Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΑΝΕΣΤΑΛΗ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ...ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ! "ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΤΕ" ΤΩΡΑ ΑΠΟ...ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!

Συνελήφθη ο Τούρκος αξιωματικός μετά την αναστολή χορήγησης ασύλου
ρεπορτάζ Πρώτο Θέμα
Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ολυμπιακού Χωριού τον μετέφεραν....


στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη - Το Διοικητικό Εφετείο επικαλέστηκε λόγους «δημοσίου συμφέροντος» για την αναστολή και έκανε έτσι δεκτό το αίτημα της κυβέρνησης
Στη σύλληψη του Τούρκου αξιωματικού προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Ολυμπιακού Χωριού λίγη ώρα μετά την απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου που έκανε δεκτή την προσφυγή του ελληνικού Δημοσίου με την οποία ζητείτο να ανασταλεί η χορήγηση ασύλου στον Suleyman Ozkaynakci, συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου με το οποίο 8 Τούρκοι στρατιωτικοί διέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη τον Ιούλιο του 2016. 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος αξιωματικός αρχικά οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη όπου θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί εκ νέου στο ΑΤ Ολυμπιακού Χωριού όπου βρισκόταν υπό διοικητική κράτηση το προηγούμενο διάστημα.
Σχόλιο δικό μας: Έγινε ή δεν έγινε του Ερντογάν του χατίρι; Σύμπτωση; Πάντως όλοι οι Έλληνες "κατουρήθηκαν" από εθνική υπερηφάνέια μετά από την απόφαση αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου