Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21.00-22.00 ΣΤΟΝ EOELLLAS.ORG! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ...

Αύριο βράδυ εδώ, στο http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/ μείνετε συντονισμένοι. Θα πούμε πολλά στη ραδιοφωνική εκπομπή του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" με τον Με τον Μάκη Βραχιολίδη. Θα πούμε πολλά για την προδοσία με το όνομα της Μακεοδνίας το οποίο χαρίζει η κυβέρνηση Τσίπρα στους Σκοπιανούς! Μαζί μας θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (Πρόεδρος της ΛΑΕ), με τον οποίο θα συζητήσουμε για τα πάντα, έξω από τα δόντια. Μείνετε συντονισμένοι. 

1 σχόλιο:

  1. ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ!!!
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Αναχωρούν από την Κηφισιά για να «παίξουν» τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ τους στα καζίνο των Σκοπίων!!!
    Τα λεωφορεία φεύγουν γεμάτα συνταξιούχους με προορισμό την Γευγελή και τους βαλκανικούς ναούς του τζόγου- Οι Σκοπιανοί χρεώνουν 70 ευρώ (!) και για τις τέσσερις νύχτες διαμονής με τζάμπα φαί, ποτό και εκδρομές σε σπα.Τα οικονομικά πακέτα που προσφέρουν τα καζίνα των Σκοπίων κάμπτουν αμφιβολίες και προβληματισμούς που πιθανόν να έχουν κάποιοι συμπατριώτες μας σχετικά με την έκβαση του ζητήματος της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου καθώς εκατοντάδες είναι αυτοί που τρεχουν σε εβδομαδιαία συχνότητα να γεμίσουν τα λεωφορεία που ξεκινούν από την Αθήνα για να περάσουν τα σύνορα στη Γευγελή έπειτα από εννέα ώρες ταξίδι προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους...!!!
    Τετοια καταντια και δεν φτανει μονο αυτο αλλα ετοιμαζει η κυβερνηση των αθεων και αντιχριστων ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΖΙΝΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ..ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή