Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ(;)! ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΕ ΠΕΝΤΑΛΦΑ!

Το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα...

Κεφαλονιάς - Ο θάνατός του προσδιορίζεται το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς - Τι λέει η ιατροδικαστής, κα Αγγελική Τσιόλα - Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα βρέθηκαν κεριά και ένα μενταγιόν με πεντάλφα


Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βίλα, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02.01.2018) και η κα Τσιόλα μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon για τα ευρήματα. Όπως τόνισε, τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας (περίπου 23-25 ετών) προήλθε από αιμορραγία.

Όσον αφορά στον άνδρα (περίπου 30 ετών), φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.
Παράλληλα, η κα Τσιόλα τόνισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις…

Συμμετείχαν σε σατανιστική τελετή;

Τα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα, ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία της λύσης της περίεργης και «σκοτεινής» υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κεφαλονιά.

Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, έχοντας (σύμφωνα με την γνώμη της ιατροδικαστή Πατρών Αγγελικής Τσιόλα) ταυτόχρονα αυτοκτονήσει με μαχαίρι και φαλτσέτα, ίσως και να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν κάτι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι γερμανικής καταγωγής και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου