Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ: ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ VERDE!

Έχει γίνει πια θεσμός. Μετά τον αγιασμό των υδάτων και το πέταγμα του σταυρού στην πισίνα του δημοτικού άλσους, (όπου δύο νέοι άνθρωποι...

έπιασαν τον σταυρό), ακολούθησε η εκδήλωση του Δημάρχου Αποστολόπουλου στο cafe' Verde, το στολίδι της περιοχής. Πλήθος κόσμου παρέστη, δημοτικοί σύμβουλοι, άλλοι τοπικοί παράγοντες και όλοι ευχόντουσαν τα Χρόνια πολλά και την καλή Χρονιά. Εκεί ήμασταν κι εμείς και τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες. Οι καλύτερες απ'όλες είναι αυτή του Δημάρχου με την κορούλα του Κατερίνα. Να σου ζήσει Δήμαρχε. 


3 σχόλια:

  1. Περα απο τις ομορφες και φωτεινες στιγμες... υπαρχουν και οι σκοτεινες
    οπως η ειδηση εξ αμερικης που χτυπαει την πορτα της ελλαδας οσονουπω...:
    Αμερικανικά ΜΜΕ: «Το τσιπάκι που θα βάλουν οι Έλληνες σκοτώνει τον άνθρωπο…»
    Πολλές είναι οι κατηγορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πως το τσιπάκι που αναμένεται να εμφυτέψουν στους Έλληνες, τους επόμενους μήνες, έχει την δυνατότητα να σκοτώσει..!!!
    Την ανακοίνωση έκανε το κανάλι FOX NEWS, ενώ υπάρχουν και πολλά βίντεο στο διαδίκτυο, που αποδεικνύουν την θανατηφόρα λειτουργία του RFID.
    Το εν λόγω τσιπάκι χρησιμοποιείται στην Αμερική σε κατάδικους, οι οποίοι άν αποδράσουν πεθαίνουν αμέσως.
    Μια γυναίκα από την Αμερική, έχασε επίσης την ζωή της από το τσιπάκι RFID.
    Αφου μας εχουν για καταδικους γιατι να μην μας βαλουν και το δολοφονικο τσιπακι...??
    Ειμαστε ενας λαος καταδικασμενων σε θανατο,αργο,μνημονιακο,προσχεδιασμε-
    νο...μας εχουν φορεσει στο λαιμο ενα σωρο θηλιες για κρεμασμα, το τσιπακι
    Θα τους δυσκολεψει??
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ, ΛΟΓΓΟΙ, ΒΟΥΝΑ ΡΑΧΟΥΛΕΣ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. συγνώμη κύριε Λαλακη, αλλά τι σχέση έχουν αυτά τα παραμύθια με το άρθρο; Λίγος αέρας καλό θα σας έκανε νομίζω, ας πηγαίνατε και εσείς στην εορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει να μην εχει αμεση σχεση με το αρθρο, ωστοσο ειναι αληθινο αυτο που αναφερω και ειναι κατι που ερχεται αμεσα στην ελλαδα(μεσα στο 2018) και αφορα την ζωη (και την ψυχη) ολων μας.
    Θα ειναι πραγματικοτητα σε λιγους μηνες και αν δεν ξυπνησουμε και δεν αφυπνιστουμε γρηγορα μας βλεπω ολους στον καιαδα αδιαβαστους...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή