Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ «ΣΕΙΣΜΟΥΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΓΚΥΡΑ KAI…


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πραγματικά «σεισμική» αποκάλυψη ότι μέσα στο επόμενο έτος...

υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα εκδήλωσης πολύ ισχυρών σεισμών που θα πλήξουν την Κωνσταντινούπολη και την πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα, κάνει μια εκτενή 
αναφορά ειδικών επιστημόνων από τα τουρκικά πανεπιστήμια : ODTÜ, Boğaziçi, Akdeniz, Çukurova, Sakarya Üniversitesi και από την Γενική Διεύθυνση του Κρατικής Επιχείρησης Εξορύξεων, που παρουσιάστηκε στο τουρκικό υπουργικό συμβούλιο.

Όπως αναφέρει η πραγματικά εντυπωσιακή αυτή αναφορά που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, μετά από 21 χρόνια σχετικά ελαφράς σεισμικής δραστηριότητας έχει φτάσει στο κόκκινο σημείο η κατάσταση και τα μεγάλα ρήγματα που διασχίζουν την Ανατολία με κατάληξη την Θάλασσα του Μαρμαρά, είναι σε πολύ σοβαρή έξαρση με συνέπειες αναμενομένη σεισμική έκρηξη που θα προκαλέσει βιβλικές καταστροφές.
Όπως ανέφερε ο Τούρκος ειδικός σεισμολόγος καθηγητής Ahmet Ercan,. η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα βρίσκονταν στον πρώτο βαθμό άμεσου κινδύνου, οι περιοχές Van, Erzurum, Elazığ Tunceli, Kocaeli βρίσκονται επίσης σε κίνδυνο, ενώ στον επόμενο βαθμό κινδύνου είναι περιοχές Bodrum και Αττάλειας.

Μήπως για κάποιες προφητείες γερόντων, ήρθε η ώρα τους…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

[nikosxeiladakis]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου