Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ; Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ!!!

Και βιαστής ο Αλβανός που δολοφόνησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο
Καλά ρε παιδιά, αυτός ο υπουργός που βγάζει νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, με αποτέλεσμα κάθε στυγνός κακοποιός να κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν φέρει καμία ευθύνη; Ποιος άραγε είναι ο ηθικός αυτουργός αυτού του φόνου; 
Το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα:
Πώς από ληστής και βιαστής πριν από περίπου 10 χρόνια έφτασε να δολοφονήσει τον άτυχο ποινικολόγο...


Σοκάρει το άγριο παρελθόν του 32χρονου Αλβανού που δολοφόνησε, στις 12 Οκτωβρίου τον ποινικολόγο, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο στην οδό Ασκληπιού 154.  


Πριν από περίπου δέκα χρόνια ο 32χρονος Αλβανός, καταδικάζεται σε 25 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση για ληστείες και για δύο υποθέσεις βιασμού στην περιοχή του Γαλατσίου και της Χαλκίδας. Ο ίδιος, μαζί με τους τότε συνεργούς του, προσέγγιζε σταθμευμένα αυτοκίνητα μέσα στα οποία βρίσκονταν ζευγάρια. Στη συνέχεια βίαζε τις νεαρές γυναίκες που βρίσκονταν μέσα σε αυτά, λήστευε τα θύματά του και εξαφανιζόταν. 
Παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε ληστείες αλλά και το γεγονός ότι είχε βιάσει δύο γυναίκες, το 2015 έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του αποφυλακίζεται κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. 

Τότε ο ίδιος φεύγει από την Ελλάδα και επιστρέφει πίσω στην Αλβανία, όμως δεν παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο 32χρονος δολοφόνος, ξαναμπαίνει παράνομα στη χώρα και συνεχίζει τη δράση του.  Αυτή τη φορά πέφτει και πάλι στα χέρια της αστυνομίας. Συλλαμβάνεται για 12 κλοπές και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με τον τότε συνήγορό του Γιάννη Γλύκα, ο 32χρονος αθωώνεται για τις εννέα από αυτές αλλά καταδικάζεται σε φυλάκιση για τις υπόλοιπες τρεις.  

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρά το βεβαρημένο παρελθόν του, παίρνει άδεια από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας. Δεν επιστρέφει, όμως, ποτέ πίσω και στις 12 Οκτωβρίου, μαζί με ένα ομοεθνή του που αναζητείται και οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητά του, κλείνει το μοιραίο ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. 

«Σοκαρισμένος διαπίστωσα ότι ήταν εκείνος ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του εξαιρετικού συναδέλφου και φίλου μου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Προφανώς δεν συνεχίζω να είμαι δικηγόρος του παρότι μου ζητήθηκε και δεν πρόκειται να είμαι και στο μέλλον», τόνισε στο protothema.gr o δικηγόρος Γιάννης Γλύκας ο οποίος είχε αναλάβει όλες τις υποθέσεις του 32χρονου στο παρελθόν αλλά μετά τη στυγερή δολοφονία του ποινικολόγου δεν επιθυμεί πλέον την υπεράσπισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου