Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ! ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 50%! ΑΙΤΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΤΩΝ 8 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! Ο... ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ!

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να δούμε πόσες ήταν οι συμμετοχές αθλητών στο δρόμο βουνού Υμηττός, είδαμε ότι υπάρχει δραματική...

μείωση στις συμμετοχές και ο λόγος-προφανώς-και είναι το κόμιστρο των 8 ευρώ το οποίο έχει μπει τα τελευταία χρόνια. Σε καιρό μνημονιακής κρίσεως οι αθλητές-αθλήτριες αδυνατούν να πληρώσουν τα 8 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην προσέρχονται να δηλώσουν συμμετοχή. 
Σας δείχνουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα με τους παρακάτω συνδέσμους. Το 2010, όταν μπήκαμε στα Μνημόνια, η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τους 600 αθλητές! Τότε τερμάτισαν 586 αθλητές. Δείτε τον διπλανό σύνδεσμο με τα αποτελέσματα και τους τερματίσαντες. 
Το 2018 όμως, πριν από λίγες μέρες, όταν και διεξήχθη ο 19ος δρόμος βουνού, τερμάτισαν 306 αθλητές. Η μείωση δηλαδή στις συμμετοχές αθλητών αγγίζει το 50%! Δείτε τον σχετικό σύνδεσμο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου