Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ)! ΒΙΝΤΕΟ

Μαραθώνιο της Αθήνας υπήρξαν και άλλοι αθλητές από τον Χολαργό, τους οποίους εντοπίσαμε με καθυστέρηση και στους οποίους οφείλουμε ξεχωριστή τιμή. 
Δείτε λοιπόν.
Ο Γιώργος Τσιγερίδης (πάνω φωτό) διέπρεψε. Έκανε χρόνο 2.48'45''. Απίστευτος! Δείτε και παρακάτω ένα σχετικό βιντεάκι που έχει αναρτηθεί για τον Γιώργο, από παλαιότερες συμμετοχές του σε μαραθώνιους.
Έχουμε συνέχεια. Και τι συνέχεια! 
Ο Δημήτρης Καλιακούδης (εδώ με την Ξένια Κατσιμάντου) ήταν ο πρώτος των πρώτων ανάμεσα στους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες. Με την εκπληκτική του επίδοση 2.41'04'' δείχνει ότι συγκαταλέγεται στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού και δείχνει ικανός (γιατί όχι;) να σπάσει το ρεκόρ του Νίκου Πολιά (χρόνια πολλά Νίκο) στην κλασική διαδρομή. 
Και τελειώνουμε με το ωραιότερο. Μάλλον, με την ωραιότερη αθλήτρια, όχι μόνο ανάμεσα στους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες, αλλά και πανελληνίως. Πρόκειται για την Δήμητρα Ταράση η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει καριέρα φωτομοντέλου. 
Όμως, η Δήμητρα εδώ και μερικά χρόνια έχει επιδοθεί σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων καταπίνοντας κυριολεκτικά τα χιλιόμετρα. Στον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας έκανε χρόνο 4.17'59''.
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους και συγγνώμη για την αμέλειά μας να σας παρουσιάσουμε από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου