Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ NEO …ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!


ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!   Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ! ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ «ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΦΕΛΕΙΣ (ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ …ΟΡΘΙΟΙ!) ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ… ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ…

Αλλαγή φρουράς στο προξενείο Κομοτηνής όπως μας ενημερώνουν τα...


«Τουρκικά Νέα», καθώς στη θέση του Αλή Ριζά Ακιντζί του οποίου η θητεία λήγει, έρχεται ο έμπειρος σε θέματα Μέσης Ανατολής, Βαλκανίων και Ευρώπης, διπλωμάτης του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Μουράτ Ομέρογλου.
[ΚΑΙ Η μονίμως «νυσταλέα» ΑΘΗΝΑ …ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ! Βαθιά…]

Ο Ακιντζί υπήρξε ένας σοβαρός διπλωμάτης, ενημερώνει η μειονοτική (παλιοφυλλάδα) «Birlik» το ρεπορτάζ της οποία μετέφρασαν και παρουσιάζουν τα «Τουρκικά Νέα», ο οποίος άσκησε τα καθήκοντα του κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ στην διάρκεια της θητείας του στο προξενείο στην Κομοτηνή, άσκησε εργασίες στο πλαίσιο των νόμων και των διεθνών συμβάσεων…. (ΣΙΓΑ ΤΟΝ «ΤΥΠΙΚΟ» ΠΡΟΞΕΝΟ…)
Ο πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί έστησε καλές σχέσεις με τους ομογενείς που ζουν στην περιοχή, ανταποκρίθηκε σε όλες (…) τις προσκλήσεις, στάθηκε δίπλα τους και πέτυχε σημαντικά πράγματα, τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Δυτική Θράκη, γράφει η εφημερίδα.
Τελευταία με αφορμή τον εορτασμό της 29/10, θα συναντηθεί με τους ομογενείς στην δεξίωση που θα παραθέσει και εκεί θα κάνει και την αποχαιρετιστήρια ομιλία του.

ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ «ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ» ΚΑΙ
Α Π Ε Ρ Α Ν Τ Α ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ «ΒΡΟΥΝ»
ποτέ τους, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ!
ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΙ
ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ Α Ρ Ι Σ Τ Α
ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ…ΤΩΡΑ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,
ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ – ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ…
ΑΝ….
[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου εισήλθε στο ΥΠΕΞ το 1998. Μέρη όπου υπηρέτησε: Μπισκέκ του Κιργιζιστάν, Νέα Υόρκη-ΗΠΑ, στην πρεσβεία στο Βερολίνο-Γερμανία, στην πρεσβεία στην Ινδία. Ακολούθως υπηρέτησε στις Διευθύνεις Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και τελευταία εργαζόταν στην Διεύθυνση Ναυτιλίας του υπουργείου Εξωτερικών.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/11/neo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου