Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΟΥΤΕ NEW ΟΥΤΕ UPPER ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"! ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΝΟ; ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ! ΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!

Προσπαθεί να το παίξει πατριώτης ο Καμμένος! Αυτός που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και επί 3 χρόνια στρογγυλοκάθεται μαζί του στις καρέκλες της εξουσίας για να ξεπουλάνε την Πατρίδα στους...

τοκογλύφους και να θυσιάζουν έναν ολόκληρο λαό! Και τώρα έρχεται να υπερασπιστεί δήθεν την Μακεδονία μας! Ρίξε ρε την κυβέρνηση αν θες να σώσεις το όνομα της Μακεδονίας μας! 
Ιδού τι είπε ο Καμμένος: Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο «Μακεδονία».  «Υπάρχουν σλαβικοί όροι, όπως Βαρντάρσκα, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ.   Ούτε new νέα, ούτε upper άνω Μακεδονία, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.   Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, προσθέτοντας ότι αν οι ΑΝΕΛ, διαφωνήσουν με την πρόταση για την ονομασία, θα ζητήσει σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.   Επισήμανε ότι η μόνη ελπίδα για την γειτονική χώρα είναι η εξεύρεση λύσης που δεν θα πληγώνει τη Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ -GREEKS AGAINST TO THE NEW WORLD ORDER ότι ερχεται το τελος της ΕΕ των απατεώνων το 2018, αυτο ειναι περισσοτερο απο σιγουρο, κωμικοι παπατζήδες και αφερέγγυοι πολιτικαντηδες ζουν στις έσχατες στιγμές τους... ΙΤΑΛΙΑ του ΣΊΛΒΙΟ και η συμμαχια προς στις εκλογες (ΙΤΑΛΙΑ) 4 Μαρτίου 2018 πεταει χωρις ανταγωνισμό, (ο περισσότερο ομοιογενείς πολιτικος συνασπισμός), πεταει ο Σίλβιο και η συμμαχια Forza Italia, Lega of the North, Fratelli d’Italia… κατά πολλούς θεωρείτε βέβαιο ότι σπάνε το 34%... με άνεση, στην συνεχεια άφθονο το κλάμα > https://ello.co/velos/post/f-pujd019g3nsjmjzvxu1a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 91 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.
    ΚΑΜΜΕΝΕ ,ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ;
    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
    Το άρθρο 44 του Συντάγματος προσδιορίζει σαφώς ό,τι η διενέργεια δημοψηφίσματος προβλέπεται για κρίσιμα εθνικά ζητήματα.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή