Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!!! ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ Ή ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΧΕΣΑΙ; ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ;.


Όπως διαβάζουμε στο ellada.press, στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ΑΕΚ βρέθηκε η Μυρτώ η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά τη σε βάρος απόπειρα δολοφονίας της από μανιακό Πακιστανό.
Η 20χρονη πλέον Μυρτώ μαζί με την μητέρα της βρέθηκε στο ταρτάν του...

ΟΑΚΑ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και φωτογραφήθηκε με παίκτες της Ένωσης.

Ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Έλντερ Λόπες δεν χάλασαν το χατίρι στην Μυρτώ και φωτογραφήθηκαν μαζί της.
Ο Τσίπρας έχει πάει ποτέ να συναντήσει την Μυρτώ; Ή μόνο με αφγανόπουλα συναντάται; Όχι με θύματα των λαθρομεταναστών; 


11 σχόλια:

  1. Κάθε νοήμων άνθρωπος, κάθε άνθρωπος που δεν φοράει κομματικές παρωπίδες, βλέπει, πονάει, προβληματίζεται. Αυτήν την Ελλάδα ονειρευόμασταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία στην πολιτική. Όλα κάπου σχεδιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπαράσταση στην Ελληνίδα Μυτρτώ και απέλαση στο αφγανάκι αμίρ και στην λαθρο-οικογενειά του μαζί να απελαθούν όλοι οι συριζοανέλ που είναι ισλαμοφασιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα το κοριτσάκι . Ένας λαθρομετανάστης δολοφόνος Πακιστανός το σακάτεψε . Δεν υπάρχει συμπόνοια από τον Τσίπρα για τα Ελληνόπουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα της μεταπολίτευσης και της δημοκρατίας. Παρακμή σχεδόν σε όλους τους τομής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΑΝΤΟΥ . Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...απλά, θυμώνεις. Θυμώνεις πολύ και ενεργοποιείς επιτέλους, την φιλοπατρία! Έχουμε "ξεχάσει(!)" να αγαπάμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
    Έχουμε εισβολή από ισλαμιστές και "ακήρυχτο πόλεμο" στην Ελλάδα.
    Ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΕΘΝΙΚΟπατριωτικό κόμμα μπορεί και έχει τα "εργαλεία" για να αποκαταστήσει την Τάξη και την Ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας.
    Απέλαση και Εκδίωξη όλων των παράνομων λαθρομεταναστών.
    (οι περισσότεροι από αυτούς είναι δολοφόνοι)
    Υπάρχει η βούληση;;;
    Τα..."υπόλοιπα" είναι φρου-φρου και αρώματα...!
    Τελεία και παύλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ
       AΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
       Ενώ ο Αμίρ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι στην Ε' Δημοτικού!!!!!!!, πώς συμμετείχε στην κλήρωση, από τη στιγμή που το Προεδρικό Διάταγμα ορίζει ΣΑΦΩΣ ότι η κλήρωση γίνεται ανάμεσα σε μαθητές της ΣΤ' Δημοτικού;
       Μήπως τελικά συμβαίνει κάτι άλλο με την υπόθεση του μικρού Αφγανού; Θα το ψάξει καμία υπηρεσία του Ελληνικού κράτους;
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/11/blog-post_606.html
      Στο σχολείο με κλήρωση κληρώθηκε ένας Αλβανός!!!!!! που παρέλασε με την ελληνική σημαία , τιμώντας τους Έλληνες που νίκησαν τους παπούδες του μικρού Αλβανού, στο ΕλληνοΑλβανικό Μέτωπο ?￰゚ᄂヤ?!!!!...
       Δημοσιογράφος του STAR συμφώνησε με την μητέρα του Αμιρ που θεώρησε δικαίωμα τους πως οφείλουμε στον 11χρονο αγράμματο κι ανιστόρητο στην ελληνική παιδεία Αμίρ, να του δώσουμε την σημαία τρόπαιο την 25η Μαρτίου για να επανορθώσουμε !!!!
         Όλη η οικογένεια του Αμίρ, μένει στην Αθήνα, σε σπίτι νοικιασμένο απο την Υπατη Αρμοστεία, με πληρωμένα φως νερό τηλέφωνο, και 400 ευρώ τον μήνα κατ΄άτομο από το Ελληνικό κράτος ! Ο Αμίρ δηλαδή μόνος του αμοίβεται απο το ελληνικό κράτος με περισσότερα χρήματα απ όσα παίρνει ως σύνταξη όλη η οικογένεια του αδικοχαμένου χειριστή της Πολεμικής μας Αεροπορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥ.Η ΔΕ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ.
    ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΑΜΙΡΓΥΦΤΟΥΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
    ...Οι προθέσεις των ισλαμιστών της Τουρκίας είναι ξεκάθαρες από την δήλωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ερντογάν το 1997: «Η δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο, στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φθάσουμε στον στόχο μας. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας, οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας». Από το 2001 και έπειτα στο όνομα του Ισλάμ έχουν γίνει περισσότερες από 17.000 τρομοκρατικές επιθέσεις!!!!....
    ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ 40 ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμμορίες Αλβανών δολοφόνων , Γεωργιανών , Αφγανών και Πακιστανών ισλαμοφασιστών γυρίζουν τους δρόμους του Χολαργού και ληστεύουν δεκάδες σπίτια κάθε μέρα . Κοντά είναι η μέρα που θα κάψουν όλη την Ελλάδα . ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή