Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

"ΦΩΤΙΑ" ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΒΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ 15.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!

Επίσκεψη προβοκάτσια αναμένεται να πραγματοποιήσει σε λίγη ώρα στη Θράκη ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, μετά την «πληρωμένη» (και απόλυτα σωστή) απάντηση που του έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός ...

Α.Τσίπρας σχετικά με τους ψευδομουφτήδες και τις θρησκευτικές ελευθερίες της μειονότητας την οποία ο Τούρκος ηγέτης επιμένει να χαρακτηρίζει «εθνική» και όχι θρησκευτική. 
Καραβάνια Τούρκων έρχονται από τον Τουρκία τα οποία θα ενωθούν με 15.000 μουσουλμάνους που έχουν κινητοποιηθεί στη Θράκη για να υποδεχτούν ως μεσία τον Ερντογάν! Η Θράκη μας κοσοβοποιείται με τις ανοησίες της κυβέρνησης με τον Τούρκο Πρόεδρο να εμφανίζεται ως "πατέρας-προστάτης" των δικαιωμάτων της, όπως την ονομάζει "τουρκική μειονότητα"! Το έγκλημα όμως συντελέστηκε από την ίδια την κυβέρνηση και τη ΝΔ, κόμματα που προ μηνός ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης της "τουρικής ένωσης Θράκης"!!!

Στο μεταξύ, επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις τουρκικές προκλήσεις στην Αγιά Σοφιά εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου χθες ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εμείς ποτέ δεν σκεφτήκαμε να κάνουμε ορθόδοξες λειτουργίες σε κάποιο τζαμί, όπως συμβαίνει τελευταία με την Αγιά Σοφιά. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις ιδιαιτερότητες κάθε θρησκείας», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.
Πληροφορίες από pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου