Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ!

Σχόλιο δικό μας: Σύμφωνα με όσα μεταδίδει αυτή την ώρα ο ...


μετεωρολόγος Αρνειακός, η σφοδρή κακοκαιαρία αναμένεται τις επόμενες ώρες να χτυπήσει το κέντρο της Αθήνας και την Αν. Αττική.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος,  πολύ σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε τα ξημερώματα την Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα, με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να πλημμυρίσουν, οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια και να εγκλωβιστούν αυτοκίνητα, ακόμα και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος εκείνο και στο ρεύμα προς Μέγαρα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί από τις 3:30 τα ξημερώματα συνολικά 57 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας, ενώ το μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε η νεροποντή που έπεσε περίπου στις 5:30 το πρωί. Η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη, καθώς τα προβλήματα στην περιοχή είναι σημαντικά, με το νερό στην περιοχή να έχει φτάσει σε ύψος το 1,5 μέτρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από οδηγούς που βρέθηκαν στην περιοχή, τα νερά που πλημμύρισαν τους δρόμους και τους μετέτρεψαν σε ορμητικούς χειμάρρους παρασύροντας αυτοκίνητα, που «κυλούσαν» ανεξέλεγκτα. Όπως χαρακτηριστικά είπε οδηγός που μίλησε στον Ant1, κατόρθωσε να βγει από το αυτοκίνητό του την τελευταία στιγμή πριν ο χείμαρρος το ρίξει πάνω στα βράχια. 
Φωτογραφίες και βίντεο αναγνώστη του protothema.gr από την Νέα Πέραμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 10 είναι τα αυτοκίνητα που έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή Αγία Σοφία στη Νέα Πέραμο.

Όπως ενημερώνει η τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 39ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στην Νέα Πέραμο, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού στο 32ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα, ενώ στο 33ο χιλιόμετρο και στο 34ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου