Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ' ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΤΙΚΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΟΠΤΙΚΟ! ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ! ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ! ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ;


Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ με τις συμβάσεις που λέει ότι έχει κάνει με οπτικούς ανά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι έχει κλείσει συμβάσεις στην Αττική, τη...
Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τις Σέρρες, προαναγγέλλοντας ότι θα υπάρξουν συμβάσεις για παροχή γυαλιών οράσεως σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, αλλά οι οπτικοί (τους οποίους θα εξοφλεί ο ΕΟΠΥΥ μετά από ένα τρίμηνο)! Όμως, μετά από πληροφόρηση που είχαμε από την Λάρισα, με τους οπτικούς να δηλώνουν εξοργισμένοι με τον ΕΟΠΥΥ, μια και δεν υπάρχει κανείς οπτικός που να έχει κάνει σύμβαση, πολλοί ήταν οι οπτικοί ανά την Ελλάδα οι οποίοι πρασπαθούν από το πρωί να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να μάθουν ποιοι είναι αυτοί που έχουν υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με τον Οργανισμό. 


Προφανώς οπρόκειται για φάρσα, για κουτοπονμηριά δηλαδή του ΕΟΠΥΥ, με την οποία στοχεύει είτε να διασπάσει τους συλλόγους οπτικών, είτε να δώσει τα διαπιστευτήρια του...καλού παιδιού στους τροϊκανούς@! 

Εμείς ρωτάμε: ο δοτός Πρόεδρος τους ΕΟΠΥΥ πού διδάχτηκε τέτοιες κουτοπονηριές; Αν δεν είναι κουτοπονηριά, ας μας διαψεύσει, ας σηκώσει κάποιος στον ΕΟΠΥΥ το τηλέφωνο και ας μας ανακοινώσουν ποιοι είναι εκείνοι οπτικοί οπου έχουν υπογράψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου