Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΣΟΚ! ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ; ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ; ΑΚΥΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! ΝΕΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ....

Ζητούμε εδώ και μέρες να υπάρξουν απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή Χολαργού-Παπάγου, αναφορικά με την επιβολή αργίας ενός μηνός σε δύο εν ενεργεία αντιδημάρχους, ωστόσο δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση! Το ζήτημα δεν είναι απλό, όταν μάλιστα η αντιπολίτευση (Τίγκας, Κουγιουμτζόπουλος) μέμφεται τη δημοτική Αρχή επειδή δεν...

ενημέρωσε, ως όφειλε, κανέναν, αλλά αντιθέτως, το γεγονός μαθεύτηκε από τα διάφορα ιστολόγια. 
Μάλιστα, το θέμα θα προσλάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν επαληθευτούν κάποιες πληροφορίες που λένε ότι, τουλάχιστον ένας εκ των δύο αντιδημάρχων, δεν τέθηκε σε αργία, αλλά ασκούσε κανονικά τα καθήκοντά του, υπογράφοντας δημοτικές αποφάσεις! 
Αν, λέμε εάν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα έχουμε νέους μπελάδες για τον Δήμο, με κίνδυνο νέων ποινών, δεδομένου ότι οι αποφάσεις αυτές θα πρέπει, σύμφωνα με τον νόμο, να θεωρηθούν άκυρες, μια και υπεγράφησαν από δημοτικό άρχοντα ο οποίος ήταν τιμωρημένος, ευρισκόμενος σε αργία για ένα μήνα! 

Επειδή δεν θέλουμε να είμαστε αφερέγγυοι με όσα γράφουμε, επειδή βάζουμε μπροστά το "εάν και εφόσον" ζητούμε επίσημη ενημέρωση από τον Δήμαρχο ή το γραφείο τύπου του. Το ζητάει, πρώτα απ' όλα, η κοινή γνώμη και οι αναγνώστες μας. 
Ευχαριστούμε πολύ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου