Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ-ΕΞΠΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.! ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ...

Πιθανόν τις επόμενες ώρες να χιονίσει στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Έρχεται κακοκαιρία-εξπρές η οποία θα επηρεάσει και την Αττική με χιόνια τα οποία είναι ενδεχόμενο να φτάσουν και στα βόρεια προάστια της Αθήνας και γιατί όχι, να το στρώσει... Παραμονή Χριστουγέννων και κάλαντα με χιόνι!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ! ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΥΓΑΝΕ ΕΞΩ!"! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Ακούστε και φρίξτε με τον πολιτικό απατεώνα Καμμένο. Πάσχιζε να...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Απόσπασμα...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ...

Οι πολιτικοί αλήτες και εγκλήματίες Τσίπρας-Καμμένος έχουν αποφασίσει να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια..

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ NOMADS ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε στο κλείσιμο του...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΣΤΕΓΟΣ ΜΕ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 5 & 6 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...

Άστεγος με 2 κοριτσάκια ηλικίας 5 και 6 ετών και το σκυλάκι τους...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: "ΘΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ..."

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: "ΘΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ"
Την ώρα που η Βουλή αποφάσιζε να ψηφίσει τη νομοθεσία για την...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ! ΘΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ! "ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Μια έκπληξη περιμένει τους καταναλωτές της ΔΕΗ που χρησιμοποιούν τα...

ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ! ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΕΥΤΥΧΩΣ, ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ!

Αλέξανδρος Καλαφάτης
Αστυνομικός συντάκτης
http://m.huffingtonpost.gr

Από θαύμα σώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που αναποδογύρισε στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της λεωφόρου Κατεχάκη.

Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε λίγο...

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΟΝΕΙΔΟΣ" ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΧΗΡΕΣ!

Το ρεπορτάζ ανέδειξε πριν από λίγη λώρα ο ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος χαρακτήρισε "όνειδος" τη στάση της κυβέρνησης προς τις χήρες...

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ!

Η Ανταπάντηση στον κ. Λαζαρίδη....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποστολή βοήθειας στο Δήμο Μάνδρας

Στο Δήμο Μάνδρας παραδόθηκαν σήμερα τα είδη πρώτης ανάγκης που ...

Η ΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει, παραμονές Χριστουγέννων. Ένας πατέρας 49 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 18χρονη κόρη του...

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ!

φωτό αρχείου
Δείτε κινήσεις που κατέγραψε φίλος μας στο κέντρο της Αθήνας. Λαθρομετανάστες οι οποίοι πλέον οργανώθηκαν και έχουν στήσει συμμορίες και με ορμητήριο την Ομόνοια ξεκινούν τη δράση τους. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να ξεμυτίσουμε από τα σπίτια μας, διότι η βία και ο τρόμος που προκαλεί κυριαρχούν. 

ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΙΓΚΑ & ΛΑΖΑΡΙΔΗ! ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ: "ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Η απάντησή μου προς την διοίκηση του συνδέσμου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτού είναι η παρακάτω:
 1. Πολύ πονηρά και κατά την ταπεινή μου γνώμη και ενδεχομένως με...

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΙ ΜΕ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Άγρια-Χριστουγεννιάτικη σφαγή για τους συνταξιούχους. Οι συντάξεις που δίνονται είναι πλέον φιλοδώρημα. Συντάξεις των 850 ευρώ έχουν φτάσει στα 500 ευρώ και συντάξεις των 650 ευρώ έχουν πάει στα 415 ευρώ, ενώ το επόμενο διάστημα θα κατεδαφιστούν περισσότερο. Θα...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ VODAFONE

Έναρξη συνεργασίας ΔΟΠΑΠ με τη Vodafone
Ο ΔΟΠΑΠ στο πλαίσια του εκσυγχρονισμού και της παροχής βελτιωμένων ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΟΚ 2-3, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΑΟΚ 0-1 ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΑΟΚ 1-2! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Ο ΠΑΟΚ γράφει τη δική του, σημαντική ιστορία στην Ευρώπη με μεγάλες ...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ) ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Το πολιτικό έγκλημα σε βάρος του λαού δεν έχει τέλος. Οι πολιτικοί εγκληματίες και μάλιστα από όλες τις πτέρυγες των κομμάτων (διότι πολιτικά υπεύθυνοι δεν είναι μόνον αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ στις διώξεις ...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ....

Ένα εκπληκτικό, συγκινητικό βίντεο από την παλαιά Αθήνα. Το είδαμε αναρτημένο στο Το καφενείο της Βουλης - ΚΑΤΟΧΗ.gr

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!

Βόμβα στο Εφετείο: Οι δράστες πυροβόλησαν κατά του φρουρού λέει ο Κοντονής
Άκουσα ένα θόρυβο, μπορεί και να πυροβόλησαν, είπε κατά πληροφορίες..

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ! Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (VIDEO)

Ο Θεολόγος, Ευάγγελος Ρωσσόπουλος, και ο συγγραφέας και ...

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗ!

Λάβαμε και δημοειεύουμε την απάντηση του Κώστα Τίγκα, Προέδρου στον Σύνδεσμο Πριοστασίας παιδιών και ΑΜΕΑ στην hκαταγγελία του Δημήτρη Λαζαρίδη (πρώην υποψηφίου Δημάρχου Χολαργού) αναφορικά με τις εργασίες και τους εργαζόμενους αλλοδαπούς στον χώρο του Συνδέσμου. 
Η απάντηση στον κ. Λαζαρίδη έχει ως εξής:
Με έκπληξη διαβάσαμε το κείμενο του κ. Δημήτρη Λαζαρίδη που αναφερόταν στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ και ειλικρινά δεν αντιλαμβανόμαστε τη σκοπιμότητά του. Παρά ταύτα θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλες τις επισημάνσεις του...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί πολλές ώρες χρήσης ψηφιακών συσκευών όπως...

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ! ΣΧΕΔΟΝ 7.000 ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΚΟΥΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Ευχαριστούμε τους πολυπληθείς ακροατές μας οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται! Τη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" την παρακολουθούσαν live στον eoellas.org/2017/09/28/live/ σχεδόν 7.000 ακροατές! Και είναι μόλις η 7η εκπομπή μας! 
Όπως φαίνεται και από το παραπάνω γράφημα, 6.899 ακροατές ήταν συντονισμένοι στον eoellas.org. Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι τα...καλύτερα έρχονται. Ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες και συνεντεύξεις με ειδήσεις που δεν λένε στα άλλα κανάλια.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ. ΒΙΝΤΕΟ-"ΒΟΜΒΑ"!

Όταν οι ήρωες του 1821 ελευθέρωσαν την πατρίδα μας από τους οθωμανούς, έκαναν τέσσερεις εθνοσυνελεύσεις και συνέταξαν το σύνταγμα της Επιδαύρου. Ξεκίναγε με την αναφορά στην Αγία Τριάδα, και το άρθρο 1 προσδιόριζε ότι θρησκεία της Ελληνικής επικράτειας είναι...

ΑΙΣΧΟΣ! ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Νέα επιστολή-φωτιά που αφορά στην ταλαιπωρία των πραγματικών ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΔΕΗ! Ε,ΡΕ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
Η επιλεκτικότητα της ΔΕΗ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Διαβάζω στην Ελεύθερη Ώρα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2017: 
«Λόγω οφειλών η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε 35 χιλιάδες επιχειρήσεις και...

ΜΟΛΥΝΕΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Διαβάστε το παρακάτω ντοκουμέντο και δείτε το πρόστιμο που έφαγε ο...

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ, ΑΛΛΑ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ!


Η κυβέρνηση Τσίπρα αυτό το διάστημα θέλει να "κλείσει" άρον-άρον το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων το οποίο θα εμπεριέχει το όνομα "Μακεδονία" και δεν της μένει χρόνος να ασχοληθεί με τη Βόρειο Ήπειρο και τους Έλληνες που εξοντώνονται από τον Έντι Ράμα. Τώρα έχουμε φαινόμενα αγριότητας κατά Ορθόδοξων Εκκλησιών παραμονές Χριστουγέννων. Το σχετικό ρεπορτάζ είναι από το pentapostagma.gr:
Οι ορθόδοξοι στην Κορυτσά προετοιμάζονται για την μεγάλη εορτή των...

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ!

Οργή στην κηδεία των θυμάτων της τραγωδίας στους Αγ. Αναργύρους
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε στον..

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!

Αντιλαμβάνεστε πού πάει το πράγμα με τους ΑΝΕΛ; Αυτοί που δεν συναινούσαν σε κανένα συνθετικό του ονόματος "Μακεδονία" για τα Σκόπια, σήμερα, τόσο διά του Καμμένου, όσο και διά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κατσίκη (πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ) λένε ότι ναι μεν δεν συναινούν, αλλά είναι θέμα της πλειοψηφίας της Βουλής να αποφασίσει για το αν θα...

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ eoellas.org! ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

Σε λίγα λεπτά, στις 21.00 βγαίνουμε στον αέρα του http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/. Κάντε κλικ στον διπλανό σύνδεσμο για να μας ακούσετε!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Αυτή την ώρα ξεκινά στη ΛΑΕΔ η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη βραδιά Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στο παιδί. Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της Ειρήνης Λογοθέτη, συζύγου του Δημάρχου Χολαργού-Παπάγου Ηλία Αποστολόπουλου.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ! ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΕΣ!

Η απάντηση του δίνεται δεόντως, όπως τη βρήκαμε στο διαδίκτυο!
Με τρία μηνύματα στο twitter σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τη...

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία από τον πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Χολαργού, αλλά και πρώην Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λαζαρίδη, που αφορά στον Κώστα Τίγκα που είναι Πρόεδρος στο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ (Β. Μελά-Χολαργός).
Διαβάστε στα περισσότερα...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΜΕ ΤΗΝ PROTERGIA!

Έναρξη συνεργασίας ΔΟΠΑΠ με Protergia
Ο ΔΟΠΑΠ προχώρησε σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικού...

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ", ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2018 ΜΕ 48,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ! ΑΦΑΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

153 πολιτικά λαμόγια, 153 βουλευτές, ανάμεσα στους οποίους και η ανεξάρτητη βουλευτής Μεγαλοοικονόμου, ψήφισαν υπέρ του προϋπολογισμού του 2018 ο οποίος προβλέπει φορολογικά έσοδα 48,1 δις. ευρώ από 47,2 δις ευρώ που ήταν ο προϋπολογισμός του 2017! Με...

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ...

Αγρια επεισόδια μεταξύ μεταναστών ξέσπασαν γύρω στις 21:30 το βράδυ...

ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ SUPER MARKETS ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ...

Να αποσύρουν από τα ράφια τους τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι...

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ! "ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΣΚΟΤΩΝΩ ΤΟΝ...ΣΗΜΙΤΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ-"ΒΟΜΒΑ"!

Ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του ...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ; ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

screenshot_54__article
Άγνωστη, ομολογουμένως, η φάτσα του εν λόγω νεοδημοκράτη που...

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ: “ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ”


γράφει ο
Αλέξανδρος Ι. Νομικός 
Ιατρός-Παθολογοανατόμος 
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών 
Επιμελητής Α’ Ασκληπιείο Βούλας 

Αναμφίβολα, διανύοντας τις τελευταίες εβδομάδες του 2017, οι πρώτες ...

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Την βρώμικη δουλειά για τον Κυριάκο ανέλαβε να κάνει η "απλή βουλευτής" Ντόρα Μπακογιάννη. Πριν από λίγο δήλωσε ότι αυτή και το...

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ! ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ...

Αύριο βράδυ στις 21.00 μείνετε συντονισμένοι στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ανεξάρτητου Παρατηρητή με τον Μάκη Βραχιολίδη. http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/
 Προσκεκλημένος μας θα είναι ο Γιώργος Βάμβουκας, καθηγητής στο...