Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ...ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΔΟΛΟΥ! ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ 2η ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ! ΕΓΓΡΑΦΑ-ΚΟΛΑΣΗ!!!

Εδώ και πάνω από ένα μήνα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στέλνει στο σκαμνί της...

Δικαιοσύνης για παράβαση καθήκοντος δύο υψηλόβαθμα στελέχη-δημοσίους υπαλλήλους, αλλά αυτοί, όχι μόνο παραμένουν στις θέσεις τους λες και δεν τρέχει τίποτε, αλλά ο ένας εκ των δύο παίρνει και 2η διευθυντική θέση! Διαβάστε και φρίξτε για να δείτε ποιο είναι το Ελλαδιστάν στο οποίο ζούμε! Η χώρα του ρουσφετιού και του...μέσου, η χώρα όπου οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης ισχύουν μόνον για τους φτωχούς και αδύναμους, ενώ οι έχοντες το μέσο, πίνουν και γλεντούν εις βάρος του κορόιδου λαού!  Όπως μάλιστα πληροφορούμαστε, οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι ευνοούμενοι του Υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου και γι' αυτό παραμένουν στις θέσεις τους! Και επιβραβαεύονται! Εκτός και αν ο κ. Πετρόπουλος δεν έχει ιδέα για το θέμα (sic). Γι' αυτό λοιπόν, αν δεν έχει ιδέα, που κακώς δεν έχει ιδέα, του το θέτουμε ώστε να λάβει άμεσα μέτρα και να παύσει από τις θέσεις τους τούς συγκεκριμένους υπαλλήλους, έως ότου αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη. 
Ιδού να ντοκουμέντα με τα έγγραφα: 
Πρόκειται για τους Βασίλειο Πατεράκη και Ευάγγελο Θεοδωρίδη οι οπoίοι οδηγούνται στο εδώλιο για παράβαση καθήκοντος μετά δόλου! Βλέπετε το κατηγορητήριο και τις διατάξεις των άρθρων με τα οποία κάθονται στο σκαμνί με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. 
Να πούμε ότι ο Βασίλειος Πατεράκης (φωτό), διευθυντής του ΙΚΑ Περιστερίου, όχι μόνον δεν εξέπεσε της θέσης του, αλλά για λόγους επιβράβευσης, πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε και Διευθυντής ΙΚΑ Χαλκίδος! 
Δείτε και σχετικό δημοσίευμα δίπλα:  (http://www.eviazoom.gr/). Και συ λαέ βασανισμένε περίμενε και άλλα βάσαναπου έρχονται!
Ο δεύτερος εκ των κατηγορουμένων, Ευάγγελος Θεοδωρίδης, μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος των εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (δείτε σχετικό βίντεο να κάνει δηλώσεις)
ενώ είναι και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ ( http://adedy.gr/dioikisi/

Κύριε υφυπουργέ, Κύριε Πετρόπουλε, τι έχετε να πείτε για όλα αυτά; Μα τι να πείτε, ο λαός βλέπει: ο κ. Πατεράκης πριμοδοτήθηκε και με 2η διευθυντική θέση! Μπράβο σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου