Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε την μέγιστη προδοσία που συντελείται από τα καθάρματα πολιτικούς μας:

1 σχόλιο:

  1. Τα Τίρανα θέλουν να αλώσουν την Ελλάδα – Σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών για δημιουργία αλβανικού κόμματος και αποσταθεροποίησης της χώρας.
    Προοίμια πιθανής υλοποίησης σχεδίου ιδρύσεως αλβανικού κόμματος εντός της ελληνικής επικράτειας ετοιμάζουν τα Τίρανα,ειδικά μετά από τις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του Αλβανού ΥΠΕΞ περί «αλβανικής εθνικής μειονότητας» εντός Ελλάδος .
    Τα πράγματα στην πατρίδα μας φέρονται να είναι πλέον αρκετά σοβαρά και τα κρούσματα αλβανικού εθνικισμού πολλαπλασιάζονται συνεχώς με αυξητική τάση.
    Η πατρίδα μας ευρίσκεται σε λίαν κομβικό σημείο αυτές τις ημέρες με το θέμα των Σκοπίων, και την λύση της ονομασίας που όπως φαίνεται θα καταλήξει στο γνωστό από τα παλιά όνομα «Νέα Μακεδονία», το οποίο θα «πληρώσουμε» ως έθνος μετά από 50 χρόνια.
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ
    ...Α Π Ε Ι Ρ Ο...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή