Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ

Χολαργός, 4 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού στηρίζει και ενισχύει τον αθλητισμό που ...

κυρίως απευθύνεται στους νέους, μέσα από τα συνεχή έργα αναβάθμισης  και εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, αλλά και με την οικονομική στήριξη των τοπικών αθλητικών συλλόγων ως ένδειξη αναγνώρισης του πολύ σημαντικού έργου που επιτελούν. 

Από την αρχή της θητείας της η δημοτική αρχή εχει πραγματοποιήσει πολλά εργα στις αθλητικές εγκαταστασεις με τελευταίο αυτό των γηπέδων  αντισφαίρισης στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου. 
Τα γήπεδα επιστρώθηκαν με νέο τάπητα, κατασκευάστηκε νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και τοποθετήθηκε νέα περίφραξη. 
Τα έργα στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου έχουν και συνέχεια, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες στο στίβο, προκειμένου να τοποθετηθεί ταρτάν και ακολουθεί ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού. 

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

6 σχόλια:

  1. Καλοφάγωτα. Και εις άλλα με υγεία. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσοι δημότες χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις αφού όλες έχουν εκχωρηθεί σε ιδιώτες;Πού πηγαίνουν όλα αυτά τα χρήματα την ώρα που οι δημότες πληρώνουν ακριβά την συμμετοχή στις δράσεις του ΔΟΠΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε καλή μεριά !!! Καλοφάγωτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο στοίχισαν ποιος τα κατασκεύασε πόσος ήταν ο προυπολογισμός που πήγαν τα λεφτά μας ; Γιατί δεν κάνεις αυτές τις ερωτήσεις Μάκη ; Ο κόσμος πεινάει και ο δήμαρχος φτιάχνει γήπεδα τένις. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να μειώσετε τα δημοτικά τέλη αντί να ενισχύσετε το κοινωνικό παντοπωλείο αντί να ενισχύσετε τους βρεφονηπιακούς σταθμούς αντί να επισκευάσετε τα σχολεία κατασκευάζετε γήπεδα τένις. Ποιός θα παίξει τένις αν δεν έχει να φάει ρεεεε ; ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος νομίζει ότι βρισκόμαστε στο 2007 και όχι στο 2017. Για αυτό κατασκευάζει γήπεδα τένις οργανώνει χλιδάτες δεξιώσεις μοιράζει χρυσά στεφάνια οργανώνει κοκτέιλ πάρτυ. Δήμαρχε δυστυχώς δεν θα σε ξαναψηφίσω. Πρόδωσες την εμπιστοσύνη και την αγάπη που σου δείξαμε όλοι οι Χολαργιώτες. Που είναι η κοινωνιλή πολιτική που μας διαβεβαίωνες στο Tease ότι θα εφαρμόσεις ; Λυπάμαι αλλά οι δημότες άλλα περίμεναν . Τους φήφους μας τους έχασες όχι γιατί δεν εφάρμοσες τίπορα από αυτά που έλεγες αλλά για τα ψέματα και την κοροιδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή