Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

"ΒΟΜΒΑ"! ΣΤΑ PARADISE PAPERS ΥΠΑΡΧΟΥΝ 905 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ KEYMAN ΤΑ ΛΗΣΤΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ!

Την αποκάλυψη κάνει η Ραχήλ Μακρή και δείτε τι παιχνίδι έχει παιχτεί σε ...

βάρος του λαού με μαφιόζικο τρόπο. Δεν μιλάμε για μια  "απλή" SIEMENS, αλλά για ολόκληρο γερμανικό τραπεζικό κολοσσό που έπαιξε σε βάρος ολόκληρης της χώρας και έχει 905 εταιρείες στα αφορολόγητα νησιά! Εκεί είναι τα ληστευμένα λεφτά του ταλαίπωρου Έλληνα! 
Ιδού τι σημειώνει η Ραχήλ Μακρή: 
ΣΤΑ PARADISE PAPERS ΥΠΑΡΧΟΥΝ 
905 Εταιρείες της Goldman Sachs.
619 εταιρείες της Morgan Stanley.
Οι εταιρείες ελληνάκο, που με την πολιτική συμμορία που ανακυκλώνεις ξανά και ξανά στην εξουσία με συγκεκριμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας, Έφτιαξαν τα Swap (Goldman Sachs) το 2000 και συνεχίζει ακάθεκτη με τους νέους εκπροσώπους της ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. 
Όλα τα λεφτά ληστεμένε Ελλήνα βρίσκονται στα Κέϋμαν όπως αποκαλύπτουν τα paradise papers και οι τσιπροκαμμένοι το γνωρίζουν και πίνουν στην υγεία σου σαμπάνιες και χαβιάρια. Κορόιδο ελληνάκο που πιστεύεις ακόμα ότι χρωστάς και ζεις με δανεικά. 
Έτσι δεν είναι Κύριοι των ΣΥΡΙΖανελ; 

Σχόλιο δικό μας: Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο άθλιος Πάνος Καμμένος για την Goldman Sachs και τα μνημόνια που ψήφιζαν τότε. Τώρα, ο ίδιος τα ψηφίζει δυο-δυο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου