Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

"ΒΟΜΒΑ"! ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ! ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ! ΕΠΑΜ: "ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ"! ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ!

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, σε...

υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του 6ου συνεδρίου του, υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).
Οι μηνυτές, Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως, προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενοι από στελέχη του Μετώπου, τους δικηγόρους Γιάννη Γκινοσάτη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., Ευαγγελία Χαραλάμπους, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ., Παναγιώτη Ζησιμάτο, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Αντώνη Παπαντωνίου, Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, Γιώργο Γεωργή και την Ελπίδα Λέκκα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά: Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων, την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

4 σχόλια:

  1. Τώρα το έλαβα και έχει ήδη αρχίσει. Θα το βάλετε στο ίντερνετ να το δούμε και εμείς που το χάσαμε? Είναι πολύ σημαντικό το θέμα, και θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Που μπορούμε να διαβάσουμε και την ΜΉΝΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μήνυση υποβλήθηκε από το 35μελές Εθνικό Συμβούλιο του Ε.ΠΑ.Μ.και τον πρόεδρο Δημήτρη Καζάκη μετά από ομόφωνη απόφαση του 6ου Συνεδρίου μας. Στις 8/2 δόθηκε συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ, ακολούθως σήμερα έγινε ενδελεχής ενημέρωση για το περιεχόμενο του δικογράφου στην ημερίδα που διεξήχθη στο Royal Olympic hotel. Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή κοινού καθώς και εκπροσώπων συλλογικοτήτων και κομμάτων. Χρέος όλων μας είναι να στηρίξουμε και να δημοσιοποιήσουμε την συλλογική αυτή προσπάθεια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την κεντρική μας ιστοσελίδα epamhellas.gr η να καλεσετε στα τηλεφωνα 2103428676 2103422156

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή κίνηση! Άντε επιτέλους! Και να δείτε και λίγο την πώληση και μεταπώληση των 300.000 στρεμματων δασικής έκτασης στις Σκουριές Χαλκιδικής.
    Και αυτό πρόκειται για πράξη εσχάτης προδοσίας, όχι βέβαια του Τσίπρα αλλά των προηγούμενων.
    Είναι πολλές οι πράξεις εσχάτης προδοσίας και έχουν γίνει από διάφορους κυβερνώντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψήφισμα 6ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ.: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ψηφίσματος 5ου Συνεδρίου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική & συμπαράστασης στους διωκόμενους αγωνιστές.ΨΗΦΙΣΜΑ:
    Το Σώμα του 5ου Συνεδρίου δηλώνει την πάγια αντίθεση του Ε.ΠΑ.Μ. στις καταστροφικές εξορύ-ξεις χρυσού στη Χαλκιδική, όπως και τις υπό-λοιπες περιοχές της Β. Ελλάδας.
    Οι έως τώρα κατοχικές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης Σύριζα - ΑΝΕΛ (και παρά τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις της τελευταίας για παύση των εξορύξεων) έχουν αποδείξει ότι είναι δέσμιες των ξένων και ντόπιων συμφερόντων και παντελώς αδιάφορες για την καταστροφή του περιβάλλοντος και τις επιπτώσεις στην υγεία, την εργασία, την ίδια τη ζωή των πολιτών.
    Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, από την πρώτη στιγμή, στάθηκαν απέναντι στα τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα, προκειμένου να μην επιτρέψουν την υποβάθμιση της ζωής τους και την καταστροφή του τόπου τους. Στη διάρκεια αυτού του μακρόχρονου αγώνα, δέχτηκαν όλη την αγριότητα της κρατικής καταστολής, με σκοπό την τρομοκράτησή τους και την εξάλειψη κάθε μορφής αντίδρασης.
    Τόσο η καταστολή, όσο και τα πολιτικά παιχνίδια που παίχτηκαν στις πλάτες των κατοίκων της περιοχής, οδήγησαν στον διχασμό των κατοίκων και την καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος στα χωριά, με πολύ σοβαρές συνέπειες στις τοπικές κοινωνίες.
    Αποκορύφωμα της προσπάθειας καταστολής, αποτελεί η ποινική δίωξη των 450 αγωνιστών με βαρύτατες κατηγορίες, η μεγαλύτερη μαζική δίωξη απλών πολιτών από τον καιρό της μεταπολίτευσης. Ο τρόπος με τον οποίο έχουν στηθεί τα κατηγορητήρια για να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, δίνει στην υπόθεση όλα τα χαρακτηριστικά της πολιτικής δίωξης με ποινικό πρόσχημα.

    Το Ε.ΠΑ.Μ. στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στις εξορύξεις και καταδικάζει την προσπάθεια ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων.

    Δηλώνουμε απερίφραστα ότι ο αγώνας της Χαλκιδικής είναι και δικός μας αγώνας. Δεν θα σταματήσουμε έως την τελική νίκη και την οριστική απαλλαγή μας από όλους αυτούς που δυναστεύουν το λαό και καταστρέφουν τη ζωή και την πατρίδα μας.
    Ιούλιος 2016

    Παράλληλα όλα τα μέλη, οι φίλοι του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου βρίσκονται
    στις επάλξεις των.αγωνιστικών κινητοποιήσεων . Οι συμβάσεις ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου και περιουσίας φυσικά και περιλαμβάνονται στις παράνομες ενέργεις που στοιχειθετούνται στην μηνυτήρια κατάθεση. Η νομοθετική εξουσία σε διατεταγμένη υπηρεσία διαβιβάζει εντολές στην εκτελεστική εξουσία. Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε την στήριξή σας διότι η Δικαστική εξουσία οφείλει να εφαρμόσει τον Νόμο κατά τα άρθα του Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή