Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ-ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΤΟΥ....

Το βίντεο ανέβασε ο Μάριος Βραχιολίδης

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ (πρ. ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)!

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη 
Οικονομολόγος 
Πρ. πρύτανης και καθηγήτρια στο ΠΑΜΑΚ 
  
Η στάση πληρωμών και η έξοδος από το ευρώ προτάθηκε από μένα, (γραπτώς, προφορικώς, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) ήδη από το 2010. 
Από τότε, και στο διάστημα των μαρτυρικών αυτών 7 ετών, η προϊούσα...

ΚΟΛΑΣΗ! ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΑΚΟΜΗ 77.718 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ!

Γράφει ο Ιωάννης Παπαζήσης… 

ΠΡΙΝ 5 ΕΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΝΕΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ!!!

Ο χορός των σεναρίων που αφορούν την πολιτική σταθερότητα της ...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ...ΤΑ ΜΠΑΖΑ!

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για το αστείο επιχείρημα Μητσοτάκη στη Βουλή εναντίον του Τσίπρα επειδή ο Τσακαλώτος πήγε στην Τούμπα και παρακολούθησε το ματς ΠΑΟΚ-Σάλκε!
Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει στο μέλλον να ασκήσει πολιτική ως...

ΕΚΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: "ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ; ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Η Κομισιόν παρουσιάζει έκθεση-κόλαφο κατά του ΔΝΤ καταγράφοντας όλα τα εγκληματικά του λάθη και τις τεράστιες ευθύνες που έχει για την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας.

Για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό οι δανειστές εμφανίζονται....

ΦΙΛΗΣ: ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ. ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

φωτό αρχείου
«Η στήριξη στο έργο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης από τη ...

20 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...


από τον Βαγγελη Περρή
1 Τα τηλεοπτικά πλατό δεν είναι τόσο τεράστια όσο φαίνονται. Η κατάλληλη κάμερα δίνει πανοραμικά πλάνα που το τόσο το κάνουν τόοοοοσο!

2 Ο σωστός ο φωτισμός και μία καλή μακιγιέζ....

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ SIEMENS

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Μετά από πολλές αναβολές (κοντά στα δυο χρόνια) η δίκη των 64άρων κατηγορουμένων των “μαύρων” ταμείων της Siemens, μέσω των οποίων...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΛΛΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ! ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ-ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ- ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ- ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ.            
                                    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΛΛΟΥΡΗ
   Το 1956, ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας Ατνάν Μεντερές...

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΤΕΓΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ; ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ! ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ! ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟΨΕ Ή ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ;;;

Απελπισία! Οικογένεια με πολλά προβλήματα βρέθηκε άστεγη από τη μια ....

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
Ιστορικός Θαυμάσιος Ποιητής
Παλιότερα είχα γράψει πως ο εκλεκτός μου φίλος Αντώνης Γ. Πολύδωρας ήταν από τους σπουδαιότερους κι αξιολογότερους Πολίτες του Χολαργού...

ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ, ΤΣΙΤΣΑΝΗ, ΚΑΛΔΑΡΑ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ....

Μουσική βραδιά

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει την εκδήλωση «Εν Χορδές», ένα ταξίδι με πλήρωμα έμπειρους μουσικούς που σκοπό έχουν να....

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, "ΠΟΤΑΜΙΟΥ", ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: "ΟΔΗΓΟΥΝ 400.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ'! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ...

17 Φεβρουαρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Ευρωβουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού παρέδωσαν το πρώτο Π.Ο.Π. τυροκομικό προϊόν στον κόσμο στους Καναδούς, οδηγώντας 400.000 Έλληνες στην καταστροφή»

Οι Εθνικές ήττες διαδέχονται η μία την άλλη και μάλιστα σε άψογη ...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ: "ΚΡΑΤΑΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ"! ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ..ΡΟΜΠΕΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ...ΚΡΑΤΑΤΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!!

Το πρωτοφανές επεισόδιο με το τουρκικό πλοίο να μπαίνει εντός...

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ...ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Γράφει: ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik
Δυο κοκόρια μέσα στο Εθνικό θέατρο μας (στην ΓΕΡΜΑΝΟΚΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ).

Όλοι αυτοί που βλέπεις εκεί περνούν χρήματα παίζοντας θέατρο...

ΤΩΡΑ! ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 30%!!! Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 904 ΕΥΡΩ! ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;

Αυτή την ώρα στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς με παραδείγματα μέσα από το...

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΙΓΚΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ...

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο Κώστας Τίγκας, μετά από εκλογές ανέλαβε τη θέση του Προέδρου...

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ...

Όσοι πιστοί προσέλθετε...

"Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ"! ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΓΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΩΣ...ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!

Είναι οφθαλμοφανές το ότι, τέτοιου είδους απολυταρχικά καθεστώτα, τα...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Η ΦΙΛΟΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"! ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου....

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ!

Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση, για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην υπουργού της Ν.Δ. και βουλευτή Βαγγέλη Μπασιάκου:
"Είμαι συγκλονισμένος για την αιφνίδια απώλεια του φίλου και....

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ! ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕΝΤΡΑ"! ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ! 40ΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΣΤΕΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

Η Χολαργιώτισσα Βάλια Καραμάνου κυκλοφόρησε το νέο έργο της. Πρόκειται για τα "Κόκκινα Δένδρα", ένα μυθιστόρημα που σε καθηλώνει...

ΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ...

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΗΤΑΝ 63 ΕΤΩΝ. ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μπασιάκος.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του καλού φίλου Ευάγγελου....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ ΚΑΡΥΔΗ) ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΑΝ ΣΤΙΣ 28/2 ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΠΙΩ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ"!!! ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η...ΟΡΘΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΣΙΠΡΑ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!

Συγκλονίζει ο πασίγνωστος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης (πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη). Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο f/book ...

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΥΦΤΑΚΗΣ Ο ΧΙΛΙΑΡΧΟΣ του ΑΓΩΝΑ 1821

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΥΦΤΑΚΗΣ  Ο ΧΙΛΙΑΡΧΟΣ του  ΑΓΩΝΑ 1821
 Του Σωτήρη Ε. Γυφτάκη
Αυτός ο Αναστάσης ήταν ο τρίτος από εκείνη την οικογένεια  που αναγκάστηκε να φύγει από την Κρήτη  το 1669, όταν οι Οθωμανοί κατέλαβαν το Ηράκλειο, μαζί με τους φίλους τους Ενετούς, που μαζί τους αγωνίζονταν εναντίον των Αγαρηνών και Οθωμανών κι έφτασαν στη Ζάκυνθο κι εκεί έμειναν οι τέσσερεις οικογένειες με το επώνυμο Γυπτάκης. Οι δυο οικογένειες πέρασαν απέναντι στην Αιτωλοακαρνανία και οι άλλες δυο κατέβηκαν στην περιοχή της  Χώρας στην τότε Αγορέλιτσα(σημερινό Αμπελόφυτο). Τον  Πρώτο Αναστάση Γυπτάκη σκότωσαν οι Αγαρηνοί στην Κρήτη, κοντά στα Χανιά. Όταν έφτασαν στην Μεσσηνία και επέλεξαν την τότε Αγορέλιτσα αγόρασαν κάποια χωράφια με ελιές κι έγιναν σέμπροι με γιδοπρόβατα. Εκεί ζούσαν πολύ ευχάριστα κι έφτιαξαν καλή περιουσία. Εκεί μετά από δυο δεκαετίες περίπου το όνομα ενός αγοριού πήρε το όνομα Αναστάσης Γυφτάκης ο Δεύτερος πια και ήταν ο μοναδικός που πολεμούσε κατά των Τούρκων  στην περιοχή τους, όπου κι αυτός σκοτώθηκε κοντά στην Μεθώνη της Πυλίας. Μετά από πολλές δεκαετίες μια όμορφη κορούλα τους την ήθελε ο Αγάς της Λιγούδιστας (σημερινής Χώρας) να πάρει σύζυγό του. Όλοι οι νέοι της οικογένειας αρνούνταν να τη δώσουν στον παλιότουρκοι, όμως οι γονείς και οι παππούδες της το δέχτηκαν κι έτσι σε κάμποσους μήνες ο αγάς την πήρε κι η Αρετούσα έκανε αυτό που τα ξαδέρφια της είπαν να πράξει για να γλυτώσει από δαύτον πιάνοντας από τα αχαμνά του δυνατά να τον σκοτώσει, γεγονός που  η πανέξυπνη Κρητικοπούλα το έπραξε κι όταν οι γιατροί του αγά ανακάλυψαν τι έκανε η Αρετούσα οι φίλοι του αγά αποφάσισαν να την κρεμάσουν από μια μουργιά στην Πλατεία. Τότε όλοι σχεδόν οι νέοι συγγενείς της πήραν πολλά πρόβατα κι ανέβηκαν πάνω στο βουνό για να φύγουν μακριά από την περιοχή γιατί φοβόντουσαν τους Οθωμανούς. Αυτό έγινε γύρω στο 1760 κι έφτασαν σε μια περιοχή κοντά στο Ραφτόπουλο του Δήμου Τριπύλης, στο Χούμπαγου κι εκεί έμειναν κάμποσους μήνες ώσπου τελικά πήγαν στο Ραφτόπουλο. Εκεί γεννήθηκε ένα αγόρι πάλι και πήρε το όνομα Αναστάσης. Αυτός ήταν ο Τρίτος Αναστάσης  Γυφτάκης , κι όπως ανάφεραν κάποιοι ήταν το 1773. Ο Τρίτος λοιπόν Αναστάσης από πολύ νωρίς τα έβαλε με τους Τούρκους της περιοχής, αφού τους μισούσε για όσα έπρατταν για την πατρίδα τους την Ελλάδα ολόκληρη. Στις αρχές της δεκαετίας 1800 γνωρίστηκε με κάποιους συμπατριώτες του που είχαν τις ίδιες απόψεις με αυτών κατά των Οθωμανών. .Αυτοί οι φίλοι του ήταν από τα γύρω χωριά της Τριπύλης. Οι Μπουχαναίοι από το Τριπύλα,  οι Κοροβιλαίοι από τη Μάλη, οι Ηλιοπουλαίοι από το Ντάρα, Ματζωραίοι από την Άνω Λεντεκάδα. Γύρω στα 1815 κατέβηκε στην Αρκαδιά και γνώρισε τον πρωτοσύγκελο Αμβρόσιο Φραντζή κι από αυτόν έμαθε πολλά. Του μίλησε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Γιάννη Μέλλιο, τον Αναγνώστη Γκότση και πολλούς άλλους. Και ήταν αυτός που του είπε να πάει στη Ζάκυνθο όπου εκεί είχαν έρθει Ευρωπαίοι κι εκπαίδευαν Έλληνες αγωνιστές πώς να πολεμούν τον Τούρκο. Έτσι λίγα χρόνια αργότερα πήρε τον Γιάννη Μέλλιο για να πάνε στο πολύ αγαπημένο του νησί, όπου για πρώτη φορά το είχαν επισκεφτεί οι πρόγονοί του. Τότε Ο Αμβρόσιος Φραντζής έδωσε στον γνωστότερό του Αναστάση ένα φάκελο που θα το έδινε στον Παπαφλέσσα, που θα περνούσε και αυτός από τη Ζάκυνθο για να συναντήσει τον Κολοκοτρώνη. Αυτόν τον φάκελο του τον είχε δώσει ο Επίσκοπος της Χριστιανούπολης Γερμανός.
Στη Ζάκυνθο περίμεναν να έρθει ο Παπαφλέσσας ο γνωστός σε όλους ως  Παπά-Γρηγόρης Δικαίος. Εκεί λοιπόν ο Αναστάσης Γυφτάκης γνώρισε τον Παπαφλέσσα κι έγιναν φίλοι , αφού συμφωνούσαν και οι δυο για την Επανάσταση που θα ξεκίναγε από την Καλαμάτα. Όταν ο Παπαφλέσσας γύρισε από την Κωνσταντινούπολη και είχε πολλά προβλήματα από όλους τους ιερωμένους έφτασε στην Καλαμάτα κι έστειλε κάποιον να μιλήσει με τον φίλο του Αναστάση να πάει στην Καλαμάτα από τα μέσα του Μάρτη με αρκετούς φίλους  και γνωστούς του αγωνιστές κι ο Αναστάσης το έπραξε. Ήταν λοιπόν κι ένας από τους καλούς αγωνιστές στην Καλαμάτα, όπου ο αγάς της πόλης Αρναούτογλου αναγκάστηκε να δώσει τους δικούς του να φυλακιστούν κάπου για να γλυτώσουν τον φόνο τους. Εδώ βέβαια τον σπουδαίο ρόλο έπαιξε ο Παπαφλέσσας που έπεισε τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη να συμμετάσχει, αφού αυτός είχε πολλούς  καλούς πολεμιστές κι όπως όλοι γνωρίζουν πως εκείνος ήταν που πρώτος  είπα όσα θα έστελνε στη συνέχεια στις Ευρωπαϊκές Αυλές των Ηγεμόνων.. Ο Αναστάσης συμμετείχε στη συνέχεια δίπλα κυρίως στον Κολοκοτρώνη σε όλες τις μάχες κατά των Οθωμανών. και μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στο χωριό του έμαθε πως η μάνα του ήταν ετοιμοθάνατη. Εκεί τον πληροφόρησαν οι φίλοι του που τους ανακοίνωσε ο πρωτοσύγκελος Αρκαδιάς Αμβρόσιος Φραντζής πως ο φίλος του Παπαφλέσσας ως υπουργός της πολιτικής κυβέρνησης τα έβαλε με τους αγωνιστές της Πελοποννήσου τους γνωστούς του Αναστάση Γυφτάκη και στεναχωρήθηκε πολύ για αυτό που έπραξε ο φίλος του Παπαγρηγόρης! Στις αρχές του Μάη το 1825 ο φίλος του είχε έρθει στη Μεσσηνία και μάζευε αγωνιστές από όλα τα χωριά της Μεσσήνης και στις 17 του Μάη ήρθε απέναντι από το χωριό του Αναστάση, Ραφτόπουλο, στο Τριπύλα κι έστειλε έναν δικό του από το Λυκουδέσι να παρακαλέσει τον φίλο του Αναστάση να τον βοηθήσει στη μάχη που περιμένει τον Ιμπραήμ από την Πύλο με πολλούς Τούρκο-Αιγύπτιους στο Μανιάκι. Κι ο Αναστάσης αποφάσισε να πάει κι αυτός εκεί. Πήγε στα κοντινά χωριά  και έπεισε αρκετούς από τα χωριά: Άνω Λεντεκάδα, Κάτω Λεντεκάδα, Δάρα, Μουργιατάδα, Ασούταινα και Μάλη κ.ά. να πάνε μαζί του. Έτσι στις 19 Μάη είχαν φτάσει εκεί που θα ανάμεναν τον Ιμπραήμ. Εκεί τόσο ο Αναστάσης  Γυφτάκης, όσο ο Γιάννης Μέλλιος , αλλά κι ο Γιάννης Μπουχανάς κι ο Αναγνώστης Γκότσης από τον Αετό, αλλά πολλοί ντόπιοι είπαν στον Παπαφλέσσα να ανέβουν  στο βουνό Αγυιά και στη Μάλη και να αφήσουν να περάσει το ιππικό του Ιμπραήμ και μετά να επιτεθούν στο πεζικό, αλλά ο Παπαφλέσσας αρνήθηκε να γίνει αυτό κι έτσι τα πολλά στρατεύματα του Ιμπραήμ, δεκαπλάσια των Ελλήνων σκότωσαν όλους όσους έμειναν, αφού πολλοί  δεν θέλησαν να ακούσουν τον Παπαφλέσσα κι απομακρύνθηκαν, οι πιο πολλοί Μανιάτες! Δεν γλύτωσε κανείς από αυτούς που μείνανε. Μάλιστα στο μέρος που σκότωσαν τον πρόγονό μου  Αναστάση Γυφτάκη υπήρχε μια Ελιά του Γυφτακαναστάση. Όταν με τους σεισμούς της Καλαμάτας υπηρετούσa στην Νομαρχία Μεσσηνίας ως Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπο και Δημοσίων Σχέσεων. πέρασε κάποιος από την Φλεσιάδα (γνωστό κι ως Παιδεμένου) μου ανάφερε του Γυφτακαναστάση την Ελιά που είχανε αρχικά πριν φτιάξουν καμπαναριό κρεμάσει μια καμπάνα! Το χωριό μου πολύ στεναχωρήθηκε για το χάσιμο του αγαπημένου τους Αναστάση, μάλιστα ο πατέρας του δυο μέρες αργότερα πέθανε από τη θλίψη του για το χαμό του γιου του κι άλλων καμιά δεκαριά Ραφτοπουλαίων που τους είχε πάρει μαζί  ο Χιλίαρχος αγωνιστής που όλοι τον σέβονταν κι αγαπούσαν πολύ…Το άγαλμα του Αναστάση Γυφτάκη στο Ραφτόπουλο κατασκεύασε ο απόγονος του Γέρου του Μοριά, που είχε κι αυτός το ίδιο όνομα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!  Τον πλήρωσε ο Σύλλογος Των Τριπυλαίων από την Αθήνα με πρόεδρο τους  ένα θείο μου  τον Δήμο Γυφτάκη. 

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΚΑΤΑ 340.000 ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ!

του Δημήτρη Καζάκη

Ο εμφανιζόμενος ως διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας, κ. Στουρνάρας, παρουσιάζοντας την «Ενδιάμεση Έκθεση της Τράπεζας της...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

από την Avgi Voutsina (press-gr.com) (τίτλος: δικός μας)
Υπερψήφισαν σήμερα την πρόταση να μπορεί να παράγει ο Καναδάς τυρί με την ονομασία φέτα....

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΤΑΡΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ...ΕΜΕΙΝΕ ΤΥΦΛΟΣ!

Ο ζωγράφος των ανθρώπων δεν είναι πια εδώ....

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΥΠΕΞ: "ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"!

Πριν από έναν χρόνο ο Αυστριακός Υπουργός Εξωτερικών Ζεμπάστιαν Κουρτς βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα με αφορμή την επίμονη στάση...

ΚΟΛΑΣΗ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 240 ΕΥΡΩ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Αυτό που έρχεται είναι μια νέα-χειρότερη από την προηγούμενη κόλαη. Με υπογραφή και αυτή της κυβέρνησης Τσίπρα. Η οποία μπορεί να έλεγε δεν έρχονται ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα, αλλά οι δανειστές είναι αυτοί που ...

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ.

Πολύ ωραίο ξεβράκωμα των λεγόμενων αλληλέγγυων. Μόνο....

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ! ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΣΦΑΖΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Δείτε τη Χαρά Καφαντάρη πώς έχει γίνει από το πολύ φαΐ! Τρώει τον ....

ΕΡΕΥΝΑ-ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Μία νέα έρευνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών καταγράφει....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ!

Βολές στο φαρμακονήσι! Νέα πρόκληση από την Τουρκία....

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ομιλία με θέμα Εύρεση Εργασίας η οποία θα πραγματοποιηθεί...

Ο...ΜΙΣΕΛ ΦΟΥΚΩ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! "ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ". ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μισέλ Φουκώ : Εξουσία και Κριτική
Οι μεταφραστές δύο πρόσφατων βιβλίων του στα ελληνικά....

ΟΜΑΔΑ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Ο ΠΑΟΚ! ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ 0-3 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΣΑΛΚΕ! ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΦΑΕΙ ΤΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΓΛΥΚΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΚΟΛ ΕΦΑΓΕ! ΒΙΝΤΕΟ

Ξεφτίλα ή ομάδα-καρναβάλι ο ΠΑΟΚ, όπως θέλετε χαρακτηρίστε τον...

Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ!

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής  Κωστής Αϊβαλιώτης  έκανε την εξής δήλωση για τον ξυλοδαρμό καθηγητή από τραμπούκους στο Πάντειο Πανεπιστήμιο :

« Οσοι έχουμε  φοιτήσει στα  πανεπιστήμια  μας  ξέρουμε τα χάλια που ...

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΜΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Στα γυμνάσια και λύκεια της Κύπρου θα τιμάται από το 2018, η επέτειος του δημοψηφίσματος για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, το οποίο έγινε στις 15 Ιανουαρίου 1950.

Η κυπριακή Βουλή, η οποία ενέκρινε σε νόμο το κυβερνητικό νομοσχέδιο....

ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΔΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ"!

Επειδή θέλουμε να προλάβουμε μερικούς ανώνυμους κουκουλοφόρους, διευκρινίζουμε ότι δεν είμαστε ούτε πρόκειται να γίνουμε κομμουνιστές. Δεν είμαστε με κανένα κόμμα, απεχθανόμαστε τα κόμματα και θεωρούμε ότι ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την καταστροφή της χώρας. 
Ο Νίκος Μπογιόπουλος μπορεί να είναι κομμουνιστής, αλλά πολλές φορές, μα πάρα πολλές φορές λέει στρογγυλά πράγματα και αλήθειες. Χθες λοιπόν από την εκπομπή του στο Real fm είπε ποια είναι η πρότασή...

ΞΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"! ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ 2 ΧΕΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΕΝΕ "ΟΧΙ" ΤΑ... ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!!! ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ....

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις για το ποιος είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ; Πάει περίπατο το "Ζήτω η Πατρίδα, ζήτω η Θρησκεία...", ο ύμνος της ΝΔ! Σήμερα η ΝΔ ψηφίζει υπέρ των ισλαμιστών, αλλά κατά του Χριστιανισμού!!! 
Διαβάζουμε από το press-gr.com:
Απεσύρθησαν οι υπογραφές των βουλευτών της ΝΔ που συνυπέγραφαν....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ ΓΙΑ ΤΟ EUROPALEAGUE (20:00)

Δείτε ζωντανά τον αγώνα για την Super League ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στα παρακάτω LINK ⇒LIVE...

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Επάνω στη φωτό βλέπουμε τον Κούλη του Πεκίνου. "Κούληδες" λέγονται αυτοί που σε διάφορες περιοχές της Ασίας (Κίνα, Ινδία κ.λ.π.) κάνουν τα...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΖΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ; ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;

Ο Τσίπρας δεν ήταν αυτός που με το που εξελέγη πρωθυπουργός έκανε την Εξεταστική Επιτροπή για το πως μπήκαμε στα μνημόνια επί Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά; Τι έγινε η Εξεταστική Επιτροπή; Την έθαψε γιατί ο προδότης Τσίπρας, μούργα σαν τους προηγούμενους....

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ! ΛΕΤΕ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 125 €!!!

Οι απατεώνες ανακαλύπτουν συνεχώς νέα κόλπα και καινούργιες γκάφες! Τώρα αποδείχθηκαν ιδιαίτερα θρασείς: Οι κλήσεις...

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ! ΤΟ ΔΝΤ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΥΑΙΝΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Ο ΓΑΠ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε μέρα θα αποκαλύπτονται οι προδότες της χώρας. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο μεγάλος προδότης ο οποίος έβαλε τη χώρα στις δαγκάνες ...