Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! Ο ΛΑΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12Ο ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ! ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Το 3ο και σημαντικότερο συλλαλητήριο είναι προ των πυλών. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (οι ΑΝΕΛ αποτελούν τον δούρειο ίππο για να περάσουν τα πιο αισχρά μέτρα σε βάρος του έθνους) είναι αποφασισμένη να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Το δήλωσε κατηγορηματικά και δημόσια ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς. Είναι αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν την ιστορία μας, την Μακεδονία μας η οποία θα σημάνει τον διαμελισμό της χώρας μας! Χωρίς να είναι εξουσιοδοτημένοι από τον...

λαό, χωρίς να εκφράζουν κανέναν παρά μόνον τα σχέδια των εχθρών της χώρας τα οποία εκτελούν, παραβαίνοντας την εντολή του λαού η οποία εκφράστηκε μέσα από 2 μέγιστα συλλαλητήρια, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή το προδοτικό ψήφισμα που θα χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους!
Πρόκειται λοιπόν  για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή. Άρα εφαρμόζεται το Άρθρο 120 του Συντάγματος, η ακροτελεύτια διάταξη. Ο λαός λοιπόν δεν πρόκειται να επιτρέψει να συντελεστεί αυτό το έγκλημα. Εφόσον οι προδότες αποφασίσουν να φέρουν στη Βουλή και να ψηφίσουν τη μεγαλύτερη προδοσία σε βάρος του έθνους, ο λαός έχει δικαίωμα να εφαρμόσει με κάθε τρόπο την τήρηση του άρθρου 120 του Συντάγματος,, την τήρηση της νομιμότητας, της δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας. Έχει κάθε δικαίωμα να μπει στη Βουλή και να αποτρέψει το έγκλημα (πάντα κλατ' εφαρμογή του άρθρου 120). Και βεβαίως ο στρατός και η αστυνομία-ματ θα είναι στο πλευρό του έθνους, της Πατρίδας, της Ιστορίας μας και όχι των προδοτών. 
"'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008
O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ"



1 σχόλιο:

  1. Πληροφοριες απο ξενα πρακτορεια ειδησεων αναφερουν οτι επίκειται ο διαμελισμός της Ελλάδας...
    Με παροχή ως αντάλλαγμα στον Ερτογάν,εκτός από τη Θράκη, και των νησιών μας Μυτιλήνης και Σύρου για να γίνουν υπό τον «έλεγχο» του Ερτογάν αποθήκη μουσουλμάνων μεταναστών.Αναφερουν επίσης ότι με την παροχή του ονόματος στους σκοπιανούς, θα δημιουργηθεί και μία πολύ μεγάλη λεωφόρος από τα Σκόπια προς τη Θεσσαλονίκη μας κυρίως για τις ανάγκες μετακίνησης των Αμερικανών στρατιωτικών της μεγαλύτερης βάσης τους του κόσμου, στο Κόσσοβο και στα σκόπια επίσης για να επιτευχθούν τα ανωτέρω θα δημιουργηθεί στημένο θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους και θα κατέβουν δήθεν οι Αμερικανοί από τη βάση τους, δήθεν ως διαιτητές για τα μάτια του κόσμου, για επίτευξη των ανωτέρω...και εμεις κανουμε συλλαλητηρια...αφου πριν και μετα απο αυτα, θαμασται καναπεδατοι και φραπεδατοι...Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Χ Α Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή