Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄ ΠΑΝΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 6ο αι. Μ.Χ.!

Διαβάζουμε από τη Wikipedia: Παιονία ονόμαζαν κατά την αρχαιότητα μια μεγάλη περιοχή βόρεια από το Μακεδονικό βασίλειο.

Παιονία
Στην περιοχή αυτή κατοικούσαν οι αρχαίοι Παίονες.

Το (355 - 354 π.Χ.) ο Φίλιππος Β' εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του...

βασιλιά των Παιόνων Άγη και εξεστράτευσε εναντίον τους, για να τους κατακτήσει. Έτσι το νοτιότερο τμήμα της αρχαίας Παιονίας εντάχτηκε στα όρια της αρχαίας Μακεδονίας, το τμήμα αυτό περιελάμβανε τις πόλεις Δόβηρος (Παλαιά Δοϊράνη), Αστραίον (μετέπειτα Στρώμνιτσα), Στενά (Σιδηρές Πύλες), Αντιγόνεια (Νεγκότινο) κ.ά. Η αρχαία Παιονία περιελάμβανε γεωγραφικά σχεδόν όλη την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας,[1][2][3][4] ένα μικρό μέρος του βόρειου τμήματος του διαμερίσματος της Μακεδονίας και μια μικρή περιοχή της δυτικής Βουλγαρίας.

Αυτή την περιοχή που κατέκτησε ο Φίλιππος Β' πάνε να ονομάσουν Μακεδονία και να αναγορεύσουν σε Μακεδόνες τους Σλάβους που βρέθηκαν στην περιοχή από τον 6ο αιώνα και μετά! Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους παγκοσμιοποιητές να παραχαράξουν την ιστορία, διότι μετά θα έρθουν να αλώσουν τα εδάφη μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου