Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η ΦΩΦΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ "ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΑΛΥΣΣΟΔΕΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙ....ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

Έχουμε καλέσει επισήμως την κυρία Φώφη Γεννηματά, εδώ και πολλούς μήνες, για συνέντευξη στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής". Μόλις προχτές πήραμε απάντηση από τον υπεύθυνο του πολιτικού της ..

γραφείου: "Αυτό το διάστημα η κυρία Γεννηματά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή σας"
Ένα βασικό ερώτημα που θα κάναμε στην κυρία Γεννηματά έχει σχέση με τη φωτογραφία που βλέπετε και η οποία είναι από το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έβαλε τη χώρα στα θανατηφόρα μνημόνια είναι απαραίτητο εξάρτημα στο Κίνημα Αλλαγής! Ο Γιώργος Παπανδρέου, μάλιστα δήλωσε: "Αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα απαλλαγμένη από δανειστές"!!! Μας δουλεύει ο Γιωργάκης ή η Φώφη; 
"Με αυτά τα φθαρμένα και καταστροφικά υλικά φτιάχνεται το "Κίνημα Αλλαγής";
Αυτό το ερώτημα, το οποίο κατά τη συζήτηση θα γεννούσε πολλά άλλα, θέλαμε να κάνουμε στην κυρία Γεννηματά, αλλά, όπως μας απάντησε διά του εκπροσώπου της αυτό το διάστημα δεν θα μπορέσει. Εμείς την περιμένουμε πάντως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου