Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ Η ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, έως 28 Φεβρουαρίου 2018,  η Λαϊκή...

ΧΑΜΟΣ! ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"!!! ΤΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Η Κατερίνα Καινούριου κίνησε νομικές διαδικασίες, με αφορμή τις...

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ (ΑΡΤ-21.30) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΣΧΟ ΣΤΙΣ "ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ"! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Απόψε στις 21.30 θα είμαι φιλοξενούμενος του Λάμπρου Πάσχου στο ΑΡΤ. Σας περιμένουμε να τα πούμε για όλους και για όλα.
Μ.Β.

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΚΕΡΚΥΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!

Σαρώνει η κακοκαιρία: «Βούλιαξε» η Κέρκυρα - Αποκλείστηκαν χωριά στην Ήπειρο
Γλίτωσε γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Χωρίς ηλεκτροδότηση μεγάλο μέρος του νησιού - Αποκλεισμένοι στα Ζαγοροχώρια - Πλημμύρισαν και οι Παξοί

Προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες..

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!


Βοτανικός: Έχουν απαγορεύσει στους κατοίκους την πρόσβαση στον...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ: "Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΑ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Έφτασε πριν από λίγο στο γραφείο μου. Και είναι σαφέστατη. Η επιστολή...

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! ΤΣΙΠΡΑΣ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ"! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε παραπάνω τι απάντησε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας στις Βρυξέλλες. Πρωθυπουργός-πατριώτης που νοιάζεται για τον λαό και τη χώρα του. Δείτε πώς απαντάει η ελληνική κυβέρνηση διά του Τσίπρα και της Χριστοδουλοπούλου για τους λαθρομετανάστες. ότι είναι όλοι πρόσφυγες και μπορούν να έρχονται όλο τους ελεύθερα στη χώρα μας γιατί δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. 
Δείτε τα βίντεο για να καταλάβετε τι πουλημένα τομάρια μας κυβερνούν: 


τη πάνω φωτό πήαμε από το προφίλ του Λαμψίδη Γαβριήλ

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! ΤΟ...ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ!

Έρχεται ο Ερντογάν ως Σουλτάνος και θα επισκεφτεί τη Θράκη για να την ...

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ: "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ-ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ"!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ

B. Mελά 1–15562–Χολαργός

  
                                            Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
Πενθήμερο Γνωριμίας και Φιλίας

Πρόσκληση
Ο Πρόεδρος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ.
Σας προσκαλούν
Στις εκδηλώσεις Γνωριμίας και Φιλίας που θα λάβουν χώρα στο Σύνδεσμο ...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ"

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής υπήρξε λάβρος κατά της Δημοτ9ικής Αρχής Σταθόπουλο, για ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: "ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ"! ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! Α, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΛΗΤΗ, ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

Από τα "κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη", η κυβέρνηση της Αριστεράς και των αθλίων ΑΝΕΛ!...

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΞΥΔΗΣ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!

Χολαργός, 29 Νοεμβρίου 2017
Οι Επίτιμοι Δήμαρχοι κ.κ. Βασίλειος Ξύδης και Χαράλαμπος Σκούρτης βραβεύονται στα «5α Βραβεία Αυτοδιοίκησης».
Η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Περιφερειακή Ένωση Δημάρχων...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

didaskalies-Ihsou (1)
Σπουδαία ανακάλυψη έκαναν Αμερικανοί ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στη Βρετανία, όπου βρήκαν το πρώτο γνήσιο αντίγραφο στην ελληνική γλώσσα ενός απόκρυφου γνωστικού κειμένου, που...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΚΟΡΟΪΔΟ ΛΑΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

Ο εξαίρετος οικονομολόγος και συγγραφέας, Τζανέτος Γκούσκος και ο...

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Καλό μήνα και ψηλά το κεφάλι. Μην σκύβετε το κεφάλι στα καθίκια της εξουσίας. Μιλάμε για Προδότες με πατέντα, για υπηρέτες των τοκογλύφων, για άθλιους απατεώνες του λαού! Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΣΧΕΔΟΝ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Πλήρως αποθαρρυντικά είναι τα στοιχεία και οι εκτιμήσεις του...

ΑΘΩΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΗΧΗΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ! ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Νεότερη Ενημέρωση (Πέμπτη 30/12/2017, 2 μμ)
Ο αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης, πήρε αναβολή (προηγήθηκε της...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΕΣΡ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ; ΒΙΝΤΕΟ

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης. Ο φερόμενος ληστής από τη συμμορία του κοντού, του ψηλού και του χοντρού έδωσε...

ΦΡΙΚΗ! ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΖΟΜΠΙ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-ΣΟΚ!

Πραγματικά αγνώριστη έχει γίνει μια νεαρή γυναίκα από την Τεχεράνη...

ΣΚΑΕΙ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Πεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της είχε η Ειρήνη, το...

ΓΝΩΣΤΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ!

ixira-onomata-tou-kolwnakiou-se-kuklwma-kokainis
Ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες αναμένεται να...

ΤΟ ΤΡΙΤΟ PSI ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΣ...

Σε αυτή τη χώρα όλοι κοιμάσθε όρθιοι ενώ ρουφιάνοι, απατεώνες και...

Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ, Π. ΔΗΜΗΤΡΑΣ, Μ.ΛΩΛΗΣ: "ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"! ΔΕΙΤΕ...ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!

Προσέξτε τα όσα γράφει ο Casanova Zairis   στο προφίλ του. Πώς...δένει τη σχέση ως συγκοινωνούντων δοχείων των Μαρία Γιαννακάκη, Παναγιώτη Δημητρά (του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συνθηκών του....

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΓΚΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟ.."!

Δελτίο Τύπου 50

                                                                                   28 Νοεμβρίου 2017

Κύριε Δήμαρχε
Να «Μη γνωρίζεις» Δεν είναι Κακό
Να «Μην καταλαβαίνεις» Είναι Κακό
Να «Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις»   Είναι Ολέθριο

Μετά τον τραγικό απολογισμό με τις 24 ανθρώπινες ψυχές και τις τρομερές καταστροφές από τις νεροποντές και το κύμα κακοκαιρίας στη Δυτική Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο, σας αποστείλαμε επείγουσα επιστολή με την οποία σας ζητούσαμε να γίνει μελέτη «Αντιπλημμυρικής Προστασίας».


          Ο λόγος για τον οποίο είναι επείγουσα  η μελέτη σας εξηγήθηκε επαρκώς και πιστεύαμε ότι εύκολα θα τον καταλάβετε. Ειδικότερα σας ...

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ..."ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ" ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ HOT SPOTS! ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ...ΚΑΙΑΔΑ ΤΟΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ;

Αυτή την ώρα αρχίζει το Στρατοδικείο σε βάρος του αρχιλοχία Ευάγγελου Φτου ο οποίος αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του (να γίνει δηλ. κάτι σαν..."Φιλιππινέζα") στα ho spot των λαθρομεταναστών. Ο...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΝΗ! Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.

Βιογραφία
Ο Ανδρέας, ψαράς στο επάγγελμα και αδελφός του Αποστόλου Πέτρου, ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και τον πατέρα του τον έλεγαν Ιωνά. Επειδή κλήθηκε από τον Κύριο πρώτος στην ομάδα των μαθητών, ονομάστηκε πρωτόκλητος.

Ο Ανδρέας (μαζί με τον Ιωάννη τον ευαγγελιστή) υπήρξαν στην αρχή...

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ! ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ! ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

Στον σταθμό του ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ, κάντε κλικ στο διπλανό σύνδεσμο http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/  είμαστε σε λίγα λεπτά στον αέρα. Με αποκαλύψεις και πάντα αληθινά και πατριωτικά.

Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ! ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΥΕΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!


Ο Μιχάλης Λώλης είναι ένας από τους ανθρώπους που στην εποχή της συριζαϊκής Ελλάδος και της τρέλας της πολιτικής ορθότητας έγινε....

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ"! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ...ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ!

Μην χάσετε απόψε (21.00-22.00) την εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων (πατ'ήστε το διπλανό λινκ) http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/  όπου θα ξεμπροστιάσουμε το δήθεν κοινωνικό μέρισμα του Τσίπρα-Καμμένου! Σφάζουν τον λαό και δη αυτούς που εμπιστεύθηκαν όλες τις αποταμιεύσεις τους στο Δημόσιο, το οποίο αφού ήρθε και τις έκλεψε, αφού συνεχίζει επί 7,5 χρόνια να εξοντώνει τον λαό, τώρα έρχεται από το αίμα του να μοιράσει το...κοινωνικό μέρισμα! 
Μείνετε συντονισμένοι. 

ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM! ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ...ΝΤΑΗΔΕΣ;

Σοκαριστική είναι η εικόνα του Γιωργου Λιάγκα ο οποίος ανέβασε μια ...

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ!

Χολαργός, 27 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βράβευση νέων φοιτητών του Δήμου Παπάγου - Χολαργού
Εκδήλωση βράβευσης τριακοσίων εβδομήντα περίπου νέων του Δήμου...

ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!

Οι πολιτικοί εγκληματίες που μας κυβερνούν και παραδίδουν τα σπίτια του λαού στους τοκογλύφους και στα κοράκια (funds) διαπράττουν έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Πρόκειται για παράνομη πράξη, μια και οι...

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΤΟ...ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.

γράφει ο Πάνος Αποστόλου
Ο κακός χαμός έγινε στα social media με την υπόθεση “Καμμένος Gate”!
Ειδικότερα, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και τιυ ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, εξαπέλυσε κεραυνούς κατά του Καμμένου, αφού ήταν και εκείνη μια από..

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!!! ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ.

Σήμερα (29/11) η κηδεία του 17χρονου που έπεσε από τη γέφυρα στην Αττική Οδό
Ένας 17χρονος μαθητής του 2ου Λυκείου Γέρακα «λύγισε» στην πρώτη...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ! ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ!!!

Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του...

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ!

Μη χάσετε αύριο τη ραδιοφωνική εκπομπή του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" (http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/). Μια απίστευτη ληστεία την οποία οι μνημονιακές κυβερνήσεις και δη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ψηφίστηκε για να στηρίξει τον λαό, θέλει να ξεχάσουμε. Γι' αυτό δίνει το κοινωνικό μέρισμα, για να χρυσώσει το χάπι! 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

μαθητές του Γυμνασίου Μάνδρας
Χολαργός, 28 Νοεμβρίου 2017


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ
Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε, σε συνεργασία με το 15μελές των...

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ 24 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 γράφει ο 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 
Αρκετές ημέρες μετά την μεγάλη τραγωδία στην Μάνδρα Αττικής που στοίχισε την ζωή σε 24 συμπολίτες μας, όλοι τους άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας, το Θριάσιο Πεδίο παραμένει κάτω από τόνους λάσπη και κατεστραμμένα υλικά. Χιλιάδες σπίτια - ερείπια - θυμίζουν σε  όλους μας το μέγεθος...

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ! ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!

Πρόκειται για την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας και της παράδοσής της...

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ! ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ "ΒΑΠΟΡΑΚΙ"! ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΩΑ!

Αποκαλύπτεται η τελευταία επικοινωνία της 19χρονης με φίλη της πριν ...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΠ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ...

Χολαργός, 28 Νοεμβρίου 2017

ΚΕΠ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: "ΠΡΩΤΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ"! ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗ ΧΑΘΗΚΑΝ 24 ΖΩΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ! ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Δείτε τη Ρένα Δούρου χαμογελαστή να περνά έξω από την εκκλησία, μαζί...

ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ! ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟ!!!

Σύγχυση αρμοδιοτήτων χωρίς ευθύνη και κυρώσεις
------
            Το πολιτικό θράσος δεν βγαίνει πάντοτε σε καλό. Συνήθως...

ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ: "ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ"!

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Με την γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα και με μόνιμο...

ΦΟΒΕΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ: ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Δείτε και διαδώστε το βίντεο. Δείτε ποιοι μας κυβερνάνε και τι υπογράφουν ερήμην του λαού. 
Η συνέντευξη και τα ντοκουμέντα είναι του Παναγιώτη Θεοδωρίδη.