανε φοβερά εγκλήματα (εκατομμύρια τα θύματά του), εντούτοις όμως υπάρχουν άνθρωποι που τον εξυμνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΡΙΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΕΡΗΣ 17 CIA ΝΟΕΜΒΡΗ MOSAD .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γελάει το σιχαμερό απόβρασμα ο Βούτσης . Γελάει ο Μπουρλοτιέρης της Αθήνας . Όλοι οι Εγκληματίες στον ΣΦΥΡΙΖΑ μαζεύτηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπουρλοτιέρης ήταν ο ΚΑΝΑΡΗΣ...!!!
      Αυτός ήταν και παραμένει ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
      με μειωμένο καταλογισμό και χαμηλό IQ.
      Άλλωστε είναι και η κληρονομικότητα που καθορίζει στην "πορεία" κάποια πράγματα...
      ΔΕΝ θα αποτελούσε εξαίρεση και ο βλάκας με "δίπλωμα"!

      Διαγραφή
  13. Προσέφερε κανένα καλό η αριστερά στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ!
      Απερίφραστα ΟΧΙ (με δεκάδες θαυμαστικά)

      Διαγραφή
  14. Τον γύρο του κόσμου κάνει η προκλητική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει ελεύθερο τον Δολοφόνο Κουφοντίνα για δύο ημέρες . Αυτή η Κατοχική Συμμορία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θέλει να καταστρέψει την χώρα τελείως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αφήσει όλους τους Εγκληματίες και βιαστές ελεύθερους . Κουφοντίνας και Λαθρομετανάστες Σκοτώνουν και Βιάζουν σαν τα Κτήνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Μπούλης Βούτσης επαναστάτης του κ@λ@υ κάνει τον ψευτόμαγκα με τις πλάτες του Μπαμπά που φροντίζει όπως πάντα να προστατεύει τον απροσάρμοστο Γιωργάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοπρίτης , καμομαθημένος και τεμπελόσκυλο ο Γιος του Βούτση κάνει επαναστατικά μαθήματα στα μπαράκια του Κολωνακίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός ο Φλούφης με τα γυαλιά και το καπέλο μοιάζει με Ιταλό Μαφιόζο της Καμόρα που έχει φάει τα χαστούκια του και σαν βρεγμένη γάτα υποδέχεται τον Δον Μαφιόζο MASTURA TSE GEVARA της Σισιλιάνικης Μαφιόζικης 17 Νοέμβρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το κάθαρμα της 17 Νοέμβρη το κσλοκαίρι θα πάρει νέα άδεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο καλοκαίρι...εκεί είσαι ακόμη;
      Σε δύο μήνες θα πάρει νέα άδεια, έχει ήδη κάνει της ενέργειες η δικηγόρος του, η γνωστή και..."μη εξαιρετέα", την αίτηση για την παροχή της πενθήμερης αυτή την φορά, "άδειας"!

      Διαγραφή
  20. Υπόκοσμος και Αλβανοί εκτελεστές σκοτώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΘΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....... ΔΟΛΟΦΟΝΕ ....... ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή