Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 80 ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ! ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ

Θυελλώδεις διαμαρτυρίες, έχει προκαλέσει η καταδικαστική απόφαση ...

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΘΑΣ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ!

Μία ακόμη δικαστική επιτυχία της εφημερίδας μας! Η μήνυση που ...

ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, χάθηκε μυστηριωδώς το απόγευμα...

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Αγίας Παρασκευής τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017. Αργία η εορτή του Αγίου Πνεύματος 2017, σύμφωνα με το Άρθρο 18 του ΦΕΚ 268 Α/22.10.1954.
Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα αργίας των επαγγελματιών μελών του Σωματείου και, όπως κάθε χρόνο, τα....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ TOY ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: "ΝΙΚΗ- ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ"

ΣΕΔΑΠ
                  (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
                                     
                                                        Αγία Παρασκευή, 02-06-2017

Tην Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2017, η Δημοτική Αρχή προχώρησε ...

Ο....ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ ΒΑΖΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ: "Η ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ"! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ!

Ο πολιτικός εγκληματίας Τσίπρας, ο υπηρέτης του Σόιμπλε καταστρέφει ολοσχερώς την Ελλάδα. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιχειρεί να δέσει χειροπόδαρα την Ελλάδα προκειμένου να αποδεχτεί την απομείωση χρέους - Έχει νέο σκληρό μνημόνιο στα... σκαριά - Απανωτά τα «χαστούκια» για την κυβέρνηση καθώς δεν διαφαίνεται λύση ούτε για το χρέος, ούτε για την ποσοτική χαλάρωση...

0 71ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Οι επιδόσεις του 71χρονου υπερ-αθλητή, υπερ-μαραθωνοδρόμου Παύλου Μπασδέκη κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ελληνικά και ξένα ενημέρωσης παρουσιάζουν τον αθλητή-φαινόμενο. Τον άνθρωπο Παύλο Μπασδέκη, που ξεκίνησε τον αθλητισμό στα 52 του χρόνια και μέσα σε...

420 € Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 €! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!

Πριν από λίγο στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Ψάλτη στο Real gr , από έμπειρο φοροτεχνικό ειπώθηκε ότι η μεγαλύτερη σύνταξη στην ...

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΠΟΔΑ;;;

Το τελευταίο «αντίο» προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη...

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΕΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ! ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ, ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! "ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ"! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Επιτέλους! Οι Έλληνες, όλοι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015, το 61,3% ενώνεται σε μια γροθιά! Όλα τα πατριωτικά κινήματα, όλοι όσοι εκφράζουν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ενώνονται κάτω από μία σημαία. Τη σημαία της εθνικής απαλλαγής από τα μνημόνια και τους Προδότες-δωσίλογους-υπηρέτες των τοκογλύφων! Ο δόλιος Τσίπρας εποιχειρεί να αλλάξει το Σύνταγμα κατ΄εντολή των τοκογλύφων-δανειστών και κυρίως να καταργήσει το άρθρο 120 του Συντάγματος. Δεν θα του περάσει. Οι Έλληνες συναντούνται στη Πνύκα στις 21 Ιουνίου. Όλα τα πατριωτικά κινήματα, όλοι οι υποστηρικτές του ΟΧΙ, αριστεροί και δεξιοί θα συνενώσουν τις δυνάμεις τους στις 21 Ιουνίου και θα είναι αυτοί που τελικά θα προχωρήσουν τις διαδικασίες και τη Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση και τη δημιουργία νέου Συντάγματος. Ένα Σύνταγμα που θα απαλλάξει τη χώρα από τους δυνάστες-τυράννους της. Θα απαλλάξει τη χώρα από τους προδότες τύπου Τσίπρα, Σαμαρά, Παπανδρέου, Παπαδήμου. ΟΧΙ στους υπηρέτες των Μνημονίων. 
Διαβάστε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και προωθήστε-διαδώστε το...

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ EVENT ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 242! ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΟΚΤΕΪΛΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ & ΟΡΑΣΕΩΣ!

Αυτή την ώρα και μέχρι το βράδυ στις 21.00 είναι σε εξέλιξη το
μεγάλο καλοκαιρινό event στη Λ. Μεσογείων (Χολαργός δίπλα στη στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργός). Τα οπτικά OptoCenter, το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων και υποδημάτων ΚOUTROUMANOS, αλλά και το cafe' μπαρ RITZY έχουν ετοιμάσει μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με πλούσια κοκτέϊλς, δωρεάν φακούς επαφής (για όσους φοράνε φακούς επαφής), αλλά και εκπτώσεις 30% στα γυαλιά ηλίου και οράσεως, όπως επίσης σημαντικές προσφορές στα ανδρικά ρούχα και τα παπούτσια!
Η μουσική δυνατή, χαρούμενη, καλοκαιρινή που ανεβάζει το κέφι. 
Περάστε, δεν θα χάσετε....   

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΠΟΜΟΥΡΛΑΘΗΚΕ, ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ...

Κάνουμε επείγουσα έκκληση σε ειδικευμένο γιατρό να διαγνώσει και να....

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΙΑΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΛΩΛΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: "ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ QE ΣΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ"! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΩ...ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Δείτε πώς έγινε ο Τσίπρας μόλις άκουσε τα μαντάτα από τις Βρυξέλλες. Οι δανειστές του το ξέκοψαν ότι στις 15 Ιουνίου δεν επιλύεται ούτε το χρέος ούτε η ποσοτική χαλάρωση ούτε....

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!


Χολαργός, 2 Ιουνίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Στους μαθητές της πόλης μας αλλά και σε όλους του άλλους νέους, εύχομαι  καλή επιτυχία στην πρώτη μεγάλη σας δοκιμασία, που είναι αυτή των Πανελληνίων Εξετάσεων. 
Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.
Σίγουρα οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι...

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ!!! ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ!

(Η ανακοίνωση του υπουργείου "Παιδείας")

01-06-17 Τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων, κατά την εορτή της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου (Id al Fitr)

Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων εύχεται στους μουσουλμάνους ο...

ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ! ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΕΣΩΣΑΝ 19ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ! ΑΦΩΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ!

ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ: Οι άγιοι Παΐσιος και Πορφύριος έσωσαν 19χρονο που ήταν σε κώμα

Τετάρτη, Μάιος 31, 2017 - 16:19

Η συγκλονιστική εξομολόγηση στην «Espresso» του πατέρα και του ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Η συνέντευξη που ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε να προβληθεί μετά τον θάνατο του
Τι περιλαμβάνει το πρώτο απόσπασμα, που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης- Ο απαράβατος όρος της συνέντευξης ήταν να βγει στην δημοσιότητα μετά τον θάνατο του...

ΜΕ ΡΙΖΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ


- "Αθάνατος"! Με μαντινάδα, ριζίτικο και μπαλωθιές αποχαιρέτισαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη οι Κρήτες...

ΜΠΑΡΑΖ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ! ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΚΑΓΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Στο φουλ η εγκληματικότητα σε Χολαργό-Παπάγου! Δεν περνά μία μέρα που να μην σημειωθεί έστω και ένα περιστατικό εγκληματικότητας σε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...

Καλό μήνα σε όλες και όλους. Και ο Θεός βοηθός. Να φυλάει το Έθνος, την Πατρίδα, την οικογένεια και να μας δίνει θεία φώτιση! Καλή σας ημέρα. 

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ! ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Αστυνομία σημείωσε μία ακόμη επιτυχία συλλαμβάνοντας τρεις Γεωργιανούς κακοποιούς οι οποίοι ήταν...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ! ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ! ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ...

Αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδόθηκε για καιρό σε μια...

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Έκτακτη είδηση

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Πρώτοι δημοσιεύσαμε την Δευτέρα 22 Μαίου 2017 στο άρθρο μου “θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, εσωτερικές εξελίξεις στην Τουρκία;;” την είδηση, πως ενδεχομένως να συμβεί κάτι κακό τις επόμενες ημέρες!
Λέγοντας πιο συγκεκριμένα: Πριν λίγες ημέρες έφθασε – για πολλοστή...

ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ (2-3) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ...ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ! ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΠΑΟΚ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ!

\
Αποδόθηκε δικαιοσύνη σήμερα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ο οποίος ευνοήθηκε από τη Δικαιοσύνη που καταδίκασε σε -3 βαθμούς τον Παναθηναϊκό (ενώ έχανε καθαρά στη Λεωφόρο) κερδίζοντας το παιχνίδι ...

"ΒΡΑΖΟΥΝ" ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ REAL GROUP! 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

Συγκέντρωση – Παρέμβαση αυτήν την ωρα..

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (1965), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (1989)! ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...

Φωτογραφία
Πρώτη φορά αριστερά, 1965 !!
Πρωθυπουργός ο κομμουνιστής αποστάτης Ηλ. Τσιριμώκος, διά χειρός....

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο...ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ. ! ΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ....

«Ο ΑΝΗΨΙΟΣ»
Του Γιάννη Δαραβίγκα
Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πριν πολλά...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ...

Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο τελευταίος επιζών...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ… !! ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΒΙΝΤΕΟ.


Οι υπόλοιποι ας συνεχίζουν να αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις, η Ε.Ε., οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ… δεν λύνουν τα προβλήματα τους!!!!!!  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….   Αυτές οι εκατοντάδες μυστικές κοινωνίες στην...

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΝΑΠΛΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ....

Χολαργός, 26 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης

O Δήμος Παπάγου – Χολαργού εξασφάλισε τη χρηματοδότηση του έργου...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!

Η υποτέλεια της ελληνικής κυβέρνησης έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα! Όπως αποκαλύψε πριν από λίγο ο Σπύρος Σταθάκης στο "Εκρητκικό Δελτίο" του ΑΡΤ, οι δανειστές δεν δίνουν την δόση των 7,4 δις ευρώ για να πληρωθεί η δόση του Ιουλίου διότι εκκρεμούν άλλα 25....

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ....

Ελληνίδες και Έλληνες
Έχω τονίσει και να μην το ξεχνάτε, πως ζούμε στην εποχή του...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΑΝΟΙΞΕ ΣΧΟΛΗ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ! ΑΦΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΝΑ ΤΟΥΣ...ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ...ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ!!!

Η κυρία που βλέπετε είναι η Ειρήνη Χειρδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που...

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Η ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΝΝΑ Ή ΟΧΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΕΙΣΘΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Η Τατιάνα, ο Νίκος ο ένας ή Νίκος ο άλλος, όλοι αυτοί οι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι, αντί να αναλάβουν επί 7 χρόνια να καταδικάζουν την τρομοκρατία που εκπορεύεται από τους δανειστές και τους ντόπιους υπηρέτες τους, δηλαδή τις κυβερνήσεις των τελευταίων 7  ετών. Η μεγάλη τρομοκρατία προέρχεται από αυτούς οι οποίοι εξαθλιώνουν τον ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ "ΣΚΟΝΗ" ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΟΥΜΕ: ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

"Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ώθησε τον Γιώργο Φιλιππάκη να γράψει όσα έγραψε στο διαδίκτυο...", λέει η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία...

ΣΤΑΘΗΣ ΨΥΛΛΟΣ! ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Χθες ολοκληρώθηκε το μάθημα στο Μεταπτυχιακό τμήμα της Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Εθνικό Καποδιστριακό, με καθηγητή τον Στάθη Ψύλλο. Πρόκειται για καθηγητή-φαινόμενο. Δεν είναι μόνον οι απίστευτες γνώσεις που έχει (πρόκειται για μια... κινούμενη βιβλιοθήκη), αλλά το πάθος που έχει να μεταδώσει τις γνώσεις του στους φοιτητές...

Η ΒΙΑ ΤΩΝ "ΠΑΝΩ" ΚΑΙ Ο Γ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ! ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...

Μεροκάματο μια ζωή. Ο βίος του βασανισμένος αλλά αξιοπρεπής. Ο...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΒΑΛΟ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: "ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ"! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ; ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙΣ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΛΑΟΥ;

Γύρισε τον δίσκο από την άλλη πλευρά και αφού έφαγε τα μούτρα του με τις δήθεν διαπραγματεύσεις, τώρα, ο γελοίος πολιτικά Τσακαλώτος λέει...

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟ MIRAGE! ΣΩΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ! ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕ ΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ!

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην ...

"Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ"! ΤΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ....

Τον Φιλιππάκη τον γνωρίζω από πολύ παλιά, προδικτατορικά, από τα φοιτητικά χρόνια στη Βιομηχανική… 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ...

Σας προσκαλούμε αύριο, Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού (Λεωφόρος Περικλέους 55), όπου θα παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα επιστημονική διάλεξη για το περιβάλλον (συνημμένη πρόσκληση).
Θα παρουσιασθούν συμπυκνωμένα...

«ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ»! Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

«ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ»

γράφει η Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη
Αντιδήμαρχος Παιδείας-Νεολαίας & Απασχόλησης                                                     
Δήμου Παπάγου-Χολαργού
29 Μαΐου 1453 Κωνσταντινούπολις, πύλη του Αγίου Ρωμανού. Αβοήθητος ο αυτοκράτορας Κων/νος Παλαιολόγος, απομονωμένος από τους Δυτικούς Καθολικούς Χριστιανούς, με διαιρεμένο το λαό της πόλης...

ΜΑ@ΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ!

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα-Μπανανιστάν! Αν ο λαός σήμερα ...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2017! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΓΑΝΗ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Έκανε όλο τον κόσμο να υποκλιθεί στην ομορφιά της! Η 24χρονη...

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΗΤΑΝ 99 ΕΤΩΝ!

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Σε...

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: "ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ"! ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΝΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...

Πρόκειται για τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος έδωσε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ και διαβάζουμε στην imerisia.gr, ο Κώστας Ζαχαριάδης στην προσπάθεια του, να απεμπολήσει την πατρότητα του...

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟΚ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΕΜΕΙΝΕΣ.

Ομάδα μικρή ο ΠΑΟΚ! Και που πήρε το κύπελλο πολύ του είναι. Επί ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ-ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ....

Μας την έστειλε αναγνώστης και η φωτό είναι...όλο νόημα...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-"ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ! "ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣTH ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ..."! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ!

Πολιτική παρέμβαση γεμάτη αιχμές και πολλά νοήματα από τον ιατρό-παθολογοανατόμο (Επιμελητή Α' στο Ασκληπιείο Βούλας) και πρώην δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Νομικό, στα δρώμενα του Χολαργού-Παπάγου. 
Η παρέμβασή του γίνεται μέσ από την εφημερίδα "Αντίλογος Χολαργού", το άρθρο της οποίας αναδημοσιεύουμε: 

"Τις μέρες αυτές συμπληρώνονται τρία χρόνια από τις τελευταίες...