Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΗΠΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ 5 ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΜΑΣ! ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!

-Βόρεια Μακεδονία, -Άνω Μακεδονία,-Nova Macedonia, αλλά και «Μακεδονία του Βαρδάρη» (Βαρντάρσκα Ματσεντόνιγια), όπως και «Σλαβοματσεντόνιγια» (δηλ. Σλαβική Μακεδονία) έχουν μπει στο τραπέζι από τον Μάθιου Νίμιτς! Τα τρία πρώτα ονόματα τα αποδέχεται το ...

προδοτικό πολιτικό σύστημα και το παιχνίδι πλέον είναι προδιαγεγραμμένο για τη χώρα μας με τα πολιτικά σκύβαλα να κινούνται ως μαριονέτες στις εντολές των ΗΠΑ! Αφού κατακερμάτισαν τον λαό μας και τον εξουθένωσαν οικονομικά, περίμεναν το κατάλληλο χρονικό σημείο για να μας πάρουν την Πατρίδα. Μία ονομασία σαν και αυτές που μπήκαν στο τραπέζι, προδιαγράφουν τον διαμελισμό της χώρας μας σε λίγα χρόνια. 
Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να ορθώσει ανάστημα. Να "γκρεμίσει¨το Σύνταγμα και να μην αφήσει τους προδότες να συμφωνήσουν σε τέτοια προδοσία!
πληροφορίες από realnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου